Maria și Liviu de la Mireasa au divorțat oficial: "Certuri, jigniri..."

 Dumba Gabriela
.

Maria și Liviu, câștigătorii sezonului 3 al reality show-ului Mireasa, au divorțat! Anul trecut, cei doi se căsătoreau în fața publicului și își jurau iubire veșnică, dar odată căsătoriți, au văzut viața cu alți ochi. Liviu susține că certurile și jignirile erau la ordinea zilei, așa că divorțul a fost cea mai bună variantă pentru relația lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Liviu și Maria de la Mireasa au divorțat! Câștigătorii sezonului 3 au rezistat împreună doar cinci luni, după care a izbucnit un adevărat scandal între ei. Ambii și-au adus acuzații grave, dar tânăra chiar a declarat că a fost agresată fizic de cel care i-a fost soț. Acum, însă, fost pronunțat divorțul și în mod oficial!

242242

„Din păcate nu a funcționat această relație, din păcate spun pentru că mi-am dorit-o, cred că ne-am dorit-o. S-a produs și despărțirea. Am mers la divorț, am divorțat amiabil.

S-a pronunțat divorțul. (…) Ne-am dat seama că noi nu suntem compatibili, că nu ne înțelegem foarte bine. (…) Certuri au existat de ambele părți, jigniri … la ceartă se spun multe', a declarat Liviu la Antena Stars.

De ce au divorțat Maria și Liviu de la Mireasa

Maria și Liviu Olteanu s-au cunoscut la showul Mireasă și s-au îndrăgostit unul de celălalt. La finalul lunii august, cei doi îndrăgostiți chiar s-au căsătorit. După doar cinci luni de căsnicie, aceștia au decis să meargă pe drumuri diferite.

În luna august, Maria și Liviu au decis să meargă într-o vacanță împreună, însă de atunci totul s-a destrămat. Au apărut certurile și au ajuns să nu se mai înțeleagă.

Deși recunoaște că i-a mai oferit o șansă soțului ei, nimic nu s-a schimbat în relația lor.

Am fost în vacanță în august și a început să scârțeie, noi ne certeam des și în casă. Aceeași placă stricată, adică era o luptă de a demonstra care e mai important, dar nu din partea mea, ci din partea lui.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a vrut să divorțeze după episodul cu Dan Alexa și Anamaria Prodan:’Nu mi-aș fi închipuit că poate să facă așa ceva’

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu a știut că își va reînnoi jurămintele cu Anamaria Prodan, vara trecută:„Ca să mă aibă pe mine cumva la mână, dacă mâine plec

Mi se pare că avea mereu frustrări și voia să demonstreze, dar nu lucruri ok. Am mers mai departe pentru că mereu venea cu o împăcare într-un mod frumos, iar pentru că l-am iubit din tot sufletul, nu știu dacă a fost și din partea lui, nu a fost iubirea reală de care el vorbea’, a spus ea la Antena Stars.

Totodată, cei doi au ajuns chiar să se jignească reciproc, iar Maria simțea că nu mai primea atenția necesară. Liviu își petrecea foarte mult timp pe telefon, iar dacă i se reproșa ceva era și mai rău.

Ne certeam des, am început să ne jignim reciproc, el stătea mult pe telefon. Eu orice făceam eram vinovată, orice făceam nu eram bine, dacă ajungi să-i spui unei persoane te iubesc, dar în același timp că ești urâtă, el voia să-mi zică că nu sunt bună de nimic, să mă manipuleze, să mă țină sub papuc’, a mai spus ea.

Cum se simte Maria după divorțul de Liviu de la Mireasa

Maria este o femeie liberă de câteva zile, dar postările ei recente pe rețelele de socializare sugerează că este pregătită se treacă peste divorț și să înceapă un nou capitol. Întrebat ce părerea are despre declarațiile ei, Liviu a precizat că nu il mai privește ceea ce vrea să facă fosta soție.

Nu știu ce vrea să facă și nu mai este treaba mea ce vrea să facă Maria. Eu incă nu sunt pregătit pentru un nou început. Îmi pare rău, dar n-am putut să schimb nimic. Nu se mai poate schimba nimic și asta e', a fost răspunsul lui Liviu de la Mireasa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton