Maria Constantin a ajuns la spital după ce a încercat să-și trateze acasă o afecțiune medicală. S-a filmat cu branula la mână: "Tot la urgențe ajung"

.

Maria Constantin a ajuns la spital după ce a încercat să-și trateze acasă problemele de sănătate. Artista s-a filmat cu branula la mână, pe patul de spital, vizibil afectată de cele întâmplate. Ea speră să-și reia activitatea cât mai curând și a transmis fanilor, prin intermediul rețelelor de socializare, un mesaj optimist.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu o zi, Maria Constantin a ajuns de urgență la spital, după ce a încercat să-și trateze acasă o afecțiune medicală. Artista, cunoscută în breasla cântăreților de muzică populară, s-a filmat într-o ipostază care a stârnit îngrijorarea fanilor. Ea a dezvăluit și diagnosticul primit din partea medicilor.

Citește și: Maria Constantin, după ce o fană a comparat-o cu Bianca Drăgușanu: „Asta trebuie să fie de bine? Eu am văzut-o în realitate și…’/ Iubita lui Gabi Bădălău o acuza pe artistă că poartă haine fake, în trecut


Citește și: „Nu știe nimeni că umpleam perna de plâns și îmi doream să nu mă mai trezesc a doua zi'. Maria Constantin, mărturisiri dureroase despre căsnicia cu Marcel Toader. Artista ajunsese la psiholog

Citește și: Florin Piersic rămâne în continuare internat la ATI. Medicul Adrian Marinescu: „Mi-a zis: vreau să ajung mai repede pe scenă și…’

Citește și: O româncă stabilită în India, detalii despre relația Iuliei Vântur cu Salman Khan: „Chiar mama lui a declarat că ea e singura femeia care a reușit să…'. Cum se înțelege artista cu familia iubitului ei


Maria Constantin a ajuns la spital după ce a încercat să-și trateze acasă o afecțiune medicală

Maria Constantin a fost diagnosticată de medici cu bronșită, o afecțiune mai severă decât răceala comună. După apariția primelor simptome, artista a încercat să se trateze acasă cu diverse medicamente, însă s-a prezentat la spital când starea ei de sănătate s-a deteriorat semnificativ. Palidă la față și cu branula la mână, Maria Constantin le-a transmis fanilor un mesaj destul de optimist.


„Dragii mei, așa e când crezi că o bronșită se poate rezolva acasă, cu medicamente și, până la urmă, fac ce fac și tot la urgențe ajung, dar vă țin la curent. O să fiu bine, sunt sigură. Doamne-Doamne e cu mine!’, a scris  Maria Constantin la secțiunea InstaStory de pe pagina sa de Instagram.


Maria Constantin a mers la psiholog după divorțul de Marcel Toader

Maria Constantin a avut o căsnicie tumultuoasă cu Marcel Toader și a apelat la psiholog pentru a-și vindeca traumele. Divorțul lor s-a pronunțat în 2017 și a fost puternic mediatizat.

„Am fost înșelată. Multă lume o să spună că el a ieșit pe la televizor, iar eu nu am vrut, pentru că domeniul meu este de muzică populară, sunt artist, nu am vrut să mă bag într-o asemenea mizerie, cacealma.

Era o perioadă în care oamenii erau plătiți să se ducă la televizor, toată lumea era fericită. Eu nu am vrut lucrul acesta, câștig foarte bine din meseria pe care o am.


Nu avea sens să spun verzi și uscate despre omul lângă care am petrecut o perioadă frumoasă din viața mea, după care nu a mai fost frumoasă, s-a transformat în cea mai urâtă perioadă din viața mea. În primul rând nu mă respectam pe mine, mă degradam și mă coboram la un nivel la care nu ar fi fost mândri părinții mei de mine.

Asta să nu creadă oamenii că eu nu am fost afectată. Nu știe nimeni că eu ajungeam acasă și umpleam perna de plâns și îmi doream să nu mă mai trezesc a doua zi.


Am ajuns și la psiholog. Dumnezeu m-a ajutat să trec peste toate lucrurile astea. Am încercat să mă îngrop în muncă, să nu mai fiu atentă, chiar dacă presa era pe la porțile facultății’, a declarat Maria Constantin, la „Online Story’.

Sursa foto: Instagram