Mama Cristinei Rotaru de la Insula Iubirii, atac împotriva ginerelui ei, Andrei Rotaru, după ce a ajuns în pat cu ispita Diandra: „Nu cumva ești expirat? Ea, soția ta, îți dă valoarea, fără ea ești nul”

.

Mama Cristinei Rotaru lansează un nou atac la adresa ginerelui ei, Andrei Rotaru, care și-a dat frâu liber sentimentelor la Insula Iubirii. Edițiile trecute l-au arătat pe soțul Cristinei foarte apropiat de ispita Diandra și pare că între ei s-a înfiripat o relație. El însuși a recunoscut în fața întregii țări că s-a îndrăgostit de aceasta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Andrei și Cristina Rotaru sunt unul dintre cuplurile participante la Insula Iubirii. Sunt căsătoriți de 10 ani, iar relația lor a început tot într-o emisiune televizată, la Mireasă pentru fiul meu. Încă din primele zile, concurentul a format o conexiune cu ispita Diandra, s-au sărutat, și-au făcut declarații și au petrecut nopți împreună. Pe insula cealaltă, soția acestuia este devastată de durere și cu greu privește imaginile pe care i le prezintă Radu Vâlcan.

Citește și: Mama Cristinei de la Insula Iubirii, după ce soțul ei, Andrei Rotaru, a umilit-o în emisiune: „Să plece capul în pământ de rușine cine te-a adus aici și în batjocură' / Cei doi sunt căsătoriți de zece ani


Citește și: Cum se comporta Andrei Rotaru de la Insula Iubirii cu Cristina la începutul relației, în emisiunea Mireasă pentru fiul meu: ‘Caută motiv din orice să se certe cu mine. Este agresiv verbal. Nu se merită…’. Concurenta nu avea cuvinte de laudă la adresa lui

Citește și: Bianca Drăgușanu a avut paralizie pe partea dreaptă, după ultima operație estetică care a durat 11 ore: ‘Nu puteam să deschid un ochi, îmi târam piciorul după mine, mâna era…’. La ce intervenții vrea să mai apeleze


Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-au găsit bunurile distruse și aruncate într-un depozit: „Nu mai poți să recuperezi nimic. Știu de cine sunt orchestrate toate astea' / Sunt obiecte din clinica lor

Mama Cristinei Rotaru de la Insula Iubirii, atac împotriva ginerelui ei, Andrei Rotaru, după ce a ajuns în pat cu ispita Diandra

Pe măsură ce emisiunea avansează, Andrei Rotaru și ispita Diandra par să dezvolte sentimente tot mai puternice unul pentru celălalt. Nu se mai ascund de concurenți și ispite, flirtează cu nonșalanță și petrec nopțile în dormitorul lui.


Supărată că își vede fiica îndurerată, mama Cristinei Rotaru a lansat un nou atac la adresa ginerelui ei. Ea s-a arătat dezamăgită de faptul că Andrei s-a aruncat în brațele unei alte femei, părăsind-o pe cea care i-a fost alături timp de zece ani.

„Oameni buni, în ce etică a vieții sau conduită etică, se scrie sau subscrie, că trebuie să-ți trăiești fericirea lângă prima femeie pe care o întâlnești, după 10 ani de căsătorie? Soția ta de 10 ani unde se află acum, în trăirile tale de macho man? Nu cumva ești expirat de mult? Ea, soția ta, îți dă valoarea, tu în curând, fără ea, ești nulă’, a scris pe Facebook mama Cristinei Rotaru.


Andrei a recunoscut că s-a îndrăgostit de ispita Diandra

Andrei Rotaru nu s-a ferit să recunoască că s-a îndrăgostit de ispita Diandra. Mulți sunt de părere că vor pleca împreună din Thailanda, dat fiind că își împărtășesc sentimentele. Fanii au remarcat că și-au făcut tatuaje identice, deci n-ar fi exclus să-și continue povestea și după încheierea emisiunii.


„M-a surprins și modul în care a făcut-o. A fost și interesant cum a făcut-o. I-am continuat jocul, după a mai scris – Te vreau! Mi-a zis să nu trag concluzii și că să nu interpretez că mă vrea într-un mod în care orice bărbat m-ar dori. Am scris și eu în palmă și încerca să descifreze ce scria în palmă – Am / Ai noroc, asta e ceva ce ne leagă pe noi, conexiunea noastră. Suntem norocoși că ne-am găsit aici, să poți rezona la nivel profund cu un om’, a declarat ispita Diandra.

Sursa foto: Facebook & Captură Video