Mama Laurei Stoica, declarații emoționante la 15 ani de la moartea artistei: "Sunt împăcată cu mine, dar și cu tot ce s-a întâmplat"

 Dumba Gabriela
.

Pe 9 martie se împlinesc cinsprezece ani de când Laura Stoica, însărcinată atunci și logodnicul ei, Cristian Mărgescu, au pierit într-un tragic accident de mașină. Mama Laurei Stoica a găsit cu greu puterea să meargă mai departe și spune că a ajuns, în sfârșit, după atâta chin, să fie împăcată cu ceea ce s-a întâmplat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De 15 ani, Elena Stoica se topește de dorul fiicei sale, care a murit la doar 38 ani, într-o perioadă a vieții ei când, în sfârșit, cunoscuse dragostea adevărată și era extrem de fericită. Ca să-și mai aline durerea, mama Laurei și-a tapetat pereții casei cu fotografiile fiicei sale.

Laura-Stoica-1Laura-Stoica-1

Mama regretatei artiste, Elena, a mărturisit pentru playtech.ro că a început să se resemneze cu dispariția fiicei sale și cu destinul dat de la Dumnezeu:

„Îmi duc viața mai departe, trăiesc frumos, am ajuns să fiu împăcată cu mine, dar și cu tot ce s-a întâmplat cu fiica mea. Cu destinul nu te poți pune niciodată! Pentru că anul asta se împlinesc cincisprezece ani, de când fiica mea nu mai este, o să mergem la cimitir (n.r – Cimitirul Bellu), cu flori și cu lumânări, nimic mai mult.

Nu o să facem parastas, doar o să dau ceva de pomană, o să dau cuiva, la cimitir, și cam atâta. Nu îmi vine să cred că au trecut atât de mulți ani de când fiica mea nu mai este!”, a declarat mama Laurei Stoica.

Citește și:

Oana Roman, despre moartea Laurei Stoica: „N-am să uit momentul în care au scos sicriele din biserică”

Victor Rebengiuc a împlinit la 88 de ani: „Îmi petrec durerile în felul meu. Nu îmi plac cadourile”

A fost sex-simbol, dar acum e de nerecunoscut! Cât de mult s-a schimbat Michael Douglas și cum arată la 76 de ani

Mama Laurei Stoica spune că nu a mai păstrat legătura cu familia lui Cristian Mărgescu, logodnicul Laurei Stoica, dispărut și el în același tragic accident:

Nu am mai păstrat legătură cu familia băiatului, am vorbit în ultimii ani destul de rar. Noi, părinții, nu ne-am cunoscut înainte de înmormântarea copiilor noștri, atunci ne-am întâlnit prima oară, după accidentul rutier. Îl știam doar pe un frate al lui Cristi, care a venit în treacăt pe la noi, în rest, pe nimeni.

După ce s-a petrecut totul, am observat pe rețelele sociale că merg tot felul de vedete pe la mormântul fiicei mele, printre care și Silvia Dumitrescu, care a postat pe Facebook imagini de la mormânt. Sunt însă de părere că nimeni nu te iubește și nu suferă mai mult decât familia ta'.

Casa în care locuiește mama Laurei Stoica s-a transformat într-un adevărat altar dedicat regretatei soliste. Mai exact, unul dintre pereții camerei are foarte multe tablouri ce o înfățișează pe Laura, și tot în casa mamei se află și trofeele obținute de Laura, de-a lungul carierei.

„Sunt mândră de piesele fiicei mele!”

Laura Stoica s-a lansat în 1990, la Festivalul Mamaia, unde a și câștigat Premiul I, la Interpretare, cu piesa Dă, Doamne, cântec!'. Mama ei este mândră de performanțele Laurei și mărturisește că artista și-a ajutat familia, chiar și după moarte, cu banii care au revenit celor dragi din drepturile de autor:

Sunt mândră de piesele fiicei mele. După moartea ei, banii din drepturile de autor au revenit întregii familii, nu doar mie. Dacă ar fi avut copii, îi luau ei. Cât despre următorul festival, în memoria Laurei, nu știu când se va ține, având în vedere vremurile grele cu care ne confruntăm, în pandemie'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton