Maria Constantin și Robert Stoica amână decizia de a deveni părinți, deși plănuiau un copil după nuntă: „Mi-ar fi foarte greu. Nu ar fi prima dată când rămân însărcinată...”

.

Maria Constantin și soțul ei, Robert Stoica, amână decizia de a deveni părinți. Într-un interviu recent, artista a explicat că venirea pe lume a unui copil implică o mare responsabilitate, iar programul nu le permite să se angajeze pe deplin în acest rol. Cei doi par să fi revenit asupra deciziei pe care o luaseră la câteva luni de la nuntă, când declarau că fac demersuri pentru a-și întemeia o familie.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Maria Constantin și Robert Stoica formează un cuplu de aproximativ cinci ani. Pe 25 iulie 2023, cei doi s-au căsătorit civil și religios, petrecerea de nuntă desfășurându-se în aceeași vară. Din relația cu primul soț, artista are un fiu, Codrin, în vârstă de 14 ani. Și actualul ei partener are un fiu dintr-o relație anterioară.

mar10mar10

Citește și: Maria Constantin l-a înșelat pe Dacian Varga cu actualul soț, Robert Stoica: „Să testez și eu, să văd cum e. Da, am înșelat. A fost o nebunie și am ajuns măritată”

Citește și: Câți bani au făcut Maria Constantin și Robert Stoica din darul de nuntă: „Am ieșit foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu”

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Victor Slav și Selina după Asia Express: „Cuplurile sunt mai expuse și pot ajunge să se certe. Am descoperit că…”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după victoria în instanță care îi permite să apară la TV cu băieții ei: „Am ocazia de a munci cinstit, aproape de copiii mei'

Maria Constantin și Robert Stoica amână decizia de a deveni părinți, deși plănuiau un copil după nuntă

Maria Constantin și Robert Stoica amână decizia de a deveni părinți, având în vedere responsabilitățile pe care le implică. Deși își doresc să-și întemeieze o familie, programul aglomerat nu le permite, cel puțin acum, să facă acest pas important.

„Noi am venit după nu știu câte luni pe acasă, prin București, dacă am mai avea timp și de asta. În momentul în care te gândești la lucrul acesta ai o responsabilitate foarte mare. Nu ar fi prima oară când aș rămâne însărcinată, știu cum se desfășoară toată perioada și știu că mi-ar fi foarte dificil și foarte greu. Într-adevăr, mi-aș mai dori un copil și ne dorim, dar cumva până acum eu am un copil, el are un copil, suntem bine momentan. Avem niște vieți destul de agitate, iar când vine un copil avem o responsabilitate foarte mare', a declarat artista pentru spynews.ro.

La câteva luni după nuntă, invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, artista mărturisea că e pregătită să aibă un copil: „Nu știm. Dacă Doamne, Doamne vrea, îți dai seama că noi ne dorim, se lucrează. Da, ne-am dori, dar având în vedere că eu am avut probleme și prima dată când am rămas însărcinată am făcut tratament, așa că nu știu dacă Dumnezeu mai vrea, fac totuși 37 de ani. Deci, Doamne, Doamne, dacă faci o minune, se întâmplă'.

De cât timp formează un cuplu Maria Constantin și Robert Stoica

Cei doi se pregătesc să sărbătorească cinci ani de relație. Artista spune că flacăra iubirii a rămas aprinsă, respectul reciproc stând la baza poveștii lor de dragoste.

„Luna viitoare împlinit 5 ani de când suntem împreună, consider că nu s-a schimbat nimic, poate doar mici chestii, că nu pot să fiu ipocrită, e normal, prima dată e focul acela, dar încercăm să menținem aceeași flacără, să păstrăm același respect, că despre asta e vorba, să apreciezi omul de lângă tine, să-l respecți și să primești aceeași aceleași lucruri înapoi. Ceea ce mi se întâmplă și e foarte important pentru mine, ceea ce înseamnă că în sfârșit Doamne, Doamne a făcut lumină și în viața mea', a mai spus aceasta pentru sursa citată.

Maria Constantin, despre certurile cu soțul ei

Maria Constantin recunoaște că mai apar discuții tensionate în căsnicie, dat fiind că soțul ei are un temperament mai impulsiv. Abordarea ei este, în schimb, maleabilă și preferă să gestioneze situațiile cu calm.

„Mai sunt și la noi discuții contradictorii, dar faptul că el este berbec și eu pești, eu sunt genul de om maleabil, cu mine n-ai cum să nu te cerți, când văd că se agit așa apele îl las în pace și îl iau cu domol, ușor, ușor. Știi cum e femeia, te aduce, te întoarce și uite așa. Într-adevăr, bărbatul e stâlpul familiei, dar femeia trebuie să aibă grijă de această întreținere a relației', a mai zis cântăreața.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton