Mama Geta și fiica ei, Getuța, au lipsit de la ziua fiului lui Culiță Sterp, cu toate că au fost invitate de către Daniela Iliescu: "Au demonstrat tuturor acum că..."

 Miniosu Alexandra
.

Mama Geta și fiica ei, Getuța, au lipsit de la ziua fiului lui Culiță Sterp, după scandalul cu Daniela Iliescu. Cel puțin asta se înțelege din imaginile de la ziua de naștere a sărbătoritului, ce au apărut în mediul online. Cele două nu apar în niciun filmuleț sau fotografie de la eveniment, fapt ce demonstrează că acestea nu au fost prezente.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și Daniela Iliescu și-au sărbătorit recent fiul. Micuțul Milan a împlinit 3 ani. Cu această ocazie, părinții sărbătoritului i-au organizat o petrecere de vis, la care au participat multe persoane. Inclusiv „Spider-Man' și-a făcut apariția, după dorința băiețelului, acesta fiind personajul lui preferat.

daniela-iliescu-1daniela-iliescu-1

Citește și: 'Este foarte urât ce face, este sindromul soacră, soacră, poamă acră…' Adriana Bahmuțeanu o critică pe Mama Geta după ce aceasta a atacat-o pe Daniela Iliescu, viitoarea ei noră / EXCLUSIV

Citește și: Mama Geta explică de ce nu o suportă pe Daniela Iliescu, logodnica fiului ei, Culiță Sterp: „Ea, săraca, întotdeauna a avut aere de… cum erau odată nobilii și iobagii”

Citește și: Zanni are o nouă iubită și se gândește la căsătorie: „Aș vrea să fie ceva serios. Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă' / A recunoscut că o place pe Alexandra Duli, la Survivor All Stars

Citește și: Magdalena Chihaia, primele declarații după ce Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie, la Veneția: „M-a șocat, m-a impresionat, m-a luat așa cu totul. După ce am spus DA…”

Mama Geta și fiica ei, Getuța, au lipsit de la ziua fiului lui Culiță Sterp, după scandalul cu Daniela Iliescu

La petrecerea organizată de Daniela Iliescu și Culiță Sterp în cinstea fiului lor, Milan, au luat parte zeci de persoane. Familia și cei apropiați le-au fost alături, mai puțin bunica și mătușa din partea tatălui… Mama Geta și fiica ei cea mică, Geta, nu ar fi fost prezente, pentru că nu apar în nicio imagine de la petrecere, scrie Cancan.ro.

De ziua fiului ei, Daniela Iliescu a postat un mesaj emoționant pentru micuțul Milan. Iubita lui Culiță Sterp și-a exprimat public dragostea față de copilul lor și i-a urat „la mulți ani'.

„Prea repede trece timpul și uneori ne-am dori să îl oprim în loc, să ne bucurăm de momentele cu tine, de inocența ta și de zâmbetul care ne topește de fiecare dată. Ne-ai adus o bucurie imensă în suflet, în casă, iar pe mine și pe tati ne-ai făcut să ne iubim și mai mult. Te-ai născut din multă iubire și ne-ai dăruit ceva ce nu credeam vreodată că ne va împlini atât de mult: să fim părinți, părinții tăi. E cea mai mare binecuvântare!

La mulți ani, copilul nostru frumos, calm și iubitor. Te iubim necondiționat și îți promitem să te creștem cum știm noi mai bine și o să te învățăm cum să îți găsești fericirea', a scris Daniela Iliescu, în mediul online.

Fanii le-au pus la zid pe cele două

Așa cum vă spuneam, în mediul online au apărut o mulțime de imagini de la petrecerea lui Milan. Având în vedere că mama Geta și fiica ei cea mică, Geta, nu ar fi apărut în niciuna dintre ele, internauții s-au gândit că acestea au lipsit de la eveniment, având în vedere scandalul pe care-l au cu Daniela Iliescu. Cearta a pornit între ele după ce mama Geta a dezvăluit, în direct, la Pro TV, că fiul ei, Culiță Sterp, își înșală viitoarea soție. Ulterior, Geta Sterp s-a filmat pe muzica fostei sale cumnate, Carmen de la Sălciua.

Iancu Sterp și partenera lui, Denisa, au fost prezenți la petrecere, la fel și Ileana Sterp și soțul ei, împreună cu cei doi, mai ales că aceștia din urmă sunt nașii lui Milan. Internauții au observat însă faptul că mama Geta și fiica ei, Geta, nu ar fi onorat invitația.

„Mama Geta și Getuța au demonstrat tuturor acum, că într-adevăr au o problemă cu Daniela', „Este evident, mama Geta voia o noră ca și fiica sa Getuța, care deși s-a măritat, tot la mama acasă stă toată ziua, nu e tăiat încă cordonul…', „A lipsit mama Geta de la petrecere', „Cine voia cu adeverat să participe, sigur era! Restul e cancan!', sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Daniela Iliescu: „Noi am invitat pe toată lumea'

Atunci când un internaut a întrebat „Oare verișorii au venit la ziua lui Milan?', Daniela Ilescu a răspuns imediat, precizând că toată lumea a fost invitată la petrecerea fiului ei.

„Au venit verișorii și toate persoanele care și-au dorit să fie alături de noi și Milan, noi am invitat pe toată lumea', a fost răspunsul iubitei lui Culiță Sterp.

Mama Geta a stârnit un val de critici cu mesajul trimis nepotului ei, de ziua de naștere a lui Milan

Mama Geta a stârnit un val de critici cu mesajul trimis nepotului ei de ziua lui de naștere. Mulți internauți au răbufnit și au sărit în apărarea Danielei Iliescu, după ce mama Geta i s-a adresat lui Milan drept „mamă’ în loc de „mamaie’ ori „bunică’.

„Azi e ziua ta Milan! Împlinești 3 anișori! Mă rog lui Dumnezeu să te crească mare, voinic și sănătos!!! Să ai parte de cea mai frumoasă copilărie ! Mama te iubește mult’, a transmis mama Geta, în mediul online, urmând apoi un val de reacții.

„Dacă tăceai, azi puteai să îl feliciți în persoană’, „Vedeți-vă locul, că fiecare are o singură mamă', „Bunică, tu ești bunica lui. Așa vă băgați în casa copiilor. Să vă fie rușine', „Mamaaa nuuu, mamaia/ buna. Și mai și vorbești prost de nora, MAMA copilului', „Ferească Dumnezeu, mamaie, bunica, nu mama, că deja mai aveți oleacă unele soacre și credeți că voi ați născut nepoții', au fost o parte din mesajele transmise după apelativul folosit de mama Geta.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton