Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare, la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Spunea că asupra familiei ei apasă un blestem”

 Ifrim Georgiana
.

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare, la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole. În data de 14 iulie 2010, regretata artistă a fost găsită decedată în locuința ei. Maria Dragomiroiu, una dintre persoanele care a avut o relație extrem de apropiată cu Mădălina Manole, a vorbit despre tragicul eveniment. Iată ce declarații a făcut interpreta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

În urmă cu 12 ani, Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în vila sa din Otopeni, acolo unde locuia alături de băiatul ei și de soțul său. Regretata artistă a avut o relație extrem de apropiată cu Maria Dragomiroiu, care i-a fost ca o soră. Acum, interpreta de muzică populară face declarații cutremurătoare despre moartea Mădălinei Manole. Potrivit spuselor acesteia, cântăreața era „o fire depresivă' și „exigentă cu ea'. Mai mult, regretata artistă i-ar fi mărturisit Mariei Dragomiroiu că un blestem apasă asupra familiei ei și că „s-ar putea să moară tânără'.

manole-1manole-1

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare, la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole. Interpreta a susținut că se roagă pentru sufletul cântăreței și că își dorește să fi putut acționa pentru a împiedica pierderea acesteia.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Berta Slav, femeia care a cumpărat pesticidul cu care Mădălina Manole s-a sinucis.Câștigă peste 8 mii de lei pe lună

Citește și: Marian Manole, mesaj dur după declarațiile lui Răzvan Simion despre Mădălina Manole:”Oamenii ăștia au cunoscut-o doar în studio”

Citește și: Alina Sorescu luptă pentru custodia celor două fiice, după divorțul de Alexandru Ciucu:„E greu să fii părinte, un copil nu vine cu…'

Citește și: Anca Ciota și-a botezat fiul. Cine au fost nașii, dar și moșii de botez:„Minunea s-a întâmplat'

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare, la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole

Îm cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', Maria Dragomiroiu a susținut că a suferit enorm ddupă moartea Mădălinei Manole. Aceasta a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare despre comportamentul artistei, înainte de a-și pune capăt zilelor.

„Ea a fost o fire depresivă, se știa că era foarte exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin.

Ea simțea ceva, ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără și nimeni nu a fost lângă ea', a declarat Maria Dragomiroiu, potrivit fanatik.ro.

„Dacă aș fi știut prin ce trece, aș fi acționat categoric'

Interpreta de muzică populară a susținut că Mădălina Manole nu i-ar fi vorbit despre faptul că urmează să se căsătorească. Aceasta regretă că nu a putut face mai mult pentru a-i salva viața bunei sale prietene.

„Mama era departe, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze. Eu dacă aș fi știut aș fi luat-o la mine, dar nu mi-a spus.

Cu o zi înainte de nunta ei a plecat a plecat de la noi din casă la Botoșani și nu mi-a spus că este nunta ei, deci ceva era în neregulă.

Dacă aș fi știut prin ce trece ea, prin stările alea, atunci aș fi acționat categoric. O simt și mă rog pentru sufletul ei, pentru că este într-un loc în care nu este bine. Mă rog ca Dumnezeu să o ierte', a mai relatat Maria Dragomiroiu, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Arhiva Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton