Margot Robbie este însărcinată pentru prima dată. Actrița din filmul „Barbie” și soțul ei, Tom Ackerley, vor deveni părinți la 8 ani de la căsătorie

.

Margot Robbie este însărcinată pentru prima dată. Cea care a dat marea veste a fost chiar îndrăgita actriță australiană, în vârstă de 34 de ani. Ea și soțul ei, Tom Ackerley, vor deveni părinți peste câteva luni, la 8 ani de la căsătorie. Și-au dorit enorm de mult ca familia lor să se mărească și iată că visul li se va îndeplini în scurt timp.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Margot Robbie se numără printre cele mai apreciate actrițe și producătoare din lume. Protagonista filmului „Barbie', lansat anul trecut, este însărcinată și va deveni mamă pentru prima dată, în doar câteva luni. Aceasta este căsătorită de opt ani cu alesul inimii ei, Tom Ackerley, un producător de film, actor și fost asistent regizor.

Palm Springs International Film Festival Film Awards – LAPalm Springs International Film Festival Film Awards – LA

Citește și: Andreea Sasu a născut, iar Philipp Plein a dezvăluit numele băiețelului lor: „Este o binecuvântare. Imi iubesc toți copiii în mod egal' / La maternitate a vizitat-o și fiul cel mare al designerului

Citește și: Grasu XXL, în lacrimi pe scena Neversea, în timp ce cânta „Tu, Mărie”. Artistul a scris piesa pentru fiica sa și a Laurei Andreșan, în vârstă de 5 ani

Citește și: Cum au apărut Iulia Vântur și Salman Khan la petrecerea dinaintea nunții fiului celui mai bogat om din India. Au făcut furori pe ringul de dans / Ținuta strălucitoare purtată de fosta prezentatoare

Citește și: Anca Pandrea suferă că nu poate să meargă la mormântul lui Iurie Darie, din cauza problemelor de sănătate: 'Este mereu cu mine. Îi simt și acum prezența. Îmi dă semne…' Actrița iese din casă doar când se duce la medic sau la farmacie / EXCLUSIV

Margot Robbie este însărcinată pentru prima dată

Actrița Margot Robbie a ținut sarcina ascunsă o perioadă. Acum a confirmat vestea, după ce au apărut mai multe imagini cu ea pe Internet cu burtica de gravidă. Îndrăgita artisă se afla alături de soțul ei, Tom Ackerley, în vacanță, la Lacul Como, iar paparazzii au surprins mai multe imagini cu ea în care i se vede burtica de gravidă, sub un top scurt pe care aceasta îl purta.

Margot Robbie și partenerul ei de viață, Tom Ackerley, s-au cunoscut pe platourile de filmare. Între ei a fost dragoste la prima vedere și s-au căsătorit în urmă cu opt ani, în 2016. Atunci, ei au făcut o ceremonie privată în Australia, la care au luat parte apropiații lor. Acum, la 8 ani de la eveniment, familia lor urmează să se mărească, actrița fiind însărcinată cu primul copil al cuplului.

Margot Robbie, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din lume, la 34 de ani

Margot Robbie s-a născut pe data de 2 iulie 1990, în Dalby, Australia. Aceasta a debutat în actorie prin apariția ei în seriale celebre de televiziune, precum „Neighbours” (Vecinii), unde a jucat rolul lui Donna Freedman din 2008 până în 2011.

În 2013, Margot Robbie a atins un capital și mai mare de popularitate, după ce a jucat în din filmul „The Wolf of Wall Street” (Lupul de pe Wall Street), regizat de Martin Scorsese, unde a făcut echipă cu Leonardo DiCaprio.

Trei ani mai târziu, Margot Robbie a interpretat un alt rol celebru, Harley Quinn, Quinn în filmul „Suicide Squad” (Brigada sinucigașilor). A reluat acest rol în „Birds of Prey” (2020) și „The Suicide Squad” (2021). Anul trecut, ea a fost protagonista filmului în „Barbie', o producție care a făcut senzație la nivel global.

Margot Robbie a fost recompensată pentru performanțele ei în cinematografie în 2020, atunci când a câștigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar în Bombshell. Anul trecut, ea a obținut Globul de Aur pentru cea mai bună actriță pentru rolul din Babylon, iar anul acesta Globul de Aur pentru cea mai buna actriță în filmul Barbie.

Sursă foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton