Maria și ispita Marcel de la Insula iubirii, atingeri fierbinți în club. S-au certat în fața camerelor, după ce concurenta a dansat cu Alin Simoiu: „A gafat-o! Ai o limită…”

 Miniosu Alexandra
.

Maria și ispita Marcel de la Insula iubirii au avut parte de unele atingeri fierbinți în club. Telespectatorii i-au putut vedea în ipostaze apropiate în ediția difuzată aseară, 13 august, la Antena 1. Cei doi au dansat și s-au simțit bine împreună într-un local în Phuket, până ce tânăra „a gafat-o'. Aceștia au început să se certe, după ce concurenta l-a lăsat pe „Maluma', așa cum i se spune ispitei Marcel, și a mers să danseze cu ispita Alin Simoiu. Iată ce reacție a avut Marcel!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În episodul de seara trecută, Radu Vâlcan, gazda show-ului Insula iubirii, le-a anunțat pe concurente și pe ispitele masculine că vor merge într-un club, în Phuket. Vestea i-a bucurat foarte tare, fiind dornici de distracție. De această dată, Maria a ales să fie însoțită de ispita Marcel, zis „Maluma', de care, de altfel, a fost cea mai apropiată până acum în show.

marcel si maria 1marcel si maria 1

Marcel a fost vizibil încântat de alegerea Mariei, bucuros că vor petrece timpul împreună. Cei doi au dansat împreună în club, chiar foarte apropiați, și nu au ezitat să-și împărtășească gesturi tandre în fața camerelor de filmat. La un moment dat, însă, aceștia au început să se certe, după ce Maria l-a lăsat pe Marcel pentru Alin Simoiu, fapt ce l-a scos din sărite pe cel dintâi.

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii dezvăluie ce se întâmplă în spatele camerei de filmat: „Înțelegeți că noi acolo am văzut 10% din imagini. Tot ce era nașpa și dificil, ca să ne distrugă pe noi”

Citește și: Cornel Luchian a acuzat dureri în piept, la Insula iubirii. I s-a făcut rău, după ce a văzut imaginile cu Iustina Loghin. A fost chemată Salvarea: „Când avea 25 de ani a avut un accident”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Delia și Matteo: au fost împreună doi ani și s-au despărțit după ce artistul a fost filmat în tandrețuri cu o blondă / Detalii picante: „M-a învățat să fac dragoste'

Citește și: Ce spune Bogdan Mocanu după ce Jador a părăsit-o pe Oana Ciocan: 'A fost alegerea lui…' Fostul concurent de la Puterea Dragostei și artistul sunt, din nou, cei mai buni prieteni / EXCLUSIV

Maria și ispita Marcel de la Insula iubirii, atingeri fierbinți în club

Văzând-o pe Maria dansând în brațele lui Alin, Marcel a răbufnit. Acesta a povestit la testimoniale că a fost deranjat de gestul concurentei și consideră că „a gafat-o' în privința lui.

„De ce fugi de mine? Nu mai fugi de mine, că nu îți fac nimic! Stai cu mine, stai cu mine! Nu ți-am mai zis nimic în seara asta!', i-a zis Marcel Mariei.

„S-a îmbălsămat și ea puțin și a început să se mai activeze. Acolo mi-a plăcut! De la un anumit punct și acolo a gafat-o!', a zis ispita Marcel, la testimonialele de la Insula iubirii.

Marcel de la Insula iubirii a răbufnit, după ce a văzut-o pe Maria dansând cu ispita Alin

Marcel i-a explicat apoi Mariei că poate dansa în voie cu cine dorește ea, dar „să aibă o limită'.

„Dansează cu cine vrei, dar să ai o limită, atâta tot! Nu am zis să nu dansezi', i-a mai spus Marcel Mariei.

„De când m-a făcut măicuța pe mine n-am văzut așa ceva!', a zis el, vizibil enervat, la testimonial, după ce a văzut-o pe Maria că dansa și cu alte ispite.

Marcel a fost dezamăgit, după ce a văzut imaginile în apă cu Maria Covasa și ispita Eric, la Insula Iubirii

Marcel Andrei s-a apropiat de Maria Covasa la emisiunea Insula iubirii de la Antena 1, iar acum pare că este gelos pe orice bărbat se apropie de ea. Ei bine, recent, el a mărturisit la show că a fost dezamăgit după ce a văzut imaginile cu concurenta și ispita Eric, dintr-un episod anterior.

„Frate, copia nu are valoare. Cu mine a fost în mare a doua zi. Pentru mine e egal cu zero ce face. Eu am mai întrebat-o dacă îi place de cineva. Ea îmi spune că nu are nicio treabă cu nimeni și apoi o văd cu persoana aia în apă. Lucrurile se bat cap în cap. Dacă ai ceva de clarificat cu o persoană, poți să o faci și pe uscat, cu microfonul… dar când te duci așa înseamnă că ai un secret, interpretezi. El o plimbă și data viitoare, tot la mine vine’, a spus el la emisiune.

Sursă foto: Antena 1, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton