Marcel Pavel și soția lui, Violeta Şmîşleaeva, au împlinit 33 de ani de căsnicie. Cum se înțeleg și de ce artistul nu-și expune familia: „Eu am putut să rămân discret”

 Ifrim Georgiana
.

Marcel Pavel și soția lui, Violeta Şmîşleaeva, au împlinit 33 de ani de căsătorie, iar artistul a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre familia lui. Cei doi soți au trei copii, respectiv doi băieți și o fată, iar povestea lor de dragoste este demnă de un film. De curând, cântărețul a vorbit deschis despre relatia cu partenera lui de viață, susținând că Violeta Şmîşleaeva este o persoană „echilibrată' și „pragmatică'. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel și Violeta Şmîşleaeva trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 30 de ani. Soția artistului este originară din Rusia și este fostă balerină de la Teatrul Balșoi din Moscova. Cei doi s-au cunoscut în 1992 și s-au căsătorit patru ani mai târziu. Cu toate acestea, cântărețul și mama copiilor săi nu au făcut niciodată cununia religioasă, iar Marcel Pavel este de părere că este cam târziu pentru a mai face acest pas.

ma10ma10

Marcel Pavel a fost întotdeauna foarte discret când vine vorba despre viața personală, dar mai ales despre familie. Artistul recunoaște că mai există discuții tensionate în relația cu soția sa, însă nu concepe să dezvăluie intimități din căminul său conjugal atunci când are apariții televizate.

Citește și: Marcel Pavel a rămas fără bagaje, după ce s-a întors cu avionul de la Cluj. Ce a pățit artistul: „Câtă sifdare! Ne-au mai răspuns și obraznic' / EXCLUSIV

Citește și: Care este secretul căsniciei lui Marcel Pavel cu soția lui, Violeta: „Pe mine nu m-a furat succesul. Mai sunt contradicții mici, dar…'

Citește și: Alina Eremia, schimbare de look neașteptată. S-a făcut roșcată: 'Aveam chef de puțină culoare'

Citește și: Culiță Sterp rămâne sub control judiciar în cazul accidentului provocat în Cluj. Ce reclamă avocații cântărețului

Marcel Pavel și soția lui, Violeta Şmîşleaeva, au împlinit 33 de ani de căsnicie

De curând, Marcel Pavel și Violeta Şmîşleaeva au împlinit 33 de ani de căsnicie. După trei decenii împreună, artistul descrie relația cu soția lui ca fiind una frumoasă, chiar dacă se mai ivesc și „contradicții'. Cântărețul recunoaște că este adeptul „discreției' și n-ar vrea să-și expună problmele care apar în mariajul lui.

„Când e vorba de carieră sau de viața profesională, nu poți să rămâi discret. În viața personală, da. Eu am putut să rămân discret, se împlinesc 33 de ani de căsnicie cu soția mea, nu am avut incidente majore. Nu pot să spun că e numai fericire, mai avem și contradicții. Câteodată mai apar, nu vreau să fiu ipocrit. Nu apar la televizor cu întâmplări din familia mea sau din casa mea. Să aduc intimitatea familiei mele așa, nu mi-ar face mie bine', a spus Marcel Pavel la Antena Stars.

„Nu a avut timp să ajungă pe marile culmi ale baletului fiindcă m-a cunoscut pe mine'

Marcel Pavel a descris-o pe soția lui ca fiind o fire „echilibrată' și „pragmatică'. Artistul recunoaște că este responsabil pentru faptul că Violeta Şmîşleaeva nu a reușit să ajungă pe culmile baletului, mărturisind că partenera lui și-a încheiat cariera după ce l-a cunoscut.

„Ea este obișnuită (nr. cu plecările lui Marcel Pavel), ea fiind o artistă din fire. A făcut liceu la Moscova, apoi teatru. Nu a mai avut timp să dezvolte și să ajungă pe marile culmi ale baletului clasic fiindcă m-a întâlnit pe mine. Îmi pare rău, trebuie să spun asta. Ea este o persoană echilibrată, eu sunt mai boem. Este mai pragmatică. Atunci când este întrebată, gândește înainte de să vorbească, ea nu vrea să apară la televizor că nu are ce să spună, că mereu se repetă', a mai spus artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton