Maria Ciobanu își încheie cariera muzicală, la 86 de ani. Motivul e legat de sănătate: „Cânta legat și câte 4-5 ore. Și fierul se tocește, dacă-l tot bați”

 Ifrim Georgiana
.

Maria Ciobanu își încheie cariera muzicală, la 86 de ani. Recent, Maria Ciobanu a împlinit 86 de ani și a sărbătorit în SUA, acolo unde locuiește de câțiva ani buni. Bebe Mihu, cel mai cunoscut impresar pentru artiștii de folclor, a făcut câteva declarații despre interpreta de muzică populară, anunțând retragerea acesteia de pe scenă. Potrivit acestuia, Maria Ciobanu și-a încheiat activitatea muzicală în discreție, după o carieră de aproximativ 60 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Maria Ciobanu își încheie cariera muzicală, la 86 de ani. Fără doar și poate, Maria Ciobanu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite căntărețe de muzicăă populară de la noi din țară. De câțiva ani buni, artista s-a stabilit definitiv în SUA, alături de familia ei, însă și-a continuat activitatea muzicală. Pe 3 septembrie, Maria Ciobanu a împlinit 86 de ani și a sărbătorit în compania prietenilor și a soțului ei, Mircea Cîmpeanu. Bebe Mihu a felicitat-o pe artistă, cu ocazia aniversării, și a anunțat retragerea acesteia din muzică, după decenii la rând închinate scenei.

on11on11

Citește și: Maria Ciobanu și-a pierdut fratele geamăn la vârsta de 5 ani: „Ne-a tratat cum se trata pe vremea aia, cu ceaiuri, leacuri băbești”. De ce boală au suferit toți cei 7 frați

Citește și: 'Nu scrii că a murit și ea e bine, sănătoasă'. Ionuț Dolănescu a spus cum se simte Maria Ciobanu, după ce s-a zvonit că are mari probleme de sănătate

Citește și: Cum a reacționat Cătălin Măruță, în direct, când fiica Andreei Marin și-a făcut apariția în emisiunea lui de la PRO TV: „Când a intrat Violeta am simțit nevoia să mă îndrept…'

Citește și: Bogdan Ionescu a divorțat de Sheila și s-a afișat cu noua iubită, în timp ce se sărută. Cine este bruneta care l-a cucerit pe Syda

Maria Ciobanu își încheie cariera muzicală, la 86 de ani

Bebe Mihu a anunțat, recent, retragerea Mariei Ciobanu din muzică, după o carieră de mai bine de șase decenii. Potrivit soțului Mariei Dragomiroiu, interpreta de muzică populară și-a încheiat activitatea în discreție, căci nu și-a dorit să facă playback. Ocazional, artista își mai încântă apropiații cu vocea ei, însă nu mai întreține atmosfera la nunți și spectacole.

„I-am transmis ieri La Mulți ani! Este bine, se află tot în Los Angeles, unde locuiește de atâția ani, acolo îi face bine clima, că și dânsa spunea că avea ceva probleme respiratorii. Nu cred că vine în curând în România, este cu soțul ei, stă alături de el după operația lui la inimă. Maria, din câte știu, nu mai cântă, poate doar puțin și doar pentru prieteni. E adevărat că Marina Voica a susținut un recital live la 86 de ani, la Festivalul Mamaia 2023, dar ea n-a cântat cât a cântat Maria Ciobanu, care are o voce de soprană și care și-a folosit foarte mult vocea.

Mergea la nunți și cânta legat și câte 4-5 ore. Corzile vocale nu-s de fier! Și fierul se tocește, dacă-l tot bați! Maria Ciobanu s-a retras din muzică frumos, n-a vrut să facă playback. A zis că nici nu știe', ne-a declarat Bebe Mihu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Cum și-a sărbătorit Maria Ciobanu ziua de naștere

Pe 3 septembrie, Maria Ciobanu a împlinit 86 de ani. Pe rețelele de socializare, Ionuț Dolănescu a postat un videolcip de la petrecerea aniversară, surprinzând-o pe mama lui în compania prietenilor și a soțului ei, Mircea Cîmpeanu. Cei prezenți i-au cântat interpretei de muzică populară, acompaniați de aceasta.

Vara aceasta, Maria Ciobanu și-a anulat vizita în România, din cauza problemelor de sănătate ale soțului ei. Mircea Cîmpeanu a fost operat la inimă și i s-au montat stenturi, iar artista a decis să-i fie aproape partenerului ei de viață. În aceste condiții, Ionuț Dolănescu și familia lui au călătorit în SUA, pentru a sărbători aniversarea Mariei Ciobanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton