Maria Constantin susține că l-a întreținut pe Marcel Toader, deși a înșelat-o în timpul căsniciei: „Existau multe femei în viața lui și am acceptat asta. Eu eram singura sursă de venit” / Marcel Toader a murit în 2019

 Ifrim Georgiana
.

Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat cu mare scandal în 2017. După ani de tăcere, artista a vorbit despre problemele din căsnicia lor. Ea a declarat că i-ar fi iertat repetatele infidelități și l-ar fi întreținut cât timp au format un cuplu. În trecut l-a acuzat și de agresiune fizică, totul la câțiva ani după moartea acestuia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader în 2015, însă au divorțat doi ani mai târziu. În momentul când s-au despărțit, fostul ei soț a acuzat-o pe de infidelitate și a apărut la TV cu „dovezile' relației ei extraconjugale. Cei doi au fost protagoniștii unui scandal mediatic. Din nefericire, în 2019, afaceristul a suferit un infarct și s-a stins din viață.

mar9mar9

Citește și: „Nu știe nimeni că umpleam perna de plâns și îmi doream să nu mă mai trezesc a doua zi”. Maria Constantin, mărturisiri dureroase despre căsnicia cu Marcel Toader. Artista ajunsese la psiholog

Citește și: Cum a aflat Maria Constantin că Marcel Toader a murit. Detaliul neștiut despre fostul ei soț: „Nu doresc nimănui”

Citește și: Gina Pistol și Smiley sărbătoresc 1 an de la nuntă: „Să avem înțelepciune, că iubirea o avem de mult!”. Cum s-au schimbat viețile lor între timp

Citește și: Radu Mazăre, eliberat condiționat după 5 ani de închisoare. Soția fostului primar al Constanței: „Este dorința lui cea mai mare, să iasă complet din viața publică și politică”

Maria Constantin spune că l-a întreținut pe Marcel Toader, deși a înșelat-o în timpul căsniciei

Maria Constantin spune că problemele din relația cu Marcel Toader au început imediat după nuntă. Fostul ei soț s-ar fi comportat ca un gentleman până atunci și abia mai târziu avea să afle, după cum spune chiar artista, că trăise într-o minciună. El ar fi mințit-o în legătură cu afacerile sale, iar Maria Constantin l-ar fi întreținut pe parcursul căsniciei.

„La un moment dat se gândea ca să regizeze ca și cum am avea o relație. Mi-a spus în mașină, mergând pe Calea Victoriei, că i-ar plăcea ca totul să nu fie o farsă și să fac parte din viața lui. Mai rar se întâmplă în ziua de azi ca un bărbat să-ți deschidă ușa de la mașină, să fie mereu în spatele tău, să te ajute în absolut orice vrei, dar toate lucrurile astea au mers așa până când a venit nunta. După nuntă toate lucrurile astea s-au schimbat, era o minciună.

Nu erau birourile lui, am aflat ulterior că erau ale unui prieten, unde chema televiziunea ca să filmeze, dar nu era spațiul lui. Era clar, eu eram singura sursă de venit în casa noastră și în relația noastră', a spus interpreta de muzică populară într-un promo al emisiunii „În Oglindă'.

„Existau multe femei în viața lui'

Interpreta de muzică populară mai spune că i-ar fi iertat fostului soț repetatele infidelități. Imaginile apărute în presă cu Marcel Toader și alte femei au fost făcute publice chiar de Maria Constantin.

„Nu mai este în viață ca să-l întrebăm, dar culmea este că acest om mi-a făcut cel mai mare rău. În viața lui nu eram doar eu, existau multe femei, nu eram doar eu. Și am acceptat și asta. La un moment dat au apărut niște imagini, acele imagini erau trimise de mine, primite de la prietenii mei, cu poze din casa noastră, din apartamentul renovat de mine, cu draperia care se vedea pe fundal, cu canapeaua pe care o cumpărasem eu, cu absolut tot.

Din păcate, pentru mine, pentru că atunci când am ieșit din prima căsnicie am plecat pe 0, și din a doua căsnicie la fel, pe 0. Fostul meu soț care din păcate nu mai este, avea un atuu foarte important. Era un foarte bun vânzător. Și un lucru dacă ți-l împacheta, ți-l vindea. Știa cum să manipuleze un om foarte bine', a adăugat ea.

Marcel Toader a murit în urma unui stop cardiac în august 2019, la doar 56 de ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton