Maria Constantin, după ce a fost nominalizată de Ionuț Iftimoaie la Survivor: "A considerat că sunt super faimoasă, super celebră, cea mai tare din parcare"

.

Maria Constantin, după ce a fost nominalizată de Ionuț Iftimoaie la Survivor. Maria Constantin a fost prima concurentă eliminată de la Survivor România 2023. A fost nominalizată de Ionuț Iftimoaie și a primit cele mai puține voturi din partea publicului, iar asta a însemnat a dus la eliminare. Recent întoarsă în țară, vedeta a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor România 2023. În timp ce Gheboasă și-a dorit să părăsească de bunăvoie emisiune, lucrurile au stat diferit în cazul cântăreței. A fost nominalizată de Ionuț Iftimoaie, fostul luptător considerând că nu este atât de bine pregătit fizic pentru acest gen de competiție. Recent întoarsă în țară, artistă a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în Republica Dominicană.


„Nu am fost supărată! Nu știu de ce au înțeles oamenii că am fost supărată. Nici nu am văzut episoadele, nu știu dacă am curaj să mă uit.. Cred că s-a înțeles puțin greșit. Noi ca și grup ne-am înțeles cu toții, pentru că Gheboasă nu s-a acomodat din prima secundă, să facem cumva să se nominalizeze persoanele foarte influente, cu o imagine foarte mare, ca atunci să fie ele super votate și să nu plece’, a spus ea la Pro TV.


Citește și: Concurenții de la Survivor 2023 nu au acces la produse de igienă. Maria Constantin:„Nu am avut voie să luăm periuță de dinți. Nevoile ți le faci în junglă’

Citește și: Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor 2023:'Ceea ce nu știu oamenii de acasă e…'

Citește și: Cătălin Măruță se pregătește pentru o operație complicată și va lipsi de la emisiune: „Îmi e frică de tot


Citește și: Puya va participa la America Express.Încep deja filmările pentru show

Maria Constantin, după ce a fost nominalizată de Ionuț Iftimoaie la Survivor

Deși în primă fază, Maria Constantin a fost deranjată de nominalizarea făcută de colegul ei de la echipa Faimoșilor, vedeta a declarat acum că nu este supărată pe acesta.

„Ionuț, din păcate, a considerat că sunt super faimoasă, super celebră, cea mai tare din parcare și m-a nominalizat pe mine. Problema n-a fost asta, nu a fost supărare, este un joc și ni l-am asumat cu toții… dar cumva a fost urâtă chestia aia. M-a oferit pe tavă războinicilor’, a mai declarat ea.


Ce spune Maria Constantin despre condițiile de la Survivor

După eliminarea de la Survivor, artista a făcut dezvăluiri picante într-un live maraton pe Tik Tok și Instagram. Potrivit regulamentului de la „Survivor România, concurenții nu au acces la produse de îngrijire, în bagajul acestora regăsindu-se doar câteva articole vestimentare.


„Ce schimbat? Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți. Lumea se întoarc cu spatele. Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo. E adevărat că se întâmpla să mai dai nas în nas cu câte unul în drum spre «toaletă». (…)

La plecarea din România, ne-au lasat să luam în bagaj un trening, trei perechi de șosete, o bustieră și un sort. Nu am avut voie să luăm periuță de dinți sau șampon. Nimic de genul acesta, a declarat intepreta de muzică populară în videoclipul încărcat pe rețelele de socializare.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran