Marea Britanie va găzdui Eurovision 2023: "În numele prietenilor noștri ucraineni"

 Raiciu Adriana
.

Marea Britanie va găzdui Eurovision 2023. În contextul actual, Ucraina, câștigătoarea de anul acesta, nu va putea găzdui concursul Eurovision 2023 la Kiev. Astfel, EBU a anunțat acum că Marea Britanie va organiza concursul muzical anul viitor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marea Britanie va găzdui Eurovision 2023. European Broadcasting Union (EBU) a transmis că Eurovision 2023 se va organiza în Marea Britanie, întrucât Ucraina nu poate găzdui concursul muzical, întrucât ar putea exista probleme de securitate din cauza războiului.

Citește și: Kalush Orchestra a vândut trofeul Eurovision!Câți bani a câștigat formația din Ucraina și ce face cu ei

Citește și: Maria Marinescu le îmbracă pe Gina Pistol și Simona Gherghe:Dacă nu vor să poarte ceva, nu insist/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de recuperare, aproape de București. Fiul actorului:„Nu se mai poate deplasa’

Citește și: Alexandra Stan, cu vergeturile la vedere, după scandalul cu George Buhnici:„Nu mă judec’

Marea Britanie va găzdui Eurovision 2023

Ucraina a câștigat Eurovision 2022 cu melodia Stefania'. Publicul a votat masiv piesa Ucrainei și, astfel, Kalush Orchestra au devenit marii câștigători, chiar dacă nu au fost pe locul 1 în preferințele juriului de specialitate. În contextul actual însă, este imposibil ca Eurovision 2023, care ar fi trebuit găzduit de Ucraina, să aibă loc la Kiev.

Astfel, EBU a transmis acum că Marea Britanie va găzdui concrusul muzical Eurovision în 2023. Momentan nu se știe în ce oraș se va ține, dar  Manchester sau Glasgow și-au exprimat interesul de a începe pregătirile.

Suntem extrem de recunoscători că BBC a acceptat să organizeze concursul Eurovision în Marea Britanie în 2023.', a transmis Martin Österdahl, supervizorul executiv al concursului Eurovision.

Boris Johnson a avut și o primă reacție după ce s-a aflat că Marea Britanie va organiza Eurovision 2023.

Săptămâna trecută, președintele Zelenski și cu mine am căzut de acord că, indiferent unde va avea loc Eurovision 2023, acesta trebuie să celebreze țara și poporul ucrainean. 

Întrucât suntem acum gazde, Regatul Unit va onora direct acest angajament – și va organiza un concurs fantastic în numele prietenilor noștri ucraineni.', a transmis Boris Johnson pe Facebook.

Kalush Orchestra a vândut trofeul Eurovision!

Trupa Kalush Orchestra, care a câștigat competiția Eurovision 2022, a decis să vândă trofelul și chiar a obținut o sumă uriașă pe microfonul cu cristale, în urma unei licitații.

„Prieteni, sunteţi incredibili! Vă suntem recunoscători tuturor celor care aţi donat bani prin această licitaţie şi în special echipei Whitebit, care a cumpărat trofeul cu 900.000 de dolari.

Glorie Ucrainei! Glorie forţelor armate ale Ucrainei’, a transmis Kalush Orchestra pe contul de Facebook.

sursă foto- Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton