Marcel este dezamăgit, după ce a văzut imaginile în apă cu Maria Covasa și ispita Eric, la Insula Iubirii: „Cu mine a fost în mare a doua zi. El o plimbă și, data viitoare, tot la mine vine!”

 Matei Bianca
.

Marcel Andrei este dezamăgit, după ce a văzut imaginile cu Maria Covasa și ispita Eric, la Insula Iubirii, iar ea l-a ales să meargă cu el la următorul date. Ispita este gelos pe toată această situație și a recunoscut că s-a îndrăgostit de concurentă. El și-a dorit, încă de la început, să aibă o relație cu ea, deoarece s-au apropiat foarte mult unul de celălalt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Marcel Andrei s-a apropiat de Maria Covasa la emisiunea Insula iubirii de la Antena 1, iar acum este gelos pe orice bărbat se apropie de ea. Ei bine, recent a mărturisit la show că este dezamăgit după ce a văzut imaginile cu concurenta și ispita Eric.

insulainsula

Citește și: Cine este Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii 2024. A lucrat armată, ca și caporal, și acum este chelner în Tenerife

Citește și: Cum arăta Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii, înainte să aibă tatuaje, mușchi și barbă. Imagini rare cu el de când era caporal, în armată

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii i-a expediat inelul de logodnă lui Cornel, apoi a dansat lasciv cu ispitele masculine: „Așa prințesă nu mai găsești. Să facă infarct'

Citește și: Splash! Vedete la apă, o ediție specială dedicată emisiunii Insula Iubirii: „Amalgam de emoții, adrenalină, frică și distracție”. Ce foști concurenți vor participa

Marcel Andrei este dezamăgit, după ce a văzut imaginile cu Maria Covasa și ispita Eric, la Insula Iubirii

În ultimul episod de la Insula Iubirii, Marcel Andrei a reacționat dur la imaginile surprinse cu Maria Covasa și ispita Eric. El este dezamăgit, după ce a văzut aceste cadre, iar concurenta l-a ales pe Eric pentru următorul date.

„Frate, copia nu are valoare. Cu mine a fost în mare a doua zi. Pentru mine e egal cu zero ce face. Eu am mai întrebat-o dacă îi place de cineva. Ea îmi spune că nu are nicio treabă cu nimeni și apoi o văd cu persoana aia în apă. Lucrurile se bat cap în cap. Dacă ai ceva de clarificat cu o persoană, poți să o faci și pe uscat, cu microfonul… dar când te duci așa înseamnă că ai un secret, interpretezi. El o plimbă și data viitoare, tot la mine vine', a spus el la emisiune.

Ispita de la Insula Iubirii s-a îndrăgostit de Maria Covasa

Marcel Andrei s-a îndrăgostit la Insula Iubirii de Maria Covasa. Ispita a mărturisit în emisiune că a creat o legătură profundă cu concurenta și își dorește să aibă o relație cu aceasta, deoarece se înțeleg foarte bine unul cu celălalt.

Cu toate acestea, iubita lui Daniel Ungureanu a vorbit cu mai mulți băieți de pe insulă, lucru care l-a deranjat imediat pe Marcel Andrei. Bărbatul vrea ca doar el să fie apropiat de concurentă, nu și ceilalți băieți.

Marcel Andrei a lucrat în armată, ca și caporal

Marcel Andrei este zodia Leu. După absolvirea liceului, ispita de la Insula Iubirii nu a urmat studii superioare, ci a decis să se angajeze în serviciul militar al țării. A lucrat o perioadă ca și caporal în armată, dar acum opt ani a renunțat la această carieră și s-a mutat în Anglia. În această perioadă a început și pasiunea sa pentru tatuaje, acum având multe desene pe corp.

El se autocaracterizează ca fiind o persoană sociabilă și plină de umor, care adoră să trăiască momentul. Marcel Andrei mărturisește că îi place să trăiască viața la intensitate maximă și acceptă orice provocare. De asemenea, este pasionat de ieșiri și distracții.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton