Maria Andria a anulat nunta cu iubitul: „Sunt bine cum sunt și nemăritată. Nu mă mai mărit deoarece eu am...„ / Își dorește să devină mamă

 Calin Maria Bianca
.

Maria Andria a anulat nunta cu iubitul. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Maria Andria vorbea în urmă cu mai mult timp despre nunta pe care o aștepta cu nerăbdare. Ei bine, se pare că planurile i s-au dat peste cap, asta fiindcă nu își mai dorește acum ceremonia religioasă și nici cea civilă, asta până când nu își rezolvă tot ceea ce și-a propus.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mai concret, și-a anulat nunta cu iubitul ei tocmai fiindcă vrea să mai investească în imobiliare, iar căsătoria cu acesta ar încurca-o, fiind el are un împrumut mare la banca din Cipru. Date fiind aceste lucruri, au decis că mai bine pentru ei este să amâne nunta până când se dezvoltă din punct de vedere al imobiliarelor.

maria-andria6maria-andria6

Citește și: Maria Andria a făcut stop cardio-respirator în timpul operației, din cauza anesteziei: „Medicul a spus că trebuie intervenit urgent. Mama ei a leșinat când a aflat”

Citește și: Maria Andria a renunțat la muzică și s-a făcut make-up artist funerar: 'La început a fost greu, să vezi atâtea persoane decedate…'. Câștigă sume impresionante

Citește și: Cine este Lino Golden de la Power Couple. Drama neștiută a tânărului artist

Citește și: Sylvia Sîrbu, despre starea ei de sănătate, după doi ani în care s-a retras din viața publică: „După ce am explorat cele mai adânci și întunecate părți ale mele, este timpul pentru lumină!”

Maria Andria a anulat nunta cu iubitul

Maria Andria a dezvăluit că nu mai vrea să se mărite acum cu iubitul ei. A explicat pe larg că pe lângă cele două apartamente pe care le are, vrea să își mai cumpere o vilă foarte mare pe malul mării, unde să se bucure de cele mai frumoase momente.

'Nu mă mai mărit deoarece eu am în Cipru două apartamente, iar pentru primul am achitat toate ratele la bancă, iar pentru cel de-al doilea mai am foarte puțin de plătit rate la bancă până să-l achit. Vreau să îmi mai iau un credit ca să-mi iau o vilă foarte mare pe malul mării și vreau să pun cele două apartamente la vânzare băncii, ca să îmi dea bani și să îmi pot lua casa aceea mare cu piscină și să o pun la Airbnb', a spus Maria Andria pentru Spynews.ro.

Deși pentru mulți căsătoria constituie un pas important atunci când vrei să iei o casă, se pare că Maria Andria are deja două apartamente singură, iar iubitul ei o casă foarte mare, pentru care are la bancă datorie de 100.000 de euro.

'Iubitul meu are acum o datorie de 100.000 și ceva de mii de euro la casa în care stăm acum, iar dacă ne căsătorim banca va zice suntem căsătoriți, că avem de dat suma aceasta la bancă, că facem și un copil și vor zice că vor fi cheltuieli mai mari și nu vor mai putea să-mi dea un credit deoarece nu aș putea să mă mai încadrez. Aștept acum să termin ratele la bancă, să fac creditul pentru casa pe care mi-o doresc și abia apoi mă mărit', a mai zis ea.

Maria Andria susține că viața în Cipru este foarte scumpă

Deși a investit destul de mult în imobiliare în Cipru, Maria Andria este de părere că viața de acolo este una foarte scumpă. Printre altele, a adus în discuție și întemeierea unei familii, explicând cât costă o cutie de lapte, dar și că este cea mai scumpă insulă din Europa.

'Eu nu vreau să pierd chestia asta. Vreau să fac lucrul acesta. Eu nu lucrez și iau 1800 de euro doar de la chirii, aici chiria e foarte scumpă față de alte locuri. O cutie de lapte e 3,80 euro, e enorm, enorm de scump Cipru. E cea mai scumpă insulă din Europa, e mai scump aici decât în Spania, Italia, Franța. Ca să ieși undeva afară în oraș să mănânci, să bei, dai 100 de euro, undeva unde nu la lux, undeva normal', a mai zis ea.

Maria Andria își dorește un copil, înainte de nuntă

Chiar dacă au anulat nunta pe care o așteptau cu multă nerăbdare, Maria Andra a dezvăluit că își dorește să devină mamă. Nunta o pun pe listă peste vreo doi ani, timp în care și ea și iubitul ei vor să aibă un copil, iar abia apoi să se căsătorească. Cu umorul la ea, așa cum ne-a obișnuit, aceasta a spus că un copil rămâne pe mereu, pe când casa sau bărbatul nu.

'Eu vreau foarte mult să-mi iau casa asta și să o bag la Airbnb, că pot să fac pe jumătate de an 40-50.000 de euro, sunt foarte mulți bani. Sunt bine cum sunt și nemăritată, vreau să-mi iau casa înainte să mă mărit, să fie pe numele meu. Abia apoi mă mărit, peste vreo doi ani. Dar copil o să fac mai repede. Îmi doresc foarte mult un copil, că el îți rămâne, bărbatul azi îl ai, mâine nu-l ai', a mai spus Maria Andria.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton