Margherita de la Clejani, revenire spectaculoasă pe scenă, la un eveniment în Londra. A cântat în duet cu mama ei, Viorica: „Îmi pare bine că și-a revenit”

.

După scandalul legat de consumul de droguri, Margherita de la Clejani a revenit pe scenă și a bifat o apariție la un eveniment în Londra. Îmbrăcată într-o ținută impecabilă și cu o atitudine fresh, tânăra a acompaniat-o pe mama ei, iar fanii i-au lăudat transformarea. Iată imaginile!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


În anul 2020, Margherita de la Clejani a fost prinsă drogată la volanul masinii sale. De atunci, artista a luat decizia de a lua o pauză și a renunțat la cântările alături de părinții ei, Ioniță și Viorica de la Clejani. Un an mai târziu, fratele Margheritei, Fulgy, a fost și el prins drogat la volan, fiind internat ulterior la un centru de dezintoxicare. Cei doi frați au stat o perioadă departe de lumina reflectoarelor, iar acum pare că s-au cumințit și au revenit la pasiunea pentru muzică.


Citește și: Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy s-a stabilit în Dubai: „Noi nu plătim, dacă mai are nevoie de niște bani…'. Ce se întâmplă cu Margherita

Citește și: Fulgy și Margherita revin pe scenă, după problemele cu drogurile. Unde vor cânta în noaptea de Revelion: „Suntem fericiți…'

Citește și: Maria, gravida din Bacău, a murit de septicemie. Mama și iubitul femeii fac declarații sfâșietoare: „Seara, sarcina era OK. Dimineața s-a trezit cu crampe. Au considerat că nu e un caz grav și au așteptat ca ea să se facă bine'


Citește și: Cum arăta Olivia Steer la începutul carierei. Era elevă la liceu când a debutat în televiziune

Margherita de la Clejani, apariție inedită la un eveniment din Londra

Imaginea Margheritei a fost șifonată după scandalul legat de consumul de substanțe interzise. Zilele trecute, tânăra a bifat o revenire spectaculoasă pe scenă, la un eveniment în Londra, unde a acompaniat-o pe mama ei, Viorica. Fiica Clejanilor a trecut printr-o transformare notabilă, atât în privința stilul vestimentar, cât și a atitudinii. Artista a revenit la culoarea naturală a părului și a optat pentru o ținută comodă, cu pantaloni de piele, o bluză neagră, un pardesiu lung și ochelari de soare.


Videoclipul a fost postat pe TikTok, iar fanii i-au lăudat Margheritei transformarea.

„Și-a revenit, Marga, baa/ Cântă frumos Margherita ,îmi pare bine că şi-a revenit,Viorica cred că a luptat pentru copiii ei ca să-şi revină,bravo,frumoasă familie/ Mă bucur să o văd pe Margherita/ Margherita, urmează- ți părinții, ai familie cu valoare și tu ai stofa de artistă și talent. Ai tot ce îți trebuie pentru a reuși, ai fi top dacă ti-ai dori cu adevărat si ai eclipsa restul vedetelor!’, sunt doar câteva dintre comentariile de la videoclipul în care apare Margherita de la Clejani.


Fulgy, fiul Clejanilor, s-a mutat în Dubai

Ioniță de la Clejani și soția lui, Viorica, au suferit enorm atunci când fiul lor, Fulgy, a fost dependent de droguri. Se pare că Fulgy s-a cumințit și a plecat în Dubai, unde studiază muzica la o școală.


 „Despre fiul meu s-a scris numai de rău, dar nu mulți știu că el este un muzician foarte talentat, a studiat pian și chitară clasică, are numeroase premii muzicale, în lume, de excelență. Se află în prezent în Dubai, la un prestigios institut, unde se va perfecționa în domeniul video, film, muzică de film.

Vrea să lucreze în această zonă, să devină unul dintre cei mai buni din lume. Fulgy are auz absolut, a trăit și a învățat de la mari muzicieni. Cursurile durează trei ani, va locui acolo, în acest timp. Viorica se bucură enorm, mai ales că a fost alegerea lui să plece în Dubai. A dat examen, de aptitudini muzicale, este unul dintre cei mai buni. Cât costă cursurile? El este bursier, așa că nu noi plătim, dacă mai are nevoie de niște bani, îl vom ajuta, desigur, în rest are totul asigurat. Este nevoie în lumea muzicală de oameni buni, ca el, iar el este unul dintre ei, a menționat Ioniță de la Clejani, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Sursa foto: Facebook & Captură Video