Marina Almășan nu a vorbit 11 ani cu Victor Socaciu, după ce au divorțat. Cum a început, de fapt, povestea lor de dragoste: „Eram prinși în alte relații. Ne-am căsătorit foarte tineri...”

 Ifrim Georgiana
.

Invitată într-o emisiune televizată, Marina Almășan a făcut declarații despre povestea de dragoste cu Victor Socaciu, din care a rezultat un fiu. Cei doi au divorțat la notar, în 2012, și au existat acuzații de infidelitate din ambele părți. După despărțire, prezentatoarea TV nu i-a mai vorbit fostului ei soț și crede că asta a fost „pedeapsa' ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Marina Almășan și Victor Socaciu au trăit o poveste de dragoste intensă, care, din păcate, s-a încheiat în anul 2012, când au ajuns la divorț. Artistul s-a stins din viață în 2021, la 68 de ani, după ce starea lui de sănătate se agravase. Marina Almășan a refuzat să-i mai vorbească după despărțire, însă a încurajat relația dintre fiul ei și tatăl său. Astăzi, prezentatoarea TV spune că nu are reproșuri la adresa fostului ei soț și crede că relația a fost sortită eșecului pentru că erau foarte tineri când s-au cunoscut.

l9l9

Citește și: Ce își amintesc Marina Almășan și Daniela Gyorfi despre cutremurul din 4 martie 1977: „Am continuat să tremur mult după ce vibrațiile au încetat”

Citește și: Ce părere are Marina Almășan despre Eva Măruță: „Va duce toată viața povara numelui părinților săi'. Recunoaște că nu a văzut filmul Tati part-time

Citește și: Vlada și Antoni de la Casa Iubirii s-au despărțit și nu mai locuiesc împreună. Care a fost motivul: „Eu nu sunt sfântă. Am făcut…'

Citește și: Valentin Luca, finalist la Românii au talent, singurul român de la petrecerea celui mai bogat om din India, unde a cântat Rihanna. Mark Zuckerberg și Bill Gates, pe lista invitaților

Marina Almășan nu a vorbit 11 ani cu Victor Socaciu, după ce au divorțat

După despărțire, Marina Almășan nu i-a mai vorbit lui Victor Socaciu timp de 11 ani. Prezentatoarea TVR și-a dorit, totuși, ca în viața fiului lor să existe figura paternă, însă legătura nu s-a consolidat așa cum spera.  

 „Din momentul acela eu nu am mai vorbit cu el preț de 11 ani, până s-a dus. L-am lăsat pe Victor să își țină tatăl aproape. Nu i-am spus niciodată copilului: lasă-l în pace, că a plecat cu alta, nu ai ce să cauți cu el. A fost liber copilul să aibă legături cu tatăl, chiar dacă legăturile nu au fost cele pe care și le-a dorit, pentru că erau restricționate de partea cealaltă.

Într-un fel a fost pedeapsa mea, nu am vrut să mai vorbesc cu el.(…) Cumva, i-am transmis asa, dincolo de lumi, tot ce am simțit, tot ce nu am apucat să îi spun. A fost așa, ca un final, dar nu e final, că lumea mă tot întreabă', a povestit prezentatoarea TVR la „Xtra Night Show'.

Cum a început relația dintre Marina Almășan și Victor Socaciu

Când au început povestea de dragoste, atât Maria Almășan, cât și Victor Socaciu erau prinși în alte relații. Prezentatoarea TV recunoaște că era pe finalul altei căsnicii, iar apariția artistului în viața ei nu a făcut decât să grăbească procesul.

„Eram prinși în alte relații, da. (…) Nu a fost dramatic, eu eram la finalul unei căsnicii care nu prea mergea. Probabil finalul acesta ar fi fost oricum. (…) Victor se despărțise deja de soția lui, deci cumva ne-a prins relația pe finalul unor alte relații. (…) Apariția lui Victor nu a făcut decât să grăbească. Nu am nimic să îi reproșez fostului soț, pur și simplu nu ne-am potrivit noi. Ne-am căsătorit foarte tineri, nu s-a părut că o să meargă', a adăugat ea.

„S-au șters toți pe picioare cu viața noastră'

Marina Almășan mai spune că au afectat-o articolele referitoare la relația cu Victor Socaciu. Povestea lor de dragoste a fost intens mediatizată și s-au vehiculat mai multe ipoteze legate de motivele separării.

„Nu atât începutul relației a fost supus comentariilor, cât finalul ei. Atunci am fost târâți în toată presa. S-au șters toți pe picioare cu viața noastră, s-au scris vrute și nevrute. Nimeni nu ne-a întrebat nimic. Suna bine o anume variantă și aia a fost, nu conta că nu avea nicio legătură cu varianta. Asta e', mărturisește Marina Almășan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton