Marian Vanghelie și Oana Mizil se împacă? Ce planuri au împreună, după despărțire: „În perioada aceasta...”

 Ifrim Georgiana
.

Marian Vanghelie și Oana Mizil se împacă? Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an și au fost protagoniștii unui conflict de proporții. La acea vreme, Oana l-a acuzat pe politician că ar fi agresat-o, însă ulterior au revenit la sentimente mai bune, mai ales că la mijloc se află și fiica pe care o au împreună. Se pare că Marian Vanghelie și Oana Mizil vor petrece Paștele împreună, după cum a relatat chiar pliticianul. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Marian Vanghelie și Oana Mizil se împacă? În luna noiembrie, Oana Mizil a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, acolo unde a făcut primele declarații despre despărțirea de Marian Vanghelie. La acea vreme, aceasta susține că ar fi vorba despre o pauză în relație, căci sentimentele dintre ei încă există. Totodată, Oana Mizil sublinia că politicianul traversează o perioadă mai dificilă, sperând, totuși, să se întoarcă în sânul familiei.

oa8-1oa8-1

Povestea de dragoste dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil a durat aproximativ un deceniu. Pentru binele fiicei pe care o au împreună, cei doi au hotărât să petreacă Paștele împreună. Fosta parteneră a politicianului a devenit mamă în anul 2015, atunci când a adus-o pe lume pe Maria, la o clinică privată din București.

Citește și: Cum își menține Oana Mizil silueta, după ce a slăbit 24 de kilograme: „Mă simt extraordinar acum'. Ce probleme de sănătate i-au provocat oscilațiile de greutate

Citește și: Oana Mizil a slăbit 24 de kilograme în patru luni, după despărțirea de Marian Vanghelie. Ce dietă ține și cum arată acum: „Nu mă mai recunoaște nimeni'

Citește și: Shakira, obligată de fostul socru să se mute din casa din Barcelona. Unde locuiește acum cu cei doi copii: „Un nou capitol”

Citește și: Cum vor face nunta și botezul Theo Rose și Anghel Damian: 'O să fie spontan, fără tam-tam. O să zicem hai la biserică acum și mâine la cununia civilă'

Marian Vanghelie și Oana Mizil se împacă?

Marian Vanghelie, Oana Mizil și fiica lor, Maria, vor petrece Paștele împreună. Dincolo de familie, politicianul spune că traversează o perioadă destul de aglomerată din punct de vedere profesional și speră să-și poată deschide o nouă afacere în Egipt.

„O să stau de Paște alături de Oana și de fiica noastră, Maria. În rest alerg, cu multă treabă. Acum fac afaceri și politică, am multe de făcut în perioada aceasta. Îmi doresc să îmi mai deschid, în viitorul apropiat, o companie și în Egipt. Deci, fac de toate! Numai că, din păcate, în România, dacă miști ceva în țara asta, te alegi cu dosar', a mărturisit politicianul pentru Click!.

Ce spune Oana Mizil despre relația cu Marian Vanghelie

De cealaltă parte, Oana Mizil spune că a întâmpinat primăvara cu o discpoziție foarte bună. Aceasta a preferat să nu vorbească despre relația în care se află acum cu Marian Vanghelie, dând de înțeles că și-a găsit liniștea sufletească și s-a resemnat cu cele întâmplate.

„Am întâmpinat primăvara cu căldură. O viață nouă, o primăvara nouă… pot spune pentru mine. Despre Marian nu prea aș vreau să vorbesc. Important este că eu sunt bine cu mine și sunt liniștită. Sunt o persoană optimistă care atrage persoane pozitive în viața sa', a spus Oana Mizil pentru sursa mai sus menționată.

De ce s-au despărțit Marian Vanghelie și Oana Mizil

Invitată în platoul emisiunii „Teo Show', Oana Mizil a dezvăluit câteva detalii despre despărțirea de Marian Vanghelie. Aceasta a sugerat faptul că politicianul traversează o perioadă mai dificilă și îi înțelege sentimentele care îl încearcă.

„Suntem într-o perioadă… Nouă ne place să spunem de pauză, să ne regăsim. Sentimentul de iubire încă există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece. E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările, el oricum este un personaj vulcanic, bun. Râdea foarte mult, acum nu mai râde. Eu încă am speranța că vine o minune peste noi și că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii, și să formăm din nou o familie', spunea Oana Mizil la Kanal D.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton