Mama lui Elon Musk s-a fotografiat într-o ipostază inedită alături de Anastasia Soare: "Planificăm un turneu de carte în România"

 Dumba Gabriela
.

Anastasia Soare și Maye Musk, mama lui Elon Musk, sunt bune prietene și ies deseori împreună, la evenimente mondene sau întâlniri amicale. Însă scopul întâlnirii lor recente a fost altul, iar mama celui mai bogat om din lume a dezvăluit pe Instagram că plănuiește un turneu de carte în România, împreună cu Anastasia Soare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Prietenia dintre Maye Musk și Anastasia Soare este cu atât mai specială întrucât și modelul îi susține afacerea româncei, purtând un full makeup Anastasia Beverlly Hills. De asemenea, Maye Musk a transmis în postarea sa de pe Instagram că a vorbit cu Anastasia Soare să organizeze o călătorie în România pentru a-și promova cartea.

465465

Cum s-au fotografiat Anastasia Soare și mama lui Elon Musk

Maye Musk a distribuit recent o postare pe Instagram care a surprins o întâlnire de vedete în Los Angeles. Mama lui Elon Musk, a împărtășit o privire asupra zilei sale, în timp ce s-a întâlnit cu câțiva prieteni, printre care și Anastasia Soare, într-un un restaurant popular din L.A..

„O noapte în Los Angeles cu prietena mea uimitoare irenamedavoy, anna.sherman și cu mine ne-am bucurat să ne întâlnim cu @anastasiasoare și să planificăm o discuție și un turneu de carte în România.
Mulțumesc pentru machiajul @anastasiabeverlyhills', a scris Maye Musk pe Instagram.

Mama lui Elon Musk își promovează noua sa carte „A Woman Makes a Plan', iar printre cei mai mari susținători ai săi este Anastasia Soare, cunoscută drept „Regina Sprâncenelor' în SUA, potrivit elle.ro.

Citește și: „După mesajul despărțirii mi-am dat seama că nu e ea'. Primele declarații ale lui Sergiu, iubitul tinerei ucise în Mangalia / Ultimele mesaje găsite în telefonul fetei

Citește și: Cine este Simona Alexuc de la Insula Iubirii. Ispita este model pe un site pentru adulți: „Mă bazez pe simplitate și autenticitate'

Maye Musk este prietenă și cu Mădălina Ghenea

În 2022, Mădălina Ghenea a postat pe contul ei oficial de Instagram, unde are peste un milion de urmăritori, o galerie foto cu ea de la ceremonia de închidere a festivalului de film de la Cannes 2022. A purtat o rochie de sirenă, foarte decoltată și decupată în partea de jos.

Multe persoane au reacționat la postarea româncei, iar printre acestea s-a numărat și mama lui Elon Musk, celebrul miliardar.

Maye Musk o cunoaște pe româncă. „Îmi pare rău. Ți-am dus dorul la festivalul de la Cannes', i-a transmis fotomodelul în vârstă de 75 de ani Mădălinei Ghenea.

Maye Musk, un model pentru femeile de pretutindeni

Maye Musk a avut atunci și un mesaj pentru femeile de pretutindeni: „Când femeile merg la plajă, suntem oarecum reținute în privința corpului nostru, dar bărbații nu au nicio problemă și se vor plimba oricum. Chiar dacă arată groaznic, nu le pasă. Cred că nu trebuie să ne pese atât de mult!’, a spus într-un interviu pentru People.

În 2011, mama celui mai bogat om din lume a pozat nud pentru revista Time, secțiunea de Sănătate. La 65 de ani a apărut în videoclipul „Haunted’ al lui Beyoncé.

„Nu am crezut niciodată că vârsta va fi o problemă. În calitatea mea de dietetician și om de știință consider că vârsta nu este o problemă. Sunt fericită că oamenii mă provoacă la discuții despre vârstă și despre cum să te simți bine cu tine la orice vârstă.

De asemenea, sunt foarte mândră că pot transmite un mesaj femeilor din lume, să urmărească să fie fericite, să facă lucruri care le plac, să se antureze cu oameni buni, să fie amabile cu toată lumea, pentru că nu știi niciodată unde și cum ajungi.

Chiar trăiesc cea mai bună perioadă a vieții și nu m-am așteptat niciodată la asta’, a mai spus mama lui Elon Musk.

În primăvara anului 2022, a devenit cea mai în vârstă femeie care a apărut pe coperta Sports Illustrated în costum de baie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton