Maria Dinulescu triumfa la Buenos Aires - VIDEO

 Revista VIVA
.

Juriul celei de-a 11-a editii a Festivalului de Film Independent de la Buenos Aires a fost impresionat de prestatia Mariei Dinulescu din „Pescuit sportiv' acordandu-i acesteia Premiul pentru Cea mai buna actrita in rol principal.

„Dupa ce am crezut ca mor pe ruta Miami – New York, in avion, dupa ce mi s-au furat banii din portofel chiar in prima zi a calatoriei mele, dupa ce am ajuns de urgenta la o clinica din New York, cu criza de pietre la rinichi… ei bine, astazi sunt iar fericita.”, a declarat Maria.

Maria Dinulescu

„Ma simt apreciata cu atat mai mult cu cat in selectie cu noi au fost cele mai importante filme ale anului. Cand exista o competitie asa de grea, atunci cand primesti un premiu intelegi ca intr-adevar faci parte din prezent.', a adaugat aceasta.

In noiembrie 2008, Maria Dinulescu a castigat premiul pentru Cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Salonic.

Pelicula „Pescuit sportiv' este filmul de debut al regizorului Adrian Sitaru si a avut premiera mondiala la a 65-a editie a Festivalului de Film de la Venetia.

Festivalul International de Film Independent de la Buenos Aires, Argentina (BAFICI) este cel mai prestigios festival de film din America de Sud, anul acesta peste 400 de pelicule aflandu-se in competitie.
 

Pescuit sportiv – Trailer

Citeste si:

Maria Dinulescu – „Ii multumesc lui Dumnezeu ca am ales sa fiu actrita”

Maria Dinulescu promoveaza filmul romanesc in America

Maria Dinulescu – Atestat de vrajitoare

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton