Maria Constantin, după ce a fost nominalizată de Ionuț Iftimoaie la Survivor: "A considerat că sunt super faimoasă, super celebră, cea mai tare din parcare"

 Raiciu Adriana
.

Maria Constantin, după ce a fost nominalizată de Ionuț Iftimoaie la Survivor. Maria Constantin a fost prima concurentă eliminată de la Survivor România 2023. A fost nominalizată de Ionuț Iftimoaie și a primit cele mai puține voturi din partea publicului, iar asta a însemnat a dus la eliminare. Recent întoarsă în țară, vedeta a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor România 2023. În timp ce Gheboasă și-a dorit să părăsească de bunăvoie emisiune, lucrurile au stat diferit în cazul cântăreței. A fost nominalizată de Ionuț Iftimoaie, fostul luptător considerând că nu este atât de bine pregătit fizic pentru acest gen de competiție. Recent întoarsă în țară, artistă a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în Republica Dominicană.

mar-2mar-2

„Nu am fost supărată! Nu știu de ce au înțeles oamenii că am fost supărată. Nici nu am văzut episoadele, nu știu dacă am curaj să mă uit.. Cred că s-a înțeles puțin greșit. Noi ca și grup ne-am înțeles cu toții, pentru că Gheboasă nu s-a acomodat din prima secundă, să facem cumva să se nominalizeze persoanele foarte influente, cu o imagine foarte mare, ca atunci să fie ele super votate și să nu plece', a spus ea la Pro TV.

Citește și: Concurenții de la Survivor 2023 nu au acces la produse de igienă. Maria Constantin:„Nu am avut voie să luăm periuță de dinți. Nevoile ți le faci în junglă'

Citește și: Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor 2023:”Ceea ce nu știu oamenii de acasă e…”

Citește și: Cătălin Măruță se pregătește pentru o operație complicată și va lipsi de la emisiune: „Îmi e frică de tot’

Citește și: Puya va participa la America Express.Încep deja filmările pentru show

Maria Constantin, după ce a fost nominalizată de Ionuț Iftimoaie la Survivor

Deși în primă fază, Maria Constantin a fost deranjată de nominalizarea făcută de colegul ei de la echipa Faimoșilor, vedeta a declarat acum că nu este supărată pe acesta.

„Ionuț, din păcate, a considerat că sunt super faimoasă, super celebră, cea mai tare din parcare și m-a nominalizat pe mine. Problema n-a fost asta, nu a fost supărare, este un joc și ni l-am asumat cu toții… dar cumva a fost urâtă chestia aia. M-a oferit pe tavă războinicilor', a mai declarat ea.

Ce spune Maria Constantin despre condițiile de la Survivor

După eliminarea de la Survivor, artista a făcut dezvăluiri picante într-un live maraton pe Tik Tok și Instagram. Potrivit regulamentului de la „Survivor România’, concurenții nu au acces la produse de îngrijire, în bagajul acestora regăsindu-se doar câteva articole vestimentare.

„Ce schimbat? Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți. Lumea se întoarc cu spatele. Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo. E adevărat că se întâmpla să mai dai nas în nas cu câte unul în drum spre «toaletă». (…)

La plecarea din România, ne-au lasat să luam în bagaj un trening, trei perechi de șosete, o bustieră și un sort. Nu am avut voie să luăm periuță de dinți sau șampon. Nimic de genul acesta’, a declarat intepreta de muzică populară în videoclipul încărcat pe rețelele de socializare.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton