Marcela Fota neagă existența unui proces pentru averea soțului, la 3 ani de la decesul lui Minel Păpăroiu: „Lucrurile sunt foarte clarificate și clare”

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu trei ani, Marcela Fota a trecut printr-o dramă fără margini, după ce și-a pierdut soțul. Minel Păpăroiu a suferit un infarct și nu a mai putut fi salvat de medici. Zilele trecute, în spațiul public, a circulat informația potrivit căreia artista de muzică populară ar lupta în instanță pentru averea soțului ei. Iată cum a reacționat Marcela Fota și ce spune despre bunurile dobândite în timpul căsătoriei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În 2019, Marcela Fota și Minel Păpăroiu s-au căsătorit, după 13 ani de relație. Cei doi și-au unit destinele în aceeași zi în care părinții artistei au sărbătorit 51 de ani de căsnicie. Din mariajul cu regretatul ei soț, interpreta de muzică populară are un fiu, pe David, care a ajuns la vârsta adolescenței. În urmă cu trei ani, viața Marcelei Fota a fost greu încercată, după ce și-a pierdut soțul. Bărbatul a făcut infarct în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova, iar medicii nu i-au mai putut salva viața. Zilele trecute, a circulat informația potrivit căreia artista ar fi făcut demersuri legale pentru averea regretatului soț, însă Marcela Fota a negat informația și a oferit explicații referitoare la partajul bunurilor comune.

marce9marce9

Citește și: Marcela Fota luptă în instanță pentru moștenire, la trei ani de la moartea soțului. Ce demersuri a făcut artista de muzică populară

Citește și: Cum și-a ajutat Marcela Fota fiul să treacă peste moartea tatălui său: „Uitarea nu apare niciodată. Începi să trăiești cu situația în care te-a pus Dumnezeu' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii, sezonul 7. E mai tânără cu 21 de ani decât soțul ei

Citește și: De ce Maria Constantin și Robert Stoica nu au dansat valsul mirilor la nunta lor: „Mi se pare forțat, nu e…'. Ce surpriză le-au pregătit invitaților, în schimb

Marcela Fota neagă că a făcut demersuri legale pentru averea lui Minel Păpăroiu

De curând, în spațiul publicul, a vehiculat informația conform căreia Marcela Fota luptă în instanță pentru moștenire, la 3 ani de la decesul lui Minel Păpăroiu. Artista a înaintat în instață o cerere pentru Curatelă specială- autorizare acte, în care solicită desemnarea unui curator special pentru fiul său. Contactată de jurnaliști, Marcela Fota a precizat că nu face demersuri legate legate de averea regretatului soț, precizând că partajul bunurilor comune s-a încheiat în urmă cu multă vreme.

„La trei ani de la întâmplarea cu soțul meu, lucrurile sunt foarte clarificate, și clare! S-a făcut partajul și tot ce înseamnă el, deci nu mai e cazul de nicio luptă”, a explicat Marcela Fota, pentru WOWbiz.ro.

„Sunt în cea mai bună formă a vieții mele'

Pe 20 iulie, Marcela Fota a împlinit 46 de ani și a susținut că este în „cea mai bună formă' de până acum. După decesul regretatului ei soț, artista de muzică populară și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr milionar, între cei doi existând o diferență de vârstă de 22 de ani.

„Mă simt minunat! Tocmai acest motivul pentru care nu am niciun fel de complex pentru faptul că împlinesc 46 de ani. Mă simt și sunt, cred, în cea mai bună formă a vieții mele. Sunt împlinită din toate punctele de vedere.

Am ales să fug din țară, am ales să plec doar pe relaxare pentru că noi, muncind foarte mult în perioada asta, am zis că de luni până vineri așa să am timp doar pentru mine. Am fugit într-un loc de vis și astăzi voi sta tot aici, iar mâine mă întorc în țară pentru că am treabă peste weekend', a mai spus artista, potrivit aceleiași surse, în urmă cu câteva săptămâni.

Ce dorințe are Marcela Fota, la 46 de ani

Cu ocazia zilei sale de naștere, Marcela Fota a declarat că-și dorește să aibă, în continuare, putere de muncă, pentru a se putea ocupa de creșterea armonioasă a fiului ei, David, în vărstă de 13 ani.

„Ce pot să îmi doresc de la viață decât ca Dumnezeu să aibă grijă de mine așa cum a avut și până acum. Îmi doresc pentru băiatul meu o creștere sănătoasă și fizică și psihică și mentală, este foarte important și cam atât, nimic altceva. Mai vreau să am putere de muncă să muncesc, atât! Pentru că de restul mă ocup singură', a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton