Mariana Moculescu a răbufnit după ce fiica ei, Nidia, a acuzat-o că a abuzat-o în copilărie: „E spălată pe creier de Horia”. Neagă conflictul dintre compozitor și fostul iubit

 Ifrim Georgiana
.

Mariana Moculescu a răbufnit după ce fiica ei, Nidia, a acuzat-o că a abuzat-o în copilărie. De curând, Nidia Moculescu a fost invitată în emisiunea moderată de Mihai Ghiță, acolo unde a vorbit despre relația dintre părinții ei, Horia și Mariana Moculescu, dar și despre copilăria traumatizantă. Tot atunci, tânăra de 33 de ani a dezvăluit un episod care a marcat-o profund, atunci când tatăl ei ar fi fost implicat într-un conflict violent cu iubitul fostei sale soții. Acum, Mariana Moculescu a reacționat la dezvăluirile făcute de fiica ei, spunând că aceasta este „spălată pe creier' și nu-și poate susține afirmațiile prin dovezi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mariana Moculescu a răbufnit după ce fiica ei, Nidia, a acuzat-o că a abuzat-o în copilărie. Nidia Moculescu a fost invitată, de curând, în emisiunea online „În Oglindă', moderată de Mihai Ghiță. Sinceră și foarte deschisă, tânăra de 33 de ani a vorbit despre copilăria ei, acuzându-o pe Mariana Moculescu că a avut un comportament abuziv. Fosta prezentatoare TV a reacționat la dezvăluirile făcute de fiica ei, spunându-și propria versiune a evenimentelor. Aceasta a confruntat-o pe Nidia Moculescu, căci afirmațiile ei s-ar baza doar pe „poveștile' auzite de la tatăl ei, Horia Moculescu.

ma9-1ma9-1

Citește și: Cum arată acum Nidia Moculescu, fata compozitorului Horia Moculescu. De ce a renunțat la muzică și ce job are acum

Citește și: „Aș putea să mor din cauza unui atac cerebral”. Mariana Moculescu se teme pentru viața ei. Ce mesaj i-a transmis fiicei sale, Nidia

Citește și: Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, a fost dat dispărut. Când și unde a fost văzut ultima oară: „Era la cerșit…”

Citește și: Ce le-a spus soțul Danei Roba anchetatorilor, după ce a bătut-o crunt pe vedetă. Explicațiile șocante ale bărbatului: „A fost în legitimă apărare'

Mariana Moculescu a răbufnit după ce fiica ei, Nidia, a acuzat-o că a abuzat-o în copilărie

Mariana Moculescu a reacționat la afirmațiile făcute de Nidia Moculescu în emisiunea moderată de Mihai Ghiță. Fosta soție a lui Horia Moculescu spune că evenimentele prezentate de fiica ei sunt distorsionate. De asemenea, Mariana Moculescu neagă că fostul ei soț ar fi fost amenințat cu un topor de unul dintre partenerii ei.

„Nu a fost nimic ieșit din comun, a mâncat și ea bătăiță, așa cum am mâncat și eu, era ceva normal, la acea vreme. Nu am bătut-o însă cu furtunul de la baie, îi mai dădeam câte o pălmuță, am mai urecheat-o. Iar legat de acel bărbat că ar fi vrut să îl omoare pe Horia Moculescu cu toporul, nici vorbă. Probabil, a auzit pe la Horia, cine știe ce. Ea vorbește din povestirile lui, din infiltrări, e cam spălată pe creier de Horia, de prietenii lui și de fosta soție, de toți dușmanii mei.

Nidia nu mai gândește ea, vorbește doar din ce aude. S-a găsit teren pe care ei să clădească lucruri. Nidia n-ar spune un lucru frumos și bun, făcut de mine, pentru ea, ca mamă, numai porcării zice, de ani de zile. Nu am auzit un 'Mulțumesc, mamei!' sau 'Să fie sănătoasă, fericită!'. I-am făcut cadouri superbe, geci, pantaloni de firmă, i-am dat tot ce și-a dorit, eu câștig foarte greu acești bani. Am fost foarte drăguță cu ea, nu e frumos să arunci cu noroi în mine în felul acesta! M-am luat de ea la telefon și a fost foarte surprinsă, nu și-a dat seama ce face. O fi zis: 'De ce s-o fi supărat mama?'. Nu i s-a părut că a zis ceva rău', a declarat fosta prezentatoare TV, potrivit impact.ro.

Mariana Moculescu suferă de depresie

Mariana Moculescu susține că suferă de depresie de 25 de ani, problemele acesteia fiind declanșate în timpul căsniciei cu Horia Moculescu.

„A declarat că din cauza mea are depresie. Păi, eu merg la psihiatru, iau pastile, ziua și hap-ul, nu e vina mea că Nidia are depresii. Mi-e și milă de ea, stând lângă un om atât de rău și de narcisist, ca Horia, pe viață nu-ți mai revii din depresie. Eu nu-mi revin nici după 25 de ani, s-au instalat atacul de panică și depresia gravă, care e groaznică. Ce traume au rămas în urma acestei căsătorii cu Horia Moculescu! Am și o parte de milă pentru el, dar mă mir că Nidia rezistă cu el, de atâția ani, poate pentru că și seamănă, probabil a moștenit ceva din el.

Cum am văzut-o eu acum, în emisiune, nu-mi vine să cred că e ea. Îi trimit cadouri de mii și de mii de euro, îi dau numai sfaturi bune, mă rog pentru ea tot timpul. Eu sunt omul care îi sunt alături. Spune că Horia se comportă bine cu ea, dar un narcisist nu se comportă bine cu nimeni, nu are leac, îți face viața un calvar pentru totdeauna, eu trăiesc cu medicamente, ea ia și mai multe ca mine', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Mariana Moculescu, despre mutarea Nidiei Moculescu la tatăl ei

Referitor la mutarea Nidiei Moculescu cu tatăl ei, pe vremea când avea 14 ani, Maria Moculescu spune că decizia acesteia nu a avut legătură cu comportamentul ei abuziv.

„Nidia, te-ai mutat la tatăl tău, pentru că ai avut niște probleme, nu pentru că te-am bătut eu, dar nu vreau să le reamintesc, sunt greșelile din anii tinereții!'. Nidia și Moculescu mi-au băgat cuțitul pe la spate. A plecat de la mine fără să știu, iar el a venit și a strâns lucrurile ei de la mine, au zis că merg într-o vacanță.

Am presimțit eu ceva, dar niciodată n-am crezut că Horia Moculescu va face acest gest satanic, să-mi ia copilul. Cum să faci acest lucru, pe furiș? Lumea habar n-are. Eu și Nidia mergem și bem cafele și sucuri de trandafiri, dar acum mă gândesc că ea, de fapt, mă privea cu sufletul acesta plin de reproșuri. Are în minte doar bătăi cu toporul. 'Nidia, cine a distrus frumosul din gândirea ta?'. Nu spun că eu sunt perfectă, dar nici nu sunt ceea ce ea declară despre mine. Ce dovezi are? Am fotografii și video din perioada în care era cu mine, nu era un copil maltratat, chinuit și subnutrit', a mai spus aceasta.

„Nidia m-a înjunghiat pe la spate prin Moculescu'

„Nidia m-a înjunghiat pe la spate prin Moculescu. Mi-am pierdut o mulțime de fani pe contul unde lucrez. Lumea se sperie, mă afectează și financiar, dar și la nivel social. Ce are ea cu mine, că nu înțeleg. Tu pe mine mă invidiezi? Mai mare râsul, că a bătut-o mama, când era mică. Mi-a zis să-mi cer iertare. Să îmi cer? Mai întâi, să-și ceară ea! Nidia zice că Horia Moculescu i-a fost și tată și mamă. Dar, mama ta care a rupt tribunalele și a alergat ca să nu te piardă, asta ați uitat cu toții?

Am făcut atunci un mare scandal, acesta a fost singurul motiv pentru care am apărut în public, pentru că judecătoarea i-a încredințat lui copilul. De-aia am apărut la tv, dar nu s-a înțeles nimic, a fost singurul meu obiectiv, să mi se facă dreptate. Am ars atunci din cap până în picioare, după acel proces, am ars, mi-a ars sufletul. Totul s-a scurs atunci ca nisipul din mine. Nu am mai putut nici să vorbesc. Nu se concretiza sunetul. Niciodată acea Mariana nu va mai fi, a fost cel mai cumplit eveniment din viața mea. Cea mai mare traumă a fost când mi s-a luat copilul. Horia e un bătrânel, să îi dea Dumnezeu sănătate, dar e un om rău! Am suferit traume mari, în acea casă, iau medicamente ca să pot să trăiesc', ni s-a mai confesat Mariana Moculescu, exclusiv pentru Impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton