Marian Olteanu, momente dramatice în timpul unui spectacol. Ce a pățit actorul din Clanul: „Am căzut cu decorul. Am început să plutesc, am crezut că am murit”

 Ifrim Georgiana
.

Marian Olteanu, cunoscut pentru rolul său din serialul Clanul, a povestit o întâmplare nefericită din timpul unui spectacol. Într-un moment de neatenție, actorul a alunecat dintr-un decor aflat la înălțime, sub ochii spectatorilor, și s-a temut că și-ar putea pierde viața. „Am crezut că am murit', a spus el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Marian Olteanu (31 de ani) are o carieră vastă atât în teatru, cât și în film și televiziune. S-a remarcat în serialul Clanul, de la Pro TV, unde a jucat un rol principal. Actorul a făcut parte din distribuția filmului „Poveste de cartier', dar a avut și diverse roluri în spectacole de teatru.

mar10mar10

Citește și: Cum a ajuns Marian Olteanu să joace în serialul Clanul și ce a pățit la filmări: „Cred că m-au durut coastele vreo trei săptămâni după…' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Marian Olteanu din serialul Clanul. E pasionat de fitness

Citește și: Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a acuzat-o că are alt iubit de jumătate de an: „I-o mai ia caracterul razna. Știu foarte multe lucruri…' / Afaceristul și-a oficializat noua relație la Petrecerea VIVA! 2024

Citește și: Geta Sterp a absolvit facultatea împreună cu soțul ei: „Am făcut multe și nu ne oprim aici'. Fratele său, Culiță, și Daniela Iliescu au lipsit de la festivitate

Marian Olteanu, momente dramatice în timpul unui spectacol

Deși are experiență pe scenă, Marian Olteanu a povestit că a trecut printr-un incident nefericit. La finalul unui spectacol, actorul a căzut dintr-un decor aflat la înălțime și s-a temut pentru propria viață. Panica i-a fost accentuată și de faptul că era beznă. Protagonistul din „Clanul' a căzut în fața cortinei de fier a teatrului și, din fericire, a scăpat nevătămat.

„Țin minte cum am căzut cu decorul, de la trei metri şi jumătate, chiar în timpul spectacolului. Acum doi ani se întâmpla. Arătam de parcă aș fi fost la aruncarea cu prăjina. Trebuia să alerg pe decor și, ajuns la final, lumina se stingea și eu sugeram că m-am aruncat de la balcon. Când am ajuns la finalul decorului am alunecat și m-am dus în față. Mă țineam de el, simțeam cu ies cuiele, era o beznă totală și m-am trezit că nu mai aveam nimic sub picioare. Am început să plutesc, am crezut că am murit', a spus Marian Olteanu pentru Fanatik.

„Mi-au trebuit doi ani ca să mă obișnuiesc cu Bucureștiul'

Marian Olteanu s-a născut la Vaslui, dar s-a mutat în București pentru a-și urma pasiunea. Actorul recunoaște că nu i-a fost ușor să se acomodeze cu agitația din Capitală.

„A fost greu și mi-au trebuit doi ani ca să mă obișnuiesc cu Bucureștiul. Totul era diferit, liniștea de acasă nu exista aici, poate doar noaptea sau într-un loc mai retras', a mai povestit el pentru sursa citată anterior.

Actorul mai spune că s-a aflat într-o evoluție continuă de când a debutat în televiziune.  

„Marian din Sacrificiul era foarte speriat de ideea de televiziune și cred că, în timp, am pierdut această frică. Acum sunt mai călit după toate experiențele din Antenă și din Pro, am aflat cum funcționează lucrurile. Am pierdut, însă, naivitatea cu care am intrat în Antenă. Sunt, cumva, mai puternic, mai experimentat pe partea profesională, știu multe despre televiziune, mi-am pierdut naivitatea de la început'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton