Maria, fiica cea mare a lui Pepe, face performanță în handbal. Ce mesaj i-a transmis artistul după o victorie pe teren: „Mândru pentru...”

 Ifrim Georgiana
.

Pepe este un familist convins și nu ratează nicio ocazie să se mândrească cu reușitele copiilor săi. Maria, fiica sa din mariajul cu Raluca Patramă, a început să facă performanță în lumea handbalului, iar artistul nu-și mai încape în piele de fericire. În acest weekend, tânăra a avut un meci important și a obținut o diplomă care i-a atestat meritele, iar toată familia a susținut-o din tribune. Iată cât de mândru e Pepe de realizările fiicei sale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La 44 de ani, Pepe se poate declara un bărbat împlinit, căci are o carieră muzicală de succes și o familie unită. Din mariajul cu Raluca Pastramă, încheiat în 2020, artistul are două fiice – pe Maria (11 ani) și Rosa Alexandra (8 ani și jumătate). În prezent, este căsătorit cu Yasmine Ody, iar din rodul iubirii lor a rezultat un băiețel, care îi duce mai departe numele de scenă. Fiica lui cea mare a început să facă performanță în lumea handbalului, iar artistul nu ratează niciun meci, căci este devotat rolului de tată. Până acum, Maria a obținut rezultate promițătoare pe terenul de sport, iar asta nu poate decât să-l bucure pe celebrul ei tată.

pep10pep10

Citește și: Ce și-au spus Pepe și Oana Zăvoranu după divorț, în direct la TV: „O să mă intereseaze mereu ce se întâmplă în viaţa ta. Te iubeam şi…'

Citește și: Cu ce provocări se confruntă Pepe în rolul de tată a trei copii: „Îmi este greu, eu sunt plecat tot timpul de acasă'

Citește și: Gerard Pique, primele declarații despre despărțirea de Shakira: „Singura modalitate de a ieși viu din toate acestea este să ignori totul. Oamenii nu știu nici măcat 10% din ceea ce s-a întâmplat…”

Citește și: Elena Gheorghe suferă de hernie cervicală: „M-a ținut la pat două săptămâni. Mulți medici mi-au spus că trebuie să mă operez”. Ce tratament face acum

Fiica cea mare a lui Pepe face performanță în handbal

În acest weekend, fiica cea mare a lui Pepe a avut un meci important de handbal și a obținut o diplomă care să-i ateste performanța sportivă. Artistul este extrem de mândru de reușitele Mariei și nu ratează niciun meci, căci își susține necondiționat copiii, indiferent de drumul pe care îl aleg. În tribune, s-au aflat și Yasmine Ody, Rosa Alexandra și Pepe Junior, afișându-se ca o familie frumoasă și unită.

„Maria e la handbal, la Voluntari, și are turneu acum. Merg mereu la meciuri, e normal să o susțin. Este foarte pasionată de handbal. A ieșit jucatoarea nr. 1 de două ori până acum. La fiecare meci se alege câte un copil. Este super bună la handbal!', a declarat Pepe despre fiica lui mai mare, Maria, pentru click.ro.

În mediul online, Pepe a postat și câteva fotografii cu familia lui, după încheierea meciului de handbal al Mariei: „Mândru pentru performanța ei!'.

„Fetele oricum fac sport de când sunt mici'

Pepe își încurajează copiii să practice sport, el însuși fiind adeptul unui stil de viață sănătos. Fiicele lui fac mișcare încă de la o vârstă fragedă, iar în prezent sunt înscrise la un club de handbal, unde se antrenează cu regularitate.

„Fetele oricum fac sport de când sunt mici. Eu am momente când ies să îmi fac singur, singurel, antrenamentul, și am momente când fac activitatea cu ele, ca să fiu sigur că prind și ele câte ceva, li se mai oxigenează puțin creierul, mai transpiră, sportul e sănătate. Maria și Rosa fac acum handbal amândouă, sunt la club. Maria a făcut o perioadă tenis, dar nu a mai vrut, s-a plictisit', a mai spus artistul.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton