Maria Dragomiroiu și soțul ei trăiesc modest, dar ajută pe toată lumea din puținul lor: „Nu câștigăm cine știe ce. Suntem milostivi, așa ne este drag” / Ce pensie are artista după 40 de ani de carieră

.

Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu, duc o viață modestă. După 40 de ani de carieră, artista are o pensie destul de mică, dar continuă să ajute copiii, nepoții și pe cei care au nevoie. Este o persoană cu suflet mare și pune primul loc bunăstarea familiei și a celor din jurul ei.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Cu o carieră de 40 de ani, Maria Dragomiroiu a încântat generații întregi cu vocea sa inconfundabilă și cu melodiile pline de emoție. A devenit un simbol al muzicii populare românești, reușind să păstreze autenticitatea și frumusețea folclorului. În ciuda succesului său, artista are o pensie modestă, care nu reflectă pe deplin contribuția sa în cântecul popular.

Citește și: Maria Dragomiroiu, despre gelozia din cuplu după 37 de ani de căsnicie cu Bebe Mihu: „Dacă nu ești gelos, înseamnă că nu iubești. Și acum sunt geloasă'


Citește și: De la ce apar neînțelegerile dintre Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, după 37 de ani de căsnicie: „De aici pornește cearta noastră. Mor de ciudă!'

Citește și: Cine este Daniel Ungureanu, concurent la Insula Iubirii 2024. A venit în emisiune să se vindece de gelozie, după ce a fost înșelat, în trecut

Citește și: Vlăduța Lupău, botez de poveste pentru fiul ei, Isaia. Artista a schimbat două ținute, au fost artificii, loc de joacă pentru copii, aranjamente florale fabuloase, iar atmosfera a fost întreținută de Pepe, Horia Brenciu și Maria Dragomiroiu


Maria Dragomiroiu și soțul ei trăiesc modest, dar ajută pe toată lumea din puținul lor

Maria Dragomiroiu își trăiește viața cu aceeași modestie și simplitate care au caracterizat-o mereu. Artista și soțul ei nu au venituri foarte mari, dar ajută cât pot și pe toată lumea. „Doamna cântecului popular românesc’ încasează, după 40 de ani de carieră, o pensie de puțin peste 2000 de lei. Când s-a retras din activitate, statul îi plătea doar 1200 de lei.


„Și eu și soțul meu, Bebe, suntem milostivi, așa ne este drag. Nu pot foarte mult să cuprind lumea asta, că nu câștigăm cine știe ce, dar e de ajuns atât.

Nu îmi doresc mai mult de atât, decât să trăiesc, să fiu pe picioarele mele, să ajutăm copiii, nepoții, rudele și în afară așa cât mai putem, dar nu prea mult, că nu avem de unde. Ceea ce facem, facem cu toată inima’, a declarat artista pentru wowbiz.ro.


Maria Dragomiroiu și secretele părului ei

Pe lângă vocea inegalabilă, Maria Dragomiroiu impresionează și prin părul ei lung și frumos, care a devenit parte din imaginea sa publică. Artista își menține podoaba capilară cu mare grijă și atenție. Periodic ia vitamine și își ține părul strâns în majoritatea timpului pentru a preveni deteriorarea.

„Nu știu dacă mă ajută sau nu, poate mă ajută cumva, dar faptul că îl iubesc așa mult, probabil că de asta mă și ține. Bineînțeles că iau și vitamine, când văd că îmi mai cade, primăvara și toamna sau când ești foarte supărat, stresat și sfătuiesc pe toată lumea să ia câte o vitamină ori de păr, ori pur și simplu vitamine pentru corp să crească imunitatea și atunci el își revine.


Părul meu nu este așa, pentru că îl țin numai strâns, nu îl las desfăcut, doar când cânt, când am evenimente, pentru că asta e imaginea mea, dar altfel îl țin strâns, pentru că s-ar toci de spate, se încurcă. Am grijă de el să nu se încurce, să nu îl bată vântul, să intre praf mult prin el, probabil că toate astea contează’, a mai spus artista pentru aceeași sursă.

Sursa foto: Facebook