Maria Dragomiroiu, după ce a fost criticată că a pozat în costum de baie: "Am vrut să fie un exemplu"

.

Maria Dragomiroiu a postat, zilele trecute, câteva fotografii în care apare la malul Oceanului, în costum de baie. Aflată în Miami, artista de muzică populară spune că a profitat de ocazie pentru a încuraja femeile să meargă la plajă și să renunțe la frica de a se dezbrăca în costum de baie, indiferent de vârstă.

CITEȘTE VIVA DE IANUARIE!, GRATIS, AICI!


În timp ce mulți dintre fanii săi au felicitat-o pentru curaj și pentru faptul că arată atât de bine, la 66 de ani, unii au și criticat decizia Mariei Dragomiroiu de a poza în costum de baie. Cătălin Botezatu i-a luat apărarea, însă, și a felicitat-o pentru siluetă și încrederea în sine.

„Mulți m-au întrebat de ce m-am dezbrăcat și de ce mi-am făcut poze și m-am pus pe Facebook. Mie mi-a plăcut ce-am văzut și am vrut să fiu ca un exemplu pentru toate femeile.


Că dacă te iubești pe tine și îți pasă de tine, trebuie să faci tot ce poți, să te îngrijești, ca atunci când te uiți în oglindă, să fii mai pozitivă, să fii mai optimistă. Eram într-un costum de baie decent.

Păcat că în loc ca oamenii să se bucure de artiști, pentru că e o muncă să arăți bine, e totul o competiție. Eu mulțumesc din toată inima și lui Cătălin Botezatu, că mi-a luat partea, la fel și mass-media. Bebe mi-a zis foarte bine, bravo’, a dezvăluit Maria Dragomiroiu, potrivit wowbiz.ro.


Citește și: Irina Deaconescu, iubita lui Cristi Manea, a dezvăluit sexul bebelușului.E însărcinată în șapte luni

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Cine a convins-o pe Maria Dragomiroiu să îmbrace costumul de baie

Maria Dragomiroiu spune că este pudică și nu ar fi avut curaj să iasă la plajă dacă nu o convingea prietena ei, Mioara Velicu.


Mie îmi place să fac poze, eu știu că lumina e importantă ca să fac niște poze reușite. Eu, în costum de baie la Miami, vă dați seama ce a apărut pe Facebook-ul meu, unii m-au judecat! 1 la sută dintre ei! Eu de 20 de ani nu am băgat piciorul în mare, nu am vrut să merg la plajă. Eu sunt pudică.

Mioara (nr. Velicu) ne-a luat o casă unde am stat toți artiștii și s-a tot rugat de mine haide să facem poze pe malul Oceanului. Mioara Velicu mi-a dat un costum cumpărat de ea!


M-am imbrăcat și mi-a făcut Bebe o poză. Mi-a plăcut când am văzut pozele. Mi-a dat Mioara și o eșarfă portocalie, ochelarii sunt de la Paul Stângă. Eu nu avem costum de baie la mine. Era un costum decent, Mioara mi l-a dăruit definitiv!’, a povestit solista, recent, întoarsă din America, la Măruță în emisiune.

În vârstă de 66 de ani, Maria Dragomiroiu a avut concerte în America, în ultimele două luni. În noiembrie, Maria Dragomiroiu și soțul ei, impresarul Bebe Mihu, au fost nașii de cununie ai lui Gigi Gheorghiu, care s-a însurat la New York cu iubita lui, Gabriela Băncescu, patroana unui restaurant cu specific românesc, din SUA.


Cătălin Botezatu i-a luat apărarea

Maria Dragomiroiu a ținut să-i mulțumească designerului Cătălin Botezatu care a ieșit public și a declarat că Maria Dragomiroiu arată trăznet și le dă cu tifla puștoaicelor desfigurate de operațiile estetice, din ziua de astăzi.


Au fost hateri care au zis ce caut la 66 de ani să mă expun așa, să mă dezbrac? Dar mi-a plăcut, m-am simțit bine în pielea mea! Nu le-am răspuns hater-ilor!

Îi mulțumesc lui Botezatu care mi-a luat partea cumva, a avut numai cuvinte de laudă la adresa mea’, a adăugat îndrăgita solistă, la Pro TV.