Managerul trupei A.S.I.A acționează pe cale legală, după scandalul cu Irina Nicolae. De ce apelează la avocat: „Fiecare să-și vadă de treaba lui!”

 Ifrim Georgiana
.

Managerul trupei A.S.I.A acționează pe cale legală, după scandalul cu Irina Nicolae. Scandalul privind reuniunea trupei A.S.I.A pare că nu mai ajunge la final. Florin Ionescu, managerul trupei A.S.I.A, va apela la un avocat pentru a se apăra împotriva acuzațiilor făcute de Irina Nicolae. Artista susține că ar fi fost exclusă din formație, deși ar fi fost dispusă să se deplaseze din Ungaria în România pentru a fi prezentă la repetițiile și următoarele concerte ale trupei. Iată ce declarații a făcut managerul grupului muzical!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Managerul trupei A.S.I.A acționează pe cale legală, după scandalul cu Irina Nicolae. Reuniunea trupei A.S.I.A a stârnit un val de controverse în spațiul public, după ce Irina Nicolae  susținut că a fost exclusă din proiect. Artista a făcut parte din formula inițială a formației muzicale, însă a renunțat la proiect după o perioadă scurtă de timp. Locul acesteia a fost ocupat de Iana Novac, care va fi prezentă la concertul care va avea loc pe 6 martie. După anunțul privind reuniunea trupei în formulă incompletă, Irina Nicolae a răbufnit și a susținut că este dezamăgită de întreaga situație. Mai mult, aceasta spune că și-a cumpărat bilet pentru concertul de la Sala Palatului, mărturisind că gestul ei este un semn de susținere față de cele patru artiste care vor fi scenă.

man9man9

După toate acuzațiile făcute de Irina Nicolae, managerul trupei A.S.I.A a decis să apeleze la un avocat și a făcut primele declarații în acest sens. Florin Ionescu spune că formula de reuniune a formației s-a stabilit încă de anul trecut, atunci când a avut loc concertul aniversar organizat de Iana Novac.

Citește și: Câți bani câștigă trupa ASIA, pentru un concert de 45 de minute: „Nu pot funcționa fără acest onorariu minim”

Citește și: Mihai Constantinescu şi Gigi Gheorghiu au avut o trupă, alături de iubitele lor Anastasia Lazariuc şi Anca Ţurcaşiu / Legătura neştiută dintre cei doi artişti, dincolo de scenă

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au câștigat amuleta

Citește și: Denise Rifai, mesaj furibund după ce a zburat cu o companie aeriană: „E din ce în ce mai rău. Se putea întâmpla orice”

Managerul trupei A.S.I.A acționează pe cale legală, după scandalul cu Irina Nicolae

Florin Ionescu a decis să-și facă dreptate pe cale legală, după acuzațiile făcute de Irina Nicolae. Managerul trupei A.S.I.A urmează să apeleze la ajutorul unui avocat, căci nu-și mai dorește ca numele lui să fie pronunțat în acest scandal.

„Vreau să merg la un avocat să-mi fac o notificare, care o să ajungă către toată media, ca să nu mai pronunțe numele meu, pentru că nu mă interesează discuțiile care sunt, eu îmi văd de treaba mea, fiecare să-și vadă de treaba lui și atâta vreme cât s-a vorbit despre mine și s-au spus niște lucruri care poate unele nu sunt adevărate, aș vrea să nu mai vorbească despre mine, asta e problema!', a declarat Florin Ionescu, la Antena Stars.

Cum s-a ales formula de reuniune a trupei A.S.I.A

Managerul cunoscutei trupe spune că formula de reuniune a trupei A.S.I.A s-a stabilit anul trecut, atunci când a avut loc concertul aniversar al Ianei Novac. Florin Ionescu a mai dat de înțeles că nu vor mai exista concesii privind acest proiect muzical, având în vedere că a mai rămas puțin până la următorul concert.

„Și Alina putea să se simtă exclusă și Alexandra și Silvia. Noi am decis să mergem mai departe cu această formulă, pentru că această formula a fost la Iana Novac, la sărbătoarea de 20 de ani, la evenimentul ei și am decis să mergem mai departe, în formula asta, mai mult de atât nu am ce să declar, dacă s-a simțit cineva ofuscat îmi pare rău, dar asta e decizia pe care am luat-o eu și Adi Ordean, să mergem mai departe în această formulă.

Să vă spun sincer, formația A.S.I.A este de fapt un proiect, În acest proiect sunt opt fete care auto defilat pe aici, dacă una a plecat, am înlocuit-o cu alta, acum am făcut această revenire cu această formulă care mi s-a părut foarte în regulă. Asta este formula cu care am decis eu, în primul rând, să meargă mai departe și cam asta este, dacă cineva se simte ofuscat, e treaba lui, nu mă deranjează pe mine, nu mă interesează!

A vorbit foarte mult despre trecutul formației și al colegelor și al meu, chiar nu mă interesează, nu mai vreau să discut despre asta, ideea este că s-a simțit nu știu din ce motiv, dar nu avea de ce, pentru că această trupă este un proiect în care au fost 8 fete, noi am ales 4 să meargă mai departe', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton