Mama Nicoletei Cengher, artista care a murit în incendiul din restaurantul Beirut, din Constanța, devastată de durere: "Nu putem accepta că nu mai e"

 Dumba Gabriela
.

Mama Nicoletei Cengher, artista care a murit în incendiul din restaurantul Beirut, este devastată de durere la opt ani de la tragedie. Mariana Sarkany nu poate accepta că fiica ei nu mai e și mărturisește că nu mai simte nici o bucurie de când Nicoleta s-a stins.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mama Nicoletei Cengher, una dintre artistele care și-au găsit sfârșitul în incendiul de la Constanța, din restaurantul Beirut, își plânge de opt ani fiica. În noaptea de 5 aprilie 2014, a izbucnit un incendiu care a luat viețile a trei tinere: Nicoleta Cengher, Nicoleta Vasiliteanu și Mihaela Tucă.

37305673_840267649505025_3983406468517855232_n37305673_840267649505025_3983406468517855232_n

Mama Nicoletei Cengher, artista care a ars în restaurantul Beirut, din Constanța, merge des la cimitir

Nicoleta Ioana Cengher avea numai 22 ani. Se născuse la Reghin, apoi se mutase cu familia la Mangalia, unde fata a urmat Colegiul Economic. Actualmente, Nicoleta era studentă la Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Drept şi Administraţie Publică.

Fata era o apreciată solistă, fiind o elevă a profesorului de canto Traian Broască de la Mangalia, şlefuitorul de talente care a fost dascăl unor voci care au cunoscut afirmarea: Inna, Claudia Pavel (Cream, ex Candy), Angels, Xandra etc. Participa la spectacole, concursuri şi festivaluri muzicale şi era o colaboratoare fidelă a acţiunilor caritabile de la Crucea Roşie Constanţa.

Săptămânal, Mariana Sarkany merge la locul ei de veci aflat într-un cimitir din Constanța să ducă flori, jucării, poze și să aprindă lumânări. Recent, familia a făcut parastas de 8 ani, iar la cimitir a fost mare durere.

Este atât de cumplit că nu putem să acceptăm faptul că Nico nu mai e. Că privim doar niște poze, că trebuie să-i fac pomenirea la cei Adormiți! Soțul meu e devastat! Așa ca în anul acesta nu a plâns niciodată. El se află în Germania, a făcut și el acolo o pomană, eu aici, la cimitir.

Cumplit ca în fiecare zi, de 8 ani să te întrebi de ce, cum… Și băiatul este foarte afectat și-i simte lipsa și dorul, dar nu se arată să nu mă întristeze și mai mult!', a declarat Mariana Sarkany, pentru fanatik.ro.

Citește și: Elena Matei a participat la Chefi la Cuțite doar ca să ajungă la Survivor:'Ca să fiu luată în seamă aici'

Citește și: Cu ce se ocupă Radu Itu după eliminarea de la Survivor:'Am început să…'

Citește și: Volodimir Zelenski, anunț despre acordul de pace cu Rusia:„Avem o nouă rundă de negocieri. Cerem obligatoriu…

Recent, a murit și tatăl Nicoletei Cengher, artista care a ars în restaurantul Beirut

Mariana Sarkany merge săptămânal cu flori la mormântul fiicei sale și de fiecare dată varsă lacrimi amare. Recent, însă, femeia a aflat și cumplita veste că tatăl biologic al Nicoletei s-a stins și el din viață.

Nimic nu e mai crunt decât să îți îngropi copilul, să mai vorbești doar cu niște poze. O parte din sufletele noastre s-au rupt odată cu pierderea scumpei noastre Nico. Te simți vinovat când e frig și stai la căldură, când îți mai scăpa un zâmbet, când vin sărbătorile…

Nimic nu mai e cum a fost acum 8 ani când Nico era cu noi. Sentimentele de fericire sau bună dispoziție nu mai fac parte din viața noastră. Când plecăm în vacanță, o facem desigur pentru băiat, dar ne simțim goi pe dinăuntru. Așa va fi până închidem ochii! Recent a murit și tatăl biologic al Nicoletei… Este cumplit', a mai spus femeia îndurerată pentru Fanatik.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton