Maria Lungu a jignit-o pe Began la Survivor 2023: „Babă frustrată. De întinerit nu mai poate”

 Ifrim Georgiana
.

Maria Lungu a jignit-o pe Began la Survivor 2023. Încă de la începutul celui de-al patrulea sezon al emisiunii, blondina s-a remarcat prin firea ei impulsivă,  comportamentul acesteia fiind comparat cu cel al Biancăi Khalifa. De aceasta dată, concurenta a luat-o în vizor pe Codruța Began și a umilit-o în fața celorlalți Războinici. Iată ce replici tăioase i-a adresat blondinta coechipierei sale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Lungu face parte din echipa Războinicilor. Încă de la prima ediție a show-ului, aceasta a stârnit mai multe tensiuni în tabăra albastră, declarându-le coechipierilor ei că „nu îi suportă'. Mai mult, aceasta a apelat la amenințări încă din prima zi, fiind caracterizată de aceștia dept „gălăgioasă' și pusă pe ceartă. La scurt timp, blondina a avut o nouă reacție impulsivă, de această dată intrând în conflict cu Codruța Began. Aceasta s-a arătat deranjată de încercarea profesoarei de sport de a o ajuta, așa că între cele două a izbunit o discuție aprinsă.

ma10ma10

Maria Lungu, replici tăioase la adresa Codruței Began la „Survivor România' 2023. Nu este prima emisiune televizată la care participă blondina. Aceasta a fost concurentă în cel de-al treilea sezon al emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei', acolo unde a format un cuplu cu un alt concurent, Cristian Marinescu.

Citește și: Maria Lungu, scandal cu toți colegii ei Războinici, în prima zi la Survivor România 2023:„Nu vă suport și nici voi pe mine'

Citește și: Cine este Maria Lungu de la Survivor 2023.A fost iubita lui Mircea Eremia și a participat la Puterea Dragostei

Citește și: Cătălin Măruță și Andra, în lacrimi, înainte ca el să se opereze la genunchi:”Nu m-a lăsat singur”

Citește și: Cine este Doina Teodoru de la America Express.Iubita lui Cătălin Scărlătescu a câștigat iUmor, sezonul 3

Maria Lungu a jignit-o pe Began la Survivor 2023

În timp ce blondina pregătea pentru Răzvan, aflat în Exil, Codruța Began s-a oferit să o ajute. Între cele două s-a stârnit imediat o discuție aprinsă, iar, la testimoniale, Maria Lungu a făcut o serie de declarații dure la adresa colegei sale.

„Mie Codruța mi se pare așa, un gen de babă, care e frustrată la 50 de ani că e bătrână, adică nu mai are încotro. Tre să fie babă, că de întinerit nu mai poate. Până la urmă nici nu mă impresionează, așa ca și caracter. Nu m-aș certa cu ea. E bătrână, are copii, are familie, să-și caute de treaba ei, eu îi am pe ăștia – Robert, Daria. Cu ăștia mă joc eu', a susținut aceasta, în cadrul emisiunii.

Blondina, certată cu colegii încă din prima zi

Imediat după ce a ajuns pe insulă, Maria Lungu s-a certat cu toți membrii taberei albastre. Deși echipa sa a câștigat prima probă, aceasta a avut o ieșire agresivă la adresa Faimoșilor, iar colegii ei au încercat să detensioneze atmosfera.

Enervată la culme, blondina le-a declarat copechipierilor săi că nu îi suportă și a trecut, în scurt timp, la amenințări. Aceasta a sesizat faptul că în tribul ei s-au format două grupuri distincte și că este percepută de colegii ei drept o „concurență puternică'. După aceste afirmații, Maria Lungu a fost atacată subtil de Daria și Luciana.

Maria Lungu a devenit cunoscută după participarea la emisiunea „Puterea Dragostei'. De asemenea, fosta concurentă de la emisiunea matrimonială a avut o relație cu fratele Alinei Eremia, Răzvan. Din nefericire, relația celor doi s-a încheiat după numai câteva luni, atunci când fostul ei iubit a declarat că este din nou singur.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton