Maria Covasa a plecat singură de la Insula Iubirii, iar Alin Simoiu a respins-o când au ajuns în țară. Cum a început, de fapt, relația dintre ea și ispita Beni: „I-am zis să țină secret, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

Maria Covasa și Daniel Ungureanu, alias Dani Boy, s-au despărțit în finala Insula Iubirii. El a continuat relația cu ispita Mădălina, iar ea a părăsit Thailanda de una singura, deși se apropiase de Alin Simoiu. La ultimul bonfire, aceștia din urmă și-au promis că vor relua legătura în România, dar nu a fost așa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Maria Covasa și Daniel Ungureanu au format unul dintre cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 8. Despărțirea lor a fost previzibilă, la ultima ceremonie a focului, în condițiile în care ambii s-au lăsat seduși de tentațiile de pe insulă. El s-a apropiat de ispita Mădălina, cea care i-a devenit și iubită după încheierea show-ului, iar ea a recunoscut că îl simpatizează pe Alin Simoiu.

mari9mari9

Citește și: Iustina Loghin a dezvăluit sexul bebelușului, la Insula iubirii: „A venit în momentul în care aveam cea mai mare nevoie…'

Citește și: Cum ajungi ispită la Insula Iubirii și cum puteți participa dacă sunteți cuplu

Citește și: Unde vedea Lidia Buble Festivalul Mamaia, în copilărie. Artista nu avea televizor acasă: 'Nici măcar nu am îndrăznit să visez că o să fiu pe această scenă, darămite să cânt…'/ EXCLUSIV

Citește și: Diana Matei, afectată că nu și-a crescut singură fiul și că a apelat la o bonă încă de când l-a născut: 'Plângeam isteric. Vinovăția mă rodea. Mă consumam foarte mult…'. A urcat pe scenă la o săptămână după ce a devenit mamă

Maria Covasa a plecat singură de la Insula Iubirii, iar Alin Simoiu a respins-o când au ajuns în țară

La ultimul bonfire, Maria Covasa și Daniel Ungureanu au revăzut imaginile cu fiecare pe parcursul emisiunii, în cele 21 de zile în care au fost separați. Discuția lor a fost civilizată, dar presărată cu reproșuri și ironii. La un moment dat, concurentul a recunoscut că încă are sentimente pentru cea care i-a fost iubită timp de cinci ani.

„Vrei să te mint că nu te iubesc, că nu mai am sentimente pentru tine? Nu ai cum să iubește două femei? L-a ținut un pic de cățeluș, să îi ducă aia, să îi ducă aia (n.r. spune despre ispita Marcel Andrei). Ție îți plăcea lucrul ăsta (…) E un lucru foarte frumos, doar că în cazul ăsta e o excepție. Te-ai dat de gol. Ți-a plăcut (n.r. că el s-a atașat de Maria)', a spus Dani, la Insula iubirii.

Daniel Ungureanu: „Îmi doresc să plec cu ea'

La finalul ceremoniei, Maria s-a despărțit de Dani, decizie despre care vorbise și pe parcursul edițiilor. Cu toate acestea, concurentul a avut o reacție neașteptată, spunând că ar vrea să plece di Thailanda împreună cu ea.

„Poate sună ciudat, îmi doresc să plec cu ea, dar despărțiți. Consider că mai avem niște chestii de discutat!', a declarat Dani.

Daniel Ungureanu a părăsit insula cu ispita Mădălina

Pentru că au ales să se despartă, Maria Covasa și Daniel Ungureanu au stat, la finalul competiției, față-n față cu ispitele de care s-au apropiat în timpul emisiunii. El a revăzut-o pe Mădălina, cea care l-a cucerit pe insula băieților, și au plecat împreună din Thailanda. Doar două săptămâni a durat fericirea, iar asta pentru că Dani Boy a înșelat-o. Ea l-a iertat, iar povestea de dragoste continuă și astăzi.

De cealaltă parte, Maria l-a revăzut pe Alin Simoiu, dar nu au plecat împreună din Thailanda. Ea și-a justificat decizia prin respectul pe care îl poartă față de fosta relație. Cu toate acestea, cei doi și-au promis că vor relua legătura în România, dar nu a fost așa.

De ce nu a continuat relația dintre Maria și Alin Simoiu

La șase luni de la încheierea emisiunii, Maria a explicat că l-a căutat pe Alin Simoiu, doar că acesta nu s-a arătat deschis să continue ce au început pe insulă. El a dat de înțeles că a jucat un rol și că abia acum ar fi pregătit să-și întemeieze o familie.

„Așa cum am și precizat, eu nu am simțit atracție, eu am avut un rol pe care l-am dus până la bun sfârșit. Dacă telespectatorii se bucură că l-am „răzbunat' pe Marcel înseamnă că oamenii au înțeles rolul meu pe insulă, care nu a fost nicidecum să îl fac pe el să sufere. Contextul în care ea a venit către mine mi-a oferit șansa să o pot supune testului cu adevărat', a spus el pentru click.ro.

Maria a avut o scurtă relație cu ispita Beni, dar au decis că sunt mai compatibili ca prieteni.

„După terminarea filmărilor, mi-a reacționat la una dintre postări și am dat-o să ne întâlnim (….) M-am dus să văd o mașină, de fapt, la Brașov. Eu i-am spus Mariei să țină secret chestia asta, nu mă interesează de Dani sau nu știu ce, dar dacă ne întâlnim… dar se pare că de la ea au plecat multe chestii', a spus ispita Beni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton