Maria Popovici și Alexandru Minculescu divorțează după o căsnicie de 6 ani: „Relația s-a încheiat acum ceva timp, de comun acord” / În weekend, actrița a fost singură la un festival

 Ifrim Georgiana
.

Maria Popovici și Alexandru Minculescu divorțează după o căsnicie de 6 ani. Pe rețelele de socializare, câștigătoarea iUmor a transmis că despărțirea a avut loc de comun acord, cu mai mult timp în urmă. Cei doi au fost parteneri de viață, dar și colegi pe scena comediei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Maria Popovici și Alexandru Minculescu au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din industria comediei. S-au cunoscut pe când erau studenți la UNATC și au rămas împreună de atunci. Din păcate, după o căsnicie de 6 ani, aceștia s-au despărțit, anunțul fiind făcut de actriță printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

popovicipopovici

Citește și: Cum arată casa Mariei Popovici, câștigătoarea iUmor sezonul 2. Are o colecție impresionantă de haine și accesorii

Citește și: Cine e Alex Mincu de la Splash! Vedete la apă. E căsătorit cu Maria Popovici

Citește și: Ce scrie în testamentul lui Alain Delon. Cei trei copii ai săi nu vor avea cote egale din impresionanta avere a marelui actor / În trecut, frații s-au acuzat de manipulare și abuz și s-au certat pe averea tatălui lor

Citește și: Cine este Ioana Zamfir, ispita de la Insula iubirii 2024. A avut o relație abuzivă cu un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă decât ea

Maria Popovici și Alexandru Minculescu divorțează după o căsnicie de 6 ani

Despărțirea a fost de comun acord și a avut loc cu mai mult timp în urmă, după cum reiese din mesajul postat de Maria Popovici. Actrița nu a dezvăluit motivele care au condus la această decizie și a făcut apel la intimitate, precizând că nici ea și nici Alexandru Minculescu nu vor vorbi pe marginea subiectului.

„Salutare! Relația noastră s-a încheiat acum ceva timp de comun acord dar am ales să nu facem asta public, pentru că nu considerăm că privește pe cineva. Se pare că vrei, nu vrei, dacă ești persoană publică trebuie sa faci un anunț, mai ales după ce ți-ai expus relația așa mult timp. Ne-ar plăcea să vă rugăm să ne respectați dreptul la intimitate, dar știm și noi ca e aproape imposibil, așa că vă anunțăm că nu vom discuta vreodată subiectul în spațiul public. Mulțumim!', a scris Maria Popovici, în mediul online.

Maria Popovici și Alexandru Minculescu s-au căsătorit în 2018

Maria Popovici și Alexandru Minculescu au ajuns la starea civilă în 2018. În primăvara aceluiași an, aceștia au făcut nunta, iar recent și-au cumpărat o casă împreună.

„Gata fetele. S-a rezolvat. Mulţumim Sectorul 6 pentru oficierea specială acasă la părinţi', a scris actrița pe reţelele de socializare, imediat după oficializarea relației.

Maria Popovici este câștigătoarea iUmor

În 2016, Maria Popovici a fost desemnată câștigătoarea iUmor și a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro. La vremea respectivă, actrița spunea că va împărți banii cu partenerul ei, Alexandru Minculescu.

„Premiul îl împart cu prietenul meu. Suntem împreună în tot. Şi el împarte cu mine. Pe viitor îmi doresc din suflet să am inspiraţie. Să am glume mai bune. Mai inteligente. Îmi place să joc teatru, să joc în filme, în seriale, am prins acest microb de care nu vreau să mă las', a spus aceasta la „Răi da buni'.

Înainte de anunțul despărțirii, Maria Popovici a fost plecată la festival

Weekend-ul trecut, Maria Popovici a fost la un festival de muzică cu prietenii.

„Azi plec cu prietenii la un festival de muzică, la Vadu Oii, se numește Vadoo Fest. Merg cu cortul și sunt entuziasmată. Nu am mai fost de la 20 de ani într-un camping', a declarat actrița pentru FANATIK.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton