Decizia luată de Marcela Fota la un an de la moartea soțului: "Nu vreau să..."

 Dumba Gabriela
.

Anul trecut, în a treia zi de Crăciun, Marcela Fota a rămas văduvă, la aproape un an de la nuntă. Soțul artistei de muzică populară a murit în timp ce se afla la coadă la plata unor taxe, iar medicii sosiți de urgență nu l-au mai putut salva. Marcela Fota își plânge încă bărbatul căruia i-a jurat iubire veșnică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Marcela Fota este în doliu și, cu sufletul frânt de durere, l-a asigurat pe fiul său de 12 ani că nu va avea niciodată un alt tată. Artista de muzică populară nici nu vrea să audă de un alt bărbat în viața ei și spune că nu se va mai căsători vreodată.

59754173_2483023921748964_5877113177740673024_n59754173_2483023921748964_5877113177740673024_n

„Asa a vrut Dumnezeu. A plecat mult prea devreme, însă sunt fericita ca am reușit sa ma bucur de fiecare moment cu el. Din acest moment tragic am reușit sa învăț ca nu e nimic veșnic.

Reușesc să zâmbesc pentru ca soțul meu îmi spunea mereu ca atunci când eu sunt supărată casa noastră este trista. Nu vreau să trec peste pierderea lui. Nu vreau sa l uit.

Nu există sa ma recăsătoresc cu un alt bărbat, nu exista alt tata pentru copilul meu. Ne-am bucurat împreună de multa și suficienta iubire. Vreau ca soțul meu sa rămână o amintire vie”, a declarat Marcela Fota la Antena Stars.

Citește și: De ce s-a retras Nicoleta Luciu din viața mondenă.Sora ei a dezvăluit totul!

Citește și: Cum a debutat Ana Porgras în gimnastică și ce s-a întâmplat la întâlnirea cu Nadia Comăneci:

Citește și: Nicoleta Dragne, acuzații pentru Mădălina Pamfile, la Bravo, ai stil!:'Ea știe ce a făcut'

Ce mesaj a primit Marcela Foto, în vis, de la soțul ei

Marcela Fota l-a visat de nenumărate ori pe soțul său și că de fiecare dată i-a apărut bine și frumos, semn că

'L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți și el mereu spune înainte de această întâmplare că este pregătit să se întâlnească cu Dumnezeu.

Consider că lui îi este bine și atunci automat își dorește ca și nouă să ne fie bine.

Un mesaj profund pe care l-am primit din partea lui a fost într-o noapte când l-am visat pe el efectiv și după am rămas eu cu David, amândoi de mână, într-o apă curată și am înțeles exact ce a vrut să spună', a mai declarat Marcela Fota.

Marcela Fota a pierdut și un frate

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu au trăit clipe pline de durere când au aflat că fratele lor s-a stins din viață. În urmă cu câțiva ani, bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor fără să lase un bilet de adio.

„În timp ce eram în America am pierdut un frate și atunci mi-am dat seama că pentru absolut nimic în lume nu trebuie să stai departe de familie și de ai tăi. A fost crunt. Mariana (n.r. Mariana Ionescu Căpitănescu) mi-a spus și n-am conștientizat inițial.

Au urmat trei zile de coșmar. În prima zi am căutat bilet să vin în țară. Nu am găsit. Nu puteam ajunge să-l prind până să-l înmormânteze. Aveam prieteni care erau acolo. M-au păzit.

Trei zile au fost de nesomn, nu mai puteam plânge. Urlam. A fost dureros. Acum, mamă fiind îmi dau seama ce șoc au putut lua', a dezvăluit Mariana Fota cu ceva timp în urmă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton