Mara Bănică a făcut o nouă operație estetică și este de nerecunoscut. Jurnalista a fost fotografiată în timpul externării, cu capul bandajat

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu o zi, Mara Bănică a fost surprinsă în timp ce părăsea o renumită clinică estetică din București. Se pare că jurnalista a trecut printr-o nouă intervenție chirurgicală, iar fotografiile o surprind în timpul externării, cu capul bandajat. Îmbrăcată într-o ținută lejeră, Mara Bănică a fost ajutată de Valentin Burada, supranumit „doctorașul vedetelor', să ajungă la mașina cu care s-a îndeptat spre casă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În pragul sărbătorilor de iarnă, Mara Bănică și-a făcut o nouă operație estetică și a apelat la serviciile unei clinici renumite din București. Amintim că jurnalista a trecut prin patru intervenții la nivelul sânilor, primul implant mamar având loc în anul 2007. De această dată, Mara Bănică și-a făcut un lifting facial total și a fost surprinsă de paparazzi în timp ce părăsea clinica medicală.

ar00ar00

Citește și: „Mă simt singură și a nimănui. Simt nevoia de iubire…”. Mara Bănică, mesaj emoționant pe rețelele de socializare, chiar de ziua sa

Citește și: Mara Bănică, un nou mesaj dur la adresa Oanei Roman, după scandalul cu Selly: 'Păi nu este arogantă? Părerea mea este că…'

Citește și: Ibrahim Ibru, surprins în compania unei brunete voluptuoase, după divorțul de Raluca Pastramă. Cei doi și-au dat întâlnire la un restaurant din Pipera

Citește și: „Vă garantez că nu o să fac o zi de puşcărie”. Mario Iorgulescu atacă decizia de condamnare la închisoare. Curtea de Apel din Milano a refuzat o dată extrădarea

Mara Bănică a trecut printr-o nouă operație estetică

Chiar înainte de Crăciun, Mara Bănică și-a făcut un lifting facial total, procedură care are ca scop întinerirea și îmbunătățirea aspectului feței. Jurnalista ar fi cheltuit aproximativ 15.000 de euro pentru această intervenție și a fost surprinsă de paparazzi cancan.ro în timpul externării, la brațul medicului estetician Valentin Burada.

Mara Bănică a fost fotografiată cu bandaje în jurul capului, mascate de o eșarfă neagră, având fața vizibil umflată. Medicul estetician a însoțit-o până la limuzina care a transportat-o spre casă și i-a cărat bagajele. Se pare că jurnalista se pregătește să revină pe micul ecran, iar cele mai recente imagini cu ea le puteți consulta AICI.

Mara Bănică a suferit patru intervenții la nivelul bustului

Mara Bănică a fost întotdeauna sinceră cu privire la intervențiile estetice pe care și le-a făcut. Primul implant mamar a avut loc în 2007, apoi a suferit un accident auto, în urma căruia a fost nevoită să facă noi modificări la nivelul bustului.

„În 2007 a fost prima operație. Aveam totul rupt pe stânga… Și mușchiul s-a rupt. Sânul meu stâng era jos de tot și celălalt era normal. Am făcut prima operație, după aceea am revenit. I-am ridicat a doua oară. A treia oară am zis să ii fac mai mari. Am făcut o mare prostie acum niște ani.

Sfătuiesc fetele să nu își mai pună implant. Erau atât de mari si grei că nu mai puteam de spate. Îmi pare rău că am avut silicoane prea mari. Nu am avut minte și nu am ascultat doctorul când eram tânără. Am zis că merge așa, nu a mers, a avut doctorul dreptate. Nu mai puteam ridica copilul în brațe, nu mai puteam sta de durere, durerea se ducea pe brațe, cervicala mă durea', a declarat Mara Bănică, în cadrul unei emisiuni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton