Mara Bănică a dat în judecată familia Sterp: „Nu îmi mai trimiteți înjurături. V-am acționat pentru...” / Dovezile ei ar putea fi contestate de un martor cheie în proces

 Ifrim Georgiana
.

Mara Bănică a anunțat, printr-o postare pe Instagram, că a dat în judecată familia Sterp. Jurnalista susține că vrea să-și facă dreptate după afirmațiile calomnioase și amenințările primite în privat. Tot ea a publicat și mărturia unui cioban care a lucrat pentru cunoscuta familie. Dovezile ei ar putea fi însă contestate de un martor cheie în proces.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Mara Bănică și familia Sterp pare departe de a se termina. Jurnalista a criticat-o pe mama Geta, după declarațiile femeii făcute în emisiunea lui Cătălin Măruță, apoi a lansat acuzații deosebit de grave. Ea a susținut că ciobanii care au lucrat la stână au fost „schingiuiți de acestă familie, neplătiți cu anii, tratați ca niște sclavi'.

ma10-1ma10-1

Citește și: Iancu Sterp, atac furibund către Mara Bănică și Zanni, după declarațiile jurnalistei despre Survivor All Stars: „Falșii țin cu falșii, iar drepții cu drepții. Ne vedem în instanță…'

Citește și: Culiță Sterp o dă în judecată pe Mara Bănică, după ce i-a criticat familia: „Aduceți acuzații atât de grave și de false, mai nereușite decât operațiile dumneavoastră'. Reacția jurnalistei / Ce a spus Ileana Sterp despre Daniela Iliescu

Citește și: Dani Mocanu, verificat de ANAF după ce a câștigat 600.000 de dolari pe TikTok: „Să vă puneți la adăpost, că m-a luat pe mine”

Citește și: Gabriela Lucuțar a cerut custodia copiilor: 'Eu vreau să crească într-un mediu frumos…' Ce i-a propus fostul ei soț când l-a anunțat că vrea să divorțeze / EXCLUSIV

Mara Bănică a dat în judecată familia Sterp

Zilele trecute, mama Geta susținea că o va da în judecată pe Mara Bănică pentru afirmațiile pe care le-a făcut. Se pare că jurnalista i-a luat-o înainte și a acționat deja în instanță familia Sterp. Ea le-a sugerat să nu-i mai trimită mesaje cu injurii și amenințări.

„Când recunoști că ai bătut un om, dar a fost acum 10 ani și ‘nu se pune, când califici oamenii în ‘țigani și restul lumii, nu subestima memoria nimănui. Faptele noastre, bune sau rele, se întorc că un bumerang în viață. Te bați cu propriile vorbe.

Va rog cu ocazia asta, pe toată familia, că sunteți vreo 4-5, habar nu aveam, să nu mi mai trimiteți mesaje private cu înjurături. Beți un ceai de tei și evitați internetul la nervi. Și da, ne vedem în instanța.

Eu una să fiți siguri că v-am acționat astăzi în judecată pentru toate grozăviile pe care mi le ați trimis în privat sau le-ați declarat în presă', este mesajul transmis de Mara Bănică pentru familia Sterp.

Ce dovezi va prezenta Mara Bănică în instanță

Pentru a-și susține acuzațiile împotriva familiei Sterp, Mara Bănică a publicat mărturia unui cioban care a lucrat la stâna lor. Tânărul susține că a fost bătut și că nu și-a primit banii pentru munca prestată. Afirmațiile au fost făcute într-o ediție Acces Direct difuzată în urmă cu patru ani.

„Tata știe mai bine. Dacă eu am pus mâna pe el, poate să spună el. Asta a fost acum 10 ani (n.r a lovit ciobanul), despre cine vorbim noi, despre celălalt', a spus atunci artistul.

„Domnule Sterp, vreau să vă spun și eu ceva, că v-am ascultat discursul. Vreau să vă rog, că dumneavoastră, ca viitor artist sau artist, mă rog, dacă vreți să faceți o carieră lungă…. Nu mai definiți oamenii în funcție de ceea ce ei sunt ca etnie. Nu contează că omul e țigan, că e maghiar, că dumneavoastră puteți cânta la absolut orice fel de etnie. E pentru viitorul dumneavoastră', este replica pe care Mara Bănică i-a dat-o lui Culiță Sterp.

Getuța Sterp ar avea un martor cheie

Și Getuța Sterp a intervenit în scandalul momentului. Printr-un videoclip publicat pe TikTok, ea a susținut că Beni, un tânăr care lucrează pentru familia lor, ar fi fost chemat, de asemenea, la Acces Direct.

„L-a defăimat foarte mult pe Iancu și pe noi ca familie spunând niște acuzații. Nici nu pot să descriu în cuvinte ce a spus acea femeie acolo. (…) Și stând acum în casă cu Beni, la mama, îmi zice Beni, ‘Geta, păi și pe mine m-au contactat ăștia de la Acces Direct în urmă cu câțiva ani când am plecat de la voi', a spus Geta Sterp despre acuzațiile făcute de Mara Bănică.

Tânărul a povestit cum s-ar fi întâmplat lucrurile și cum este tratat de familia Sterp.

„Eu în urmă cu doi ani am fost contactat de cei de la Acces Direct, că-mi dă o sumă de 250 de milioane (n.r lei vechi). M-au sunat. Mi-au dat mesaj, dar nu mai am contul, l-am pierdut, să mă duc cu mama mea în platou. Ca să mint de voi că m-ați chinuit. Mint ei că a-ți făcut cu ciobanii. Asta nu e adevărat nimica.

Vă zic eu, care am crescut la ei în casă. Eu aicea sunt ca în rai. Am mâncare caldă, am tot aici. Am tot ce n-am visat. Le-am zis, ‘Nu vin nici pentru o avere întreagă. Și ca să vin, banii mi-i dai o dată, mi se duc. Dar după aceea cu oamenii ăștia, omenia mea unde a fost?. Eu aici am tot ce vreau, confort', a spus el.

Getuța Sterp a dat de înțeles că Beni ar putea fi un martor cheie în proces: „Pe mine mă doare capul. M-a luat cu durere de cap. Îmi explodează. Cum e posibil așa ceva? Exact la fel au făcut cei de la Acces Direct cu băiatul ăla care a apărut la televizor și a zis că noi nu l-am plătit. Drept dovadă că Iancu are și filmare cu băiatul respectiv. (…) Noi avem dovadă pe Beni și au zis că cei din familia lui încă au mesaje când i-ați scris că le dați sute de milioane ca să mintă de noi'.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton