Marian Nistor și soția lui, Dorina Paraschiv, împlinesc 25 de ani de căsătorie. Cum vor sărbători nunta de argint: „O să cântăm, o să vină...”

.

În toamna acestui an, Marian Nistor și soția lui, Dorina Paraschiv, împlinesc 25 de ani de căsnicie. Cei doi pregătesc o petrecere fastuoasă, mai ales că, în aceeași zi, sărbătoresc și aniversarea solistului din trupa din trupa Savoy. Iată declarațiile artistului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Pe 4 octombrie, Marian Nistor și Dorina Paraschiv vor sărbători trei evenimente importante în viața lor – ziua de naștere a liderului trupei Savoy și 25 de ani de căsătorie și de la ziua când și-au dat seama că sunt suflete pereche. Dacă anul trecut aceștia au preferat să petreacă în cuplu, de această dată Marian Nistor va organiza o petrecere pe cinste, în compania prietenilor și a celor apropiați.

De curând, Marian Nistor și soția lui s-au mutat la țară, mai exact în Axintele, județul Ialomița. Solistul trupei Savoy spune că se bucură de liniștea de care are parte, mai ales că nu îl deranjează vecinii atunci când compune piese. În curând, cei doi vor lansa trei albume noi pentru fanii lor, iar artistul va bifa cel de-al șaptelea volum de poezii.


Citește și: Marian Nistor, atac dur la adresa vedetelor care se plâng că nu au bani: „Niște amatori! Să țină fruntea sus'

Citește și: Marian Nistor și soția lui s-au mutat la țară: ‘La bloc este foarte greu. E greu. Trebuie să…’ Cum s-a schimbat viața lor / EXCLUSIV

Citește și: Mircea Dinescu își face debutul în actorie, la 72 de ani. În ce spectacol va juca și când are loc premiera: „Nu voi şti ce am de făcut în avans’

Citește și: Cum arată casa Danei Rogoz, după ce ea și soțul ei și-au amenajat singuri mansarda: „Plec cu greu de acasă și îmi vine să mă întorc cât mai repede’


Marian Nistor și soția lui, Dorina Paraschiv, împlinesc 25 de ani de căsnicie

Spre deosebire de anul trecut, Marian Nistor și Dorina Paraschiv vor organiza o petrecere pentru aniversarea celor 25 de ani de căsătorie. În aceeași zi, solitul trupei Savoy va împlini 80 de ani, așa că cei doi vor ciocni pentru două evenimente importante din viața lor.

„Petrecerea o vom face pe 4 octombrie, când vom sărbători de trei ori, adică, ziua mea de naștere, 25 de ani de la cununia noastră religioasă, dar și ziua în care ne-am cunoscut și ne-am îndrăgostit. O să cântăm, o să vină prieteni dragi’, a spus Marian Nistor, pentru Playtech Știri.


Care este secretul căsniciei dintre Marian Nistor și Dorina Paraschiv

Marian Nistor se abține să le ofere sfaturi în dragoste tinerilor îndrăgostiți, mai ales că, la rândul lui, a trecut prin câteva eșecuri sentimentale. În schimb, artistul spune că Dorina Paraschiv este sufletul lui pereche și recunoaște că o „răsfață’ încă din ziua când a întâlnit-o.

„Eu și Doina nu le putem da sfaturi tinerilor căsătoriți, pentru că uneori am fost înțeleși greșit. Și eu pot spune, la rândul meu, că am avut niște hop-uri în viață, în dragoste, deci nu din prima am reușit să ajung la o căsnicie superbă, ca acum.


Cel mai important e să umbli un pic prin viață, iar apoi, după ce-ți cunoști omul care va face parte din sufletul tău, perechea ta, să o răsfeți. Eu iubesc totul la Doina, pentru că este o femeie superbă. Dacă e să mă deranjeze ceva la ea, mă deranjează că este perfectă’, a adăugat acesta.


Marian Nistor are o colecție de 400 de bentițe

Pe lângă talentul muzical, Marian Nistor s-a remarcat și prin stilul vestimentar excentric, dar mai ales prin bentițele care îi accesorizează toate ținutele. Artistul a strâns o colecție impresionantă de accesorii de păr și spune că ideea a fost preluată de la Ilie Năstase.

„Încă păstrez colecția de bentițe, am ajuns la 400 de modele. Unele le-am primit de la admiratori, altele le-am cumpărat din turnee sau sunt făcute de noi. Mi se și zice Omul-Bentiță, am preluat ideea de la Ilie Năstase, fostul mare jucător de tenis. Cu precizarea că el le purta doar pe teren, iar eu chiar și dorm cu ele.


La urma-urmei, este un brand și pot spune că sunt unic, în acest sens. Și soția mea m-a copiat, și ea poartă. Cu Ilie nu ne cunoaștem personal, dar ne admirăm profesional. Eu și doamna mea suntem admiratorii lui’, a încehiat artistul.

Sursa foto: Facebook