Marilu Dobrescu are un nou iubit, după despărțirea de Iustin Petrescu? Cine e bărbatul pe care l-a cunoscut recent: „Le bifează pe toate! Nu e mârlan, are respect pentru femei, e bun de pus la rană…”

 Miniosu Alexandra
.

Marilu Dobrescu a cunoscut un nou bărbat, după despărțirea de Iustin Petrescu. Se pare că influencerița este din ce în ce mai bine, din punct de vedere emoțional, după „procedura secretă', urmată de separarea de fostul ei partener. Tânăra a povestit, recent, că a întâlnit un tip danez, ce pare că i-a atras atenția. Iată ce a mărturisit public despre întâlnirea lor și ce-i place la el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Vestea că Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit a fost un șoc pentru fanii lor. Se întâmpla în aprilie anul acesta, moment în care influencerița povestea că a făcut mai multe feritilizări in vitro, dar că nu a reușit să devină mamă. Din cauză că nu și-au putut clădi o familie, relația lor amoroasă s-a pierdut pe drum, iar aceștia au decis să meargă pe drumuri separate.

marilu-dobrescu-1marilu-dobrescu-1

Citește și: Cât de mult l-a afectat pe Iustin Petrescu despărțirea de Marilu Dobrescu: „Am avut momente în care n-am putut să mă ridic din pat”

Citește și: Marilu Dobrescu, dezvăluiri despre donatorul la care a apelat ca să rămână însărcinată: „Avea trăsături comune cu Iustin. Am comandat mostra de spermă și a venit!”

Citește și: Ana Baniciu a postat prima imagine cu chipul fiului ei, Aris, la o lună de când l-a născut: „Cel mai special moment din viața unei mămici…” / Cum au reacționat fanii când l-au văzut

Citește și: Laura Cosoi a dezvăluit cum a cucerit-o soțul ei, acum 12 ani: „A fost prima dată în viață când m-am relaxat total. O femeie puternică și deșteaptă știe să-și lase bărbatul să-și facă treaba”

Marilu Dobrescu are un nou iubit, după despărțirea de Iustin Petrescu?

După despărțirea de Iustin Petrescu, Marilu Dobrescu se bucură de timpul petrecut singură. Pentru a se bucura de vară, aceasta a zburat prin țări străine, unde a cunoscut diverse persoane. Aceasta a povestit recent în mediul online că, într-o vacanță în Danemarca, a cunoscut un bărbat ce pare că i-a atras serios atenția influenceriței.

În urma unei întâlniri cu bărbatul respectiv, Marilu Dobrescu a vorbit despre el pe rețelele de socializare, fără să-i dea însă numele. A dat, totuși, de înțeles că „tipul danez' a cucerit-o cu felul lui de a fi. A spus despre el că „nu e mârlan', că „este foarte politicos' și că „e bun de pus la rană'.

Totuși, Marilu Dobrescu pare că este ceva mai precaută în a se aventura într-o relație amoroasă, după despărțirea de Iustin Petrescu. Aceasta a spus că „trăiești cu un om nu știu cât timp și nu ajungi să-l cunoști cu adevărat'.

„În acest grup de prieteni este un tip danez. Tipul ăsta danez este un tip, Doamne…foarte politicos, nu e mârlan, se comportă foarte frumos, are respect pentru femei, e bun de pus la rană. E foarte masculin! Are vreo 32 de ani, le bifează pe toate, dar știți cum e….foarte multă lume le bifează pe toată înainte să-i cunoști cu adevărat. Trăiești cu un om nu știu cât timp și nu ajungi să-l cunoști cu adevărat', a dezvăluit Marilu Dobrescu, pe contul ei de Instagram.

Marilu Dobrescu, adevărul după ce s-a spus că are probleme cu fertilitatea și a făcut șapte fertilizări in vitro

Marilu Dobrescu a spus adevărul după ce s-a spus că are probleme cu fertilitatea și a făcut șapte fertilizări in vitro. Tânăra susține că poate avea copii, dar își poate împlini acest vis doar dacă urmează un tratament.

Astfel, Marilu Dobrescu dezminte zvonurile că nu poate avea copii și clarifică toată situația.

„Se tot zvonește că nu pot avea copii. Cred că s-a înțeles greșit și o să clarific în următorul vlog pe YouTube și în discuțiile viitoare de FIV. Pot face copii, sunt complet fertilă, doar am o imunitate puternică și trebuie să urmez tratament în momentul în care vreau să fac un copil. Sau sunt șanse să pot și fără tratamentul ăsta. Iar problema cu imunitatea am aflat-o abia la al șaptelea transfer, când am pus și stop, pentru că începusem să am psihoze de la pastile', a scris Marilu, recent, pe o rețea de socializare.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton