Marina Voica și-a planificat deja înmormântarea: „El se va ocupa, ne-am hotărât” / Ce amintiri are cu regretatul ei soț și de ce nu s-a văzut în postura de mamă

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în podcastul lui Adrian Artene, Marina Voica a spus că a pus deja la cale detaliile legate de înmormântarea sa. Ajunsă la venerabilă vârstă de 87 de ani, artista este apăsată de singurătate și îi poartă dorul regretatului ei soț, Viorel Teodorescu, răpus de cancer la doar 41 de ani. Iată cum a început povestea lor de dragoste și de ce nu au devenit părinți!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Marina Voica (87 de ani) este una dintre cele mai longevive artiste din România. Ea a fost căsătorită de două ori, prima dată cu Marcel Voica, apoi cu medicul Viorel Teodorescu. În podcastul „Altceva cu Adrian Artene', artista a povestit cum a cucerit-o cel de-al doilea soț și de ce nu s-ar fi văzut în postura de mamă.

kbhfkbhf

Citește și: Povestea de dragoste dintre Marina Voica și Laurențiu Cazan: „Orice ar spune lumea, m-a iubit. Altfel, aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr”. E diferență de 24 de ani între ei

Citește și: Horia Moculescu a fost îndrăgostit nebunește de Marina Voica: „Mergeam cu vagonul de dormit și ne trezeam, ne culcam împreună…”

Citește și: Cum arăta Anna Lesko când a început relația cu Irinel Columbeanu. Avea 17 ani și abia se mutase în România: „Blonduță, cu ochi verzi-gri, corp foarte feminin'

Citește și: Andreea Bălan, despre nunta cu Victor Cornea: „Aș vrea ceva foarte restrâns, pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă

Marina Voica și-a planificat deja înmormântarea

Ajunsă la 87 de ani, Marina Voica recunoaște că o apasă singurătatea și sunt momente când ar avea nevoie de sprijin. Artista s-a ocupat deja de toate detaliile legale de propria înmormântare, alături de un protopop, care îi este și prieten.

„Eu am un prieten, un protopop, el se va ocupa de înmormântarea mea, noi deja ne-am hotărât. El mi-a propus să facă chestia asta, nu m-am gândit, dar a făcut foarte bine. (…) Acum îmi construiește muzeul meu, se va deschide un muzeu la Câmpina, deja casa este aproape construită, părintele e foarte dibace cu asta, e un fel de afacere.

Va fi și restaurant Marina Voica, o să fie și o vodcă Marina Voica, câteva apartamente pentru cine vrea să stea și alături un centru cultural', a povestit artista în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene.

Ce amintiri are Marina Voica cu regretatul ei soț

Marina Voica a povestit cum a început relația cu regretatul ei soț, Viorel Teodorescu. Artista era căsătorită atunci și l-a părăsit pe primul soț pentru a da curs poveștii lor de dragoste. Își amintește că bărbatul era îndrăgit și de familia ei, fiindcă era puternic, fermecător, temperamental și ambițios.

„A venit alt om care a fost un bărbat adevărat, puternic, fermecător, nu am putut să-i rezist. Ce curaj am avut să părăsesc apartamentul de pe Calea Victoriei, asta numai eu puteam să o fac și o rusoiacă. O româncă nu, e foarte cerebrală. Au supt din laptele mamelor o anumită educație, una foarte bună. Dacă stau să mă gândesc, nu puteam să stau cu Marcel. Prea mare diferență era totuși. Sunt din familie de oameni intelectuali și el a fost prima generație încălțată. Nu e vina lui și nici vina mea. N-avea cum (să mă înțeleagă). El nu știa că eu aveam talent. Era foarte capabil, dar nu aveam nimic în comun. Când eram studenți era drăguț, vorbea stâlcit rusește, drăguț, frumușel, iubit de gașca noastră moscovită. Dar l-am văzut la locul lui.

Și când a venit Viorel, tot din familie intelectuală, e cu totul altceva. Noi eram ca doi prieteni, nu ne săturam să vorbim de orice. Așa îmi lipsește. (…) Tata și fratele meu nu l-au iubit pe Marcel. În schimb, de Viorel au fost amândoi îndrăgostiți. Când veneam în Rusia, eu nici nu mai existam. Tata spunea: „Când mă uit la Viorel, parcă sunt eu în tinerețe, plin de temperament, plin de ambiție'. Cumpăra fel de fel pentru casă să construiască, pentru mașină. Și tata era înnebunit', a povestit cu nostalgie artista.

De ce nu și-a dorit Marina Voica copii

Marina Voica nu regretă faptul că nu are copii și crede că ar fi fost o mamă destul de posesivă.

„Nu regret (că nu am avut copii). De ce să regret ceva ce cândva n-am vrut? Eu știu ce fel de copil aveam? La ce exemple de prieteni cu copii aveam. Foarte fericiți unii și nefericiți alții. Nu cred că eram o mamă… Sunt foarte exclusivistă. După ce îl alăptezi, știi cum crește, tot sub ochii tăi, e al tău totul și la un moment dat crește, pe urmă învață să nu te mai respecte, și sufeream și bineînțeles, dacă era băiat era catastrofă. Dacă era un băiat cine știe ce cu ce ticăloasă ajungea și își bătea joc de el. În tot sunt posesivă', a afirmat Marina Voica.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton