Maria Constantin susține că l-a confruntat pe Marcel Toader în legătură cu banii sustrași de la Gabriela Cristea: „Îmi spunea că nu este nimic real. Ea s-a asociat în firmă și...” / Prezentatoarea TV, păgubită cu 1 milion de euro

 Ifrim Georgiana
.

Maria Constantin spune că l-a confruntat pe Marcel Toader cu privire la banii sustrași de la Gabriela Cristea. Afaceristul i-ar fi spus atunci că nimic nu este real și că acuzațiile prezentatoarei TV sunt nefondate. Artista nu a văzut însă vreun act care să susțină versiunea fostului ei soț, decedat în august 2019, la doar 56 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader în 2015, însă au divorțat doi ani mai târziu. Anterior, afaceristul fusese însurat cu Gabriela Cristea, dar mariajul lor nu a durat mai mult de cinci ani. Prezentatoarea TV l-a acuzat că a păgubit-o de 1 milion de euro și că a dat-o afară din casă.

to10to10

Citește și: Maria Constantin a semnat cu Antena Stars. O înlocuiește pe Anamaria Prodan în reality show-ul „În culisele celebrității”: „Îmi veți cunoaște viața exact așa cum e ea”

Citește și: Maria Constantin a ajuns la spital după ce a încercat să-și trateze acasă o afecțiune medicală. S-a filmat cu branula la mână: „Tot la urgențe ajung”

Citește și: Daniel Pavel și concurenții de la Survivor All Stars se întorc în Republica Dominicană, pentru marea finală. Iancu Sterp: „Susțineți dreptatea și adevărul'

Citește și: Lili Sandu a împlinit 45 de ani: „Acum 10 ani locuiam în Los Angeles și mi-am pus o dorință: Doamne, sunt pregătită…”/ Mesajul emoționant transmis de Silviu Țolu

Maria Constantin l-a confruntat pe Marcel Toader în legătură cu banii sustrași de la Gabriela Cristea

Maria Constantin spune că a avut o discuție cu fostul ei soț, Marcel Toader, după ce Gabriela Cristea l-a acuzat că i-a extras abuziv sume mari din cont. Afaceristul ar fi invocat falimentul firmei pe care o deținea, unde prezentatoarea TV figura ca asociată, și a respins acuzațiile ce i s-au adus. Totuși, artista nu a văzut vreun act care să susțină versiunea fostului ei soț.

„L-am întrebat și îmi spunea că nu este nimic real. El îmi povestea că ea s-a asociat în firmă și firma, faptul că a intrat într-o insolvență, automat au pierdut toți. Din ce am înțeles, el de fapt nu venise cu nicio parte, ci doar cu proiectul și proiectul era plătit de altcineva, lucruri pe care le-am aflat ulterior, după ce ne-am despărțit.

Nu știu exact ecuația care a fost. El îmi spunea anumite lucruri. Nu îmi arăta niciodată acte doveditoare, să îmi arate că el a investit banii ăștia, Gabriela a investit suma respectivă, nu, eu nu am văzut niciodată aceste detalii', a spus artista în emisiunea lui Mihai Ghiță, „În Oglindă'.

Maria Constantin, despre începuturile relației cu Marcel Toader

Maria Constantin spune că a început relația cu Marcel Toader într-un moment de vulnerabilitate, fiindcă era proaspăt divorțată de primul ei soț.

„Eu eram deja vulnerabilă. Eram ieșită dintr-un divorț de un an și ceva, aproape doi ani. Era clar că eu nu îmi revenisem, în primul rând, cu sufletul meu. Eu cu mine nu mă regăseam. Peste tot pe unde mergeam, eu de asta am și plecat din Târgu Jiu, peste tot se împroșca cu noroi.

Mi-am dorit să plec, să uita absolut tot. După doi ani nu mai știam cum se numește strada pe care eu locuiam unde aveam apartamentul. Atât de mult am încercat să uit de tot ce ține de oraș, de oamenii care m-au trădat, oamenii care au încercat să se răzbune și să fie răi cu mine, încât mi-am dorit să uit tot', a mai povestit artista.

Gabriela Cristea a fost păgubită de fostul soț, Marcel Toader, de 1 milion de euro

Gabriela Cristea a dezvăluit că fostul soț, Marcel Toader, a lăsat-o fără 1 milion de euro și apoi a dat-o afară din casă. Afaceristul ar fi avut acces la conturile ei și, astfel, a reușit să sustragă bani.

„Munceam de luni până sâmbătă… M-am concentrat foarte mult pe carieră și mi-am văzut de cariera mea. E adevărat că mă chinuiam în viața de zi cu zi, refugiul meu era să mă duc la serviciu. La un moment dat când nu am mai putut, am început să mă degradez și să am niște probleme de sănătate. Efectiv nu mai puteam.

Și i-am zis într-o zi: „Nu mai pot și nu mai duc’! Și atunci a fost scandalul de pe lume pentru că mi-a zis: „Cum să fii obosită și să nu te duci să câștigi atâția bani?'.

Am zis „Nu, nu mai pot!'. Am vrut să stau acasă să îmi iau și eu 3 luni să mă refac și de acolo s-a rupt filmul pentru că practic eu am rămas fără venit… Neavând când să mă duc și să văd cum stau din punct de vedere financiar, eu știam că îmi intră banii, m-am trezit intr-o zi că el îmi spune „casa e a mea, ușa e a ta, eu plec trei zile -patru, în astea 3-4 zile te muți”, a povestit Gabriela Cristea în cadrul podcastului „Acasă la Măruță'.

Apoi avea să descopere că a rămas cu conturile goale.

„Băi, muncește, că banii vor veni oricum! Nu-i căuta că ei vor veni oricum! Eu mi-am permis să pierd un milion de euro… Așa și? Ce să fac? Să mă dau cu capul de pereți? Las că vin alții! Mi-ar fi stat bine cu un milion de euro în buzunar acuma, de ce să zic'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton