Mama Biancăi Drăgușanu l-a dat în judecată pe tatăl vedetei, la 26 de ani de la divorț. Motivul pentru care sunt din nou în proces

 Miniosu Alexandra
.

Mama Biancăi Drăgușanu l-a dat în judecată pe tatăl vedetei, la 26 de ani de la divorț. Așadar, părinții blondinei sunt din nou în proces, pentru că se pare că încă mai au lucruri de împărțit. Ei bine, și chiar la propriu, pentru că femeia a decis să redeschidă procesul pentru partaj. Iată când va avea loc următoarea înfățișare între cei doi foști soți!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Părinții Biancăi Drăgușanu sunt din nou în proces, la 26 de ani de la divorț. Acum câteva săptămâni, Madi, mama blondinei, l-a dat în judecată pe fostul soț, pentru că se pare că mai are lucruri de împărțit cu acesta. Femeia a hotărât să-l acționeze pe bărbat în instanță, iar motivul este redeschiderea procesului de partaj, după aproape trei decenii de la despărțire.

bianca-dragusanu-tata-1bianca-dragusanu-tata-1

Bianca Drăgușanu și sora ei erau adolescente atunci când părinții lor au decis să se despartă. Părinții lor au pus capăt căsniciei în 1995, însă divorțul s-a pronunțat trei ani mai târziu, în 1998. Cu toate că mama vedetei a cerut atunci custodia fiicei sale celebre, instanța a stabilit atunci ca fosta soție a lui Victor Slav să rămână în grija tatălui, iar sora ei, Oana, în grija mamei.

Citește și: Maria Constantin, după ce o fană a comparat-o cu Bianca Drăgușanu: „Asta trebuie să fie de bine? Eu am văzut-o în realitate și…'/ Iubita lui Gabi Bădălău o acuza pe artistă că poartă haine fake, în trecut

Citește și: Claudia Pătrășcanu explică de ce a ajuns în instanță cu Bianca Drăgușanu: „Nu am avut nimic nici cu amanta fostului soț, cu nimeni din viața lui, dar…” / Solista nu mai are voie să pronunțe numele Biancăi

Citește și: Cum arată cei trei copii ai lui Alexandru Sautner, de la Chefi la Cuțite: 'Familia îmi dă liniște și este mereu pe primul plan…' / S-a recăsătorit după primul divorț

Citește și: Daniela Nane a plecat cu Octavian Ene în Israel. Ce spune actrița despre succesul iubitul ei

Mama Biancăi Drăgușanu l-a dat în judecată pe tatăl vedetei, la 26 de ani de la divorț

Ulterior, lucrurile păreau că se liniștiseră între părinții Biancăi Drăgușanu. Cei doi chiar au fost prezenți la nunta vedetei cu Victor Slav. Acum, însă, la 26 de ani de la divorț, se pare că situația a redevenit tensionată între mama și tatăl blondinei. Madi, mama vedetei, l-a acționat în instanță pe fostul ei partener. Potrivit informațiilor de pe portalul instanțelor de judecată, obiectul dosarului este 'îndreptare eroare materială lămurire dispozitiv – împărțire bunuri'.

Mai exact, mama Biancăi Drăgușanu și-a dat în judecată fostul soț pentru a redeschide procesul de partaj. Dosarul se judecă la Hunedoara, iar următoarea înfățișare va avea loc în doar câteva zile, pe 4 data aprilie, notează ego.ro.

Bianca Drăgușanu a avut o adolescență cu multe lipsuri, după divorțul părinților

Deși acum are tot ce și-ar putea dori, Bianca Drăgușanu nu a avut o viață la fel de ușoară dintotdeauna. Vedeta a recunoscut că a avut o adolescență cu multe lipsuri, după divorțul părinților săi, atunci când a locuit cu tatăl ei.

'Pe mama o cheamă Madi, pe tatăl meu îl cheamă Radu și pe sora mea Oana Roxana. Am crescut într-o singură cameră ani de zile, cu o singură pereche de pantofi. Am fost un copil amărât și am crescut alături de tata câțiva ani. Tatăl meu fiind bărbat, m-au marcat câteva experiențe.

Trecerea de la copil la adolescent, tata nu prea le avea în ale comunicării, sunt multe lucruri de care îmi aduc aminte și aș fi vrut să le uit. Tata se chinuia și făcea pe reșou cartofi prăjiți, eu am stat vreo 4 ierni cu aceeași pereche de pantofi și ca să nu mi se ude șosetele îmi punea pungă peste șosete. Am avut o copilărie grea și țin minte. Dormeam înfofolită că era foarte frig', a povestit Bianca Drăgușanu, la un moment dat.

Sursă foto: Instagram, Ahivă viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton