Marilena de la Survivor a fost descalificată. Care este motivul: "Îmi vine să plâng încontinuu"

.

Marilena din echipa Războinicilor a fost descalificată din competiția Survivor România 2021. Daniel Pavel este cel care a făcut anunțul dureros, într-un moment extrem de dificil pentru Războinici. Și Roxana Ghiță a revenit abia acum după o perioadă lungă, iar Marilena era o concurentă capabilă să câștige puncte pe traseu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Motivul pentru care a fost descalificată Marilena de la Războinici este faptul că nu mai poate rezista în competiție. Susține că nu se mai regăsește, nu mai are motive să lupte alături de colegi și plânge în fiecare zi.

'Decizia ta va duce la decalificare din competiția Survivor România 2021. Suntem nevoiți să te descalificăm, astfel încât aventura ta la Survivor se oprește în această seară, acum și aici', a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021.

marilena-descalificata-1marilena-descalificata-1

Marilena de la Survivor a fost descalificată

Cu ochii în lacrimi și alături de colegii care au susținut-o întotdeauna, Marilena a mărturisit că nu mai poate continua în acest show. A mai povestit că a intrat într-o stare extrem de proastă din punct de vedere psihic, de aproape două săptămâni, din care nu a mai reușit să iasă.

'Vreau să fiu sinceră cum am fost și până acum, în fiecare zi, de aproximativ două săptămâni, nu știu, nu mă mai regăsec, nu mai pot să ies dintr-o stare în care am intrat foarte adânc și îmi vine să plâng încontinuu, este foarte greu ceea ce trăiesc eu în momentul de față aici', a afirmat Marilena, cu ochii în lacrimi.

Citește și: Alexandra Stan, eliminată de la Survivor. Medicul i-a interzis să mai participe

Citește și: Probleme grave la Survivor. Marilena s-a cerut acasă: „Avea febră, era amețită’

Citește și: Cine este Marilena Cuciurean de la Survivor. Are 25 de ani și e multiplă campioană la sanie bob

Probleme grave la Survivor: Marilena s-a cerut acasă

Mihaela Berteanu de la Războinici a rupt tăcerea după ce a fost eliminată din concurs. Ea a povestit ce se întâmplă, de fapt, cu fosta ei colegă, Marilena. Se pare că problemele de sănătate au speriat-o atât de tare pe Marilena încât și-a dorit cu orice preț să revină în țară. Colegii au încercat să ajute la Consiliu și au nominalizat-o, dar voturile numeroase au ținut-o în continuare la Survivor.

„Ea s-a îmbolnăvit la un moment dat, avea febră când a plecat, se simțea foarte amețită. Cred că atunci când a văzut că sănătatea ei e în pericol a simțit că după ce îș va reveni sau chiar de la spital, mă gândeam că va pleca acasă. Am simțit-o încă din momentul ăla că vrea să renunțe’, a declarat Mihaela Berteanu, fostă concurentă la Survivor România.

„Probabil s-a speriat de starea ei de sănătate, dar înainte să meargă la spital, am văzut că vrea în țară. Este foarte hotărâtă să plece acasă. A și spus că nu se poate bucura de susținerea celor de acasă, era dezamăgită’, a completat războinica eliminată în ediția din 14 februarie, despre Marilena.

Marilena Cuciurean de la Survivor România 2021 este multiplă campioană la sanie bob. Acest sport îl practică de șase ani. Tânăra în vârstă de 25 de ani este din Vatra Dornei. Are propria ei sală de sport și este instructor de fitness.

„M-am înscris la Survivor România pentru ca sunt o fire competitivă, plină de energie, îmi plac provocările și adrenalina. Cred în abilitățile mele și în capacitatea de a duce orice provocare până la capăt!’, mărturisea Marilena.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton