Mandat de arestare pentru Lindsay Lohan

 Revista VIVA
.

Lindsay LohanPolitia din Beverly Hills a emis un mandat de arestare pe numele lui Lindsay Lohan, care este acuzata de conducere sub influenta alcoolului in 2007.

Anuntul a fost facut de Curtea Superioara de Justitie din Beverly Hills, oficialii institutiei refuzand sa comenteze motivele pentru emiterea mandatului. Se pare ca instanta a fost informata ca Lohan nu a urmat programul de dezalcoolizare, conform intelegerii initiale. „Speram ca Lindsay Lohan sa se supuna deciziei curtii, pentru ca aceasta problema sa fie rezolvata cat mai repede.', a declarat un reprezentant al politiei.

Avocatul lui Lindsay Lohan sustine ca este vorba de o neintelegere, clienta sa respectand termenii eliberarii conditionate.

Celebrul blogger al Hollywood-ului, Perez Hilton scrie ca a primit un mesaj oficial de la Lindsay in care starleta sustine ca totul este „o minciuna oribila'. „Din cauza asta voi pierde contracte. Este oribil.', declara Lohan.

Devenit regina cluburilor de la Hollywood, fosta fetita Disney a fost considerata una dintre cele mai promitatoare actrite ale generatiei sale. Cariera sa a intrat insa pe o panta descedenta, Lindsay Lohan impartindu-si timpul intre tribunal, centrele de dezintoxicare si prestatiile cinematografice rasplatite cu „Zmeura de aur', trofeu satiric acordat celor mai slabi actori.

Foto: www.hepta.ro
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton