Mara Bănică și Răzvan Botezatu, un nou scandal la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!": „Ești un dezbinat din naștere”

.

Mara Bănică și Răzvan Botezatu, un nou scandal la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. În ediția trecută a emisiunii, jurnalista și fostul prezentator de la Antena Stars au fost protagoniștii unui nou conflict. Nu este prima dată când cei doi își adresează replici usturătoare și amenințări în fața tuturor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Mara Bănică și Răzvan Botezatu, un nou scandal la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Din cauza condițiilor vitrege și a provocărilor intense, concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! par să-și piardă cu ușurință cumpătul. Până în prezent, s-au iscat destule conflicte și rivalități între aceștia. În ultima ediție a emisiunii, între Mara Bănică și Răzvan Botezatu a avut loc un schimb de replici acide. Anterior, cei doi au mai fost implicați într-un scandal, în care și-au adresat vorbele grele și chiar au recurs la amenințări. Iată care este motivul pentru care cei doi s-au certat acum!


Se pare că dificultatea provocărilor, lipsa mâncării și a confortului domestic au început să se resimtă în rândul concurenților. Tensiunile sunt la cote maxime, iar conflictele sunt nelipsite din fiecare ediție.

Citește și: Mara Bănică și Răzvan Botezatu, scandal uriaș în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' S-a lăsat cu amenințări: „Cum te prind, te ard'


Citește și: Giani Kiriță a făcut-o pe Lidia Buble să plângă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:'Îmi pare rău pentru ea, dar…'

Citește și: Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin:„E un model nu neapărat atipic’

Citește și: Emi de la „Noaptea Târziu' și iubita lui se căsătoresc. Câți invitați vor avea:'Vreo 80 sunt numai din familie'

Mara Bănică și Răzvan Botezatu, un nou scandal la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'


Răzvan Botezatu și Tania Popa au făcut un pariu referitor la atitudinea lui Cristi Mitrea. Fostul prezentator de la Antena Stars a susținut că luptătorul MMA va avea o atitudine nepotrivită față de celebra actriță și a pus la bătaie un cartof.

În acest moment, Mara Bănică a intervenit în discuție și i-a adresat lui Răzvan Botezatu o întrebare care l-a făcut să-și piardă cumpătul: „Voi n-ați pus pariu pe un cartof că… ceva?’.

„Câtă răutate poți să ai în tine, femeie? Nu vezi cât venin ai, prin toți porii’, a susținut Răzvan Botezatu.


„Tu ești un circar și un cabotin. Ce să mai dezbinăm?! Că tu ești un dezbinat din naștere’, a adăugat jurnalista.

Cei doi au fost protagoniștii unui alt scandal

În urmă cu câteva ediții, Mara Bănică și Răzvan Botezatu au fost protagoniștii unui alt scandal. La acel moment, fostul prezentator de la Antena Stars a acuzat-o pe jurnalistă că nu are o atitudine corespunzătoare de lider, ci provoacă certuri între ceilalți concurenți și incită la bârfă.


„Să mor eu, Mara, dar tu poți să te oprești din a bârfi ca să fim o echipă? Acum mă enervez pe tine. (…) Nu așa îți susții locul aici. Înțeleg că vrei cu disperare să rămâi aici. (…) Tu nu poți să-mi spui că noi suntem o echipă. Eu îți spun sincer, cum te prind, te ard. Și cu asta basta, că-s răzbunător. (…) Vrei să-ți faci vizualizări pe spatele meu, asta vrei să faci‘, a atacat-o Răzvan Botezatu pe Mara Bănică.

Nici jurnalista nu s-a lăsat mai prejos și l-a „taxat’ pentru replicile dure cu unele la fel de aspre.


„Domnișoară, nu ridica tonul la mine! Ai puțin respect, că eu nu ridic tonul deja. Cu mine trebuie să vorbești frumos ca să îți vorbesc frumos, nu trebuie să-mi vorbești de sus, să fii imperativ. (…) Eu dacă plec, plec cu demnitate. (…) Ce problemă ai tu cu mine? Vezi-ți de treaba ta și vorbește frumos’, a replicat Mara Bănică.

Sursa foto: Captură video