Maria Covasa, schimbare radicală de look după Insula Iubirii: și-a mărit buzele, are fațete dentare și extensii de păr / Imagini recente cu ea

 Ifrim Georgiana
.

Maria Covasa a trecut printr-o schimbare radicală de look după Insula Iubirii. Odată cu încheierea show-ului, tânăra a făcut schimbări în viața amoroasă, cât și la nivelul aspectului fizic. Și-a augmentat buzele, are extensii de păr și fațete dentare, iar noua ei imagine a fost lăudată de fani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Maria Covasa și Daniel Ungureanu se numără printre cele cinci cupluri care au venit să-și testeze relația la Insula Iubirii. Deși au o relație de cinci ani, cei doi au dezvăluit că se confruntă cu probleme de încredere și gelozie. Pe măsură ce show-ul se apropie de final, devine tot mai evident că nu vor pleca din Thailanda împreună.

mariamaria

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii a plâns la TV, când a văzut-o pe Maria că suferă din cauza iubitului ei: 'Mi s-au lăcrimat ochii. Nu mi-a plăcut să văd că…'

Citește și: Simona de la Insula Iubirii s-a despărțit de Claudiu, după ce l-a văzut că se săruta cu ispita Anamaria Vaida: „Imagini de colecție. Nu am nevoie de un așa om lângă mine…'

Citește și: Cine este Romeo Vasiloni, ispita de la Insula iubirii 2024. E luptător MMA și antrenor de fitness

Citește și: Anca Țurcașiu, prima reacție după ce s-a aflat că are un nou iubit: „Ce zi frumoasă!”. Imaginile care arată cât este de fericită, la 54 de ani

Maria Covasa, schimbare radicală de look după Insula Iubirii

După încheierea filmărilor pentru Insula Iubirii, Maria Covasa și-a schimbat viața în totalitate. A devenit foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează frânturi din viața ei. Relația cu Daniel Ungureanu, care a trădat-o cu ispita Mădălina, pare de domeniul trecutului.

Inclusiv imaginea concurentei s-a schimbat după încheierea show-ului. Odată întoarsă în România, Maria a trecut pe la cabinetul medicului estetician, pentru a-și mări buzele și a-și pune fațete dentare. Acum poartă extensii de păr, are un zâmbet strălucitor, iar fanii i-au lăudat transformarea.

Pe platforma TikTok are o comunitate de zeci de mii de urmăritori și postează frecvent videoclipuri. Tânăra are deja colaborări cu mici brand-uri, având în vedere că emisiunea i-a adus un imens capital de imagine.

Maria a avut o relație cu ispita Beni

Pe parcursul emisiunii, Maria Covasa s-a apropiat de două ispite – Marcel, cunoscut ca „Maluma Baby', și Alin Simoiu, pe care publicul îl cunoaște deja din sezonul anterior.

În mod surprinzător, după încheierea filmărilor, concurenta a luat legătura cu Beni pe rețelele de socializare. Ea a călătorit de la Brașov la Alba Iulia pentru a se întâlni cu el, potrivit cancan.ro.

În plus, în unele imagini, Beni o îmbrățișează pe Maria și o sărută pe cap, dar încă nu se înțelege dacă au fost doar prieteni sau au format un cuplu.

Potrivit sursei citate mai sus, Maria a mers de trei ori cu trenul până în Alba Iulia pentru a-l vedea pe Beni, iar el i-a prezentat-o pe Maria mamei sale. Așa se face că cei trei au ieșit împreună când Maria a mers în orașul ispitei, iar mama lui Beni s-a arătat extrem de încântată de potențiala iubită a fiului său. Însă, din cauza distanței și pentru că niciunul dintre ei nu își dorea să își schimbe domiciliul în numele iubirii, Maria și Beni de la Insula Iubirii au rupt legătura.

Sursa foto: Captură Video & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton