Mama Geta, încurajări pentru Iancu Sterp, înainte de Survivor 2024: "Mi-aș dori de data asta să câștige trofeul". Ce planuri are cu banii fiului ei

 Dumba Gabriela
.

Mama Geta este fericită că fiul ei, Iancu Sterp, participă la Survivor 2024 și speră ca de data asta va câștiga marele premiu pentru că, spune mama concurentului, au nevoie de bani. Pe de altă parte, mama Geta este conștientă că Iancu Sterp nu mai are „agerimea” din urmă cu doi ani, când a participat pentru prima dată la Survivor, dar cu toate astea nu-l vede pe fiul ei mai prejos decât restul concurenților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama Geta e încrezătoare că fiul ei va câștiga, de data asta, concursul de la PRO TV, unde participă alături de cei mai buni concurenți din cele patru sezoane. Iancu Sterp a acceptat din nou provocarea Survivor și mama Geta îi ține pumnii, rugându-se să se întoarcă sănătos acasă, fără accidentări.

117355928_307780000662915_4826365221567072927_n117355928_307780000662915_4826365221567072927_n

Ce mesaj are mama Geta pentru fiul ei, Iancu Sterp, înainte de Survivor 2024

Mama Geta susține că Iancu Sterp s-a pregătit intens pentru aventura care îl așteaptă în Republica Dominicană, țară spre care a pornit recent, alături de ceilalți participanți.

„Sper să fie ca la început, de doi ani, de trei, când a mai fost (n. red.: la Survivor). Atunci era glonț pe traseu. Nu cred că mai are aceeași agerime, dar nu e nici cu mult mai jos. Mi-aș dori de data asta să câștige trofeul, dacă s-ar putea, că ne trebuie banii să facem nunta! (n. red.: râde și, evident, glumește). Să fie iar pe caz social, că dacă au tot fost pe cazuri sociale, să fie și de data asta. Asta a fost în spirit de glumă, mă scuzați!

Acuma, în primul rând îmi doresc să nu aibă niciun fel de accidentare. Iancu, aș vrea să câștige pe meritul lui, a fost foarte ager, la final un pic cam grăbit, dar să știi că a dat dovadă de mult fair-play și cu colegii, a dat dovadă de multă tactică în sport. E un băiat foarte bun', a declarat mama Geta despre participarea lui Iancu Sterp la Survivor All Stars pentru FANATIK.

Citește și: Dana Rogoz și-a ajutat familia cu bani, în copilărie, când filma pentru Abracadabra: „Făceam economii și mâncam supe la plic în cameră. Mama a fost…

Citește și: Cum arată Corina Caragea în costum de baie și nemachiată, la 41 de ani: „Frumoasă și foarte sexy. Și-a sărbătorit ziua de naștere în Thailanda

Cum era Iancu Sterp de la Survivor în copilărie. Mama Geta a dat din casă

Mama Geta spune că Iancu Sterp e extrem de blând și că și ea de multe ori l-a mai luat tare atunci când nu își făcea treaba prin gospodărie.

„Uite, io-s zodia Berbec și sunt o fire mai al dracu dacă-i vorba… De multe ori, nu că l-am provocat sau înjurat, dar l-am luat așa, tare: `Măi, Iancu, trebuie făcută aia, trebuie aia, trebuie aia`, când era de lucru. Și să știi că niciodată nu-mi întorcea vorba. E așa o fire… De multe ori chiar îl apostrofam, măi, Iancu, n-ai făcut aia, n-ai făcut aia, că na…

Din 10 lucruri făcea trei și mă lăsa pe mine să mă precipit cât voiam eu. De multe ori îi ziceam că, uite, eu nu mă duc la un Revelion, eu numai tot aici sunt și îmi zicea că dacă io nu vreau să mă duc, a zis că el se duce… E un băiat foarte calm, foarte calculat. Dă dovadă de mult caracter, de bun simț. Îi un băiat de nota 11. 

I-am dat și sfaturi (n. red.: în legătură cu plecarea la Survivor All Stars). Prima dată, la orice drum unde mergi, știu ei, bieții, te rogi la Dumnezeu că Dumnezeu te ajută… Ar putea să te urască o lume întreagă, dar dacă te iubește Dumnezeu ești sus. Atâta i-am zis: `Iancu, mami, cât poți să nu te cerți cu nimeni`! Cu foamea nu știu cum o să facă. El, știi cum îi? El mânca așa, și de patru-cinci ori pe zi, des, mai puțin, dar mereu. Acolo nu știu ce o să facă', a adăugat mama Geta.

Iancu Sterp de la Survivor era pasionat de fotbal când era mic

Iancu Sterp s-a antrenat din greu pentru ediția All Stars de la PRO TV și are avantajul că a fost obișnuit de mic cu mișcarea. Când era copil, fiul mamei Geta era înnebunit după fotbal.

„Iancu a iubit foarte mult fotbalul, de mic. De pe la opt ani alerga încontinuu. L-am dus de multe ori la fotbalul, dar se ținea el, voia el să joace, îi plăcea.

Îi plăcea să alerge pe aici, pe dealuri și au făcut amândoi mult antrenament acasă: la fân, la muls, la ce e. La animale tot timpu-i de lucru.  Și îi și place lui Iancu, îi place să se antreneze', a mai zis mama Geta pentru fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton