Marinela Chelaru a renunțat la spectacole și călătorii, după ce a suferit 4 AVC-uri. Cum se simte acum: „Stă mai mult în casă, trebuie să aibă grijă de...”

.

În urmă cu câteva luni, Marinela Chelaru a fost la un pas de moarte, după ce a suferit patru accidente vascular-cerebrale, în aceeași zi. Pe lângă problemele de sănătate, îndrăgita actriță se descurcă greu cu pensia modestă, mai ales că doar pentru medicamentele lunare plătește sume uriașe. Adrian Fetecău, bunul ei prieten, a vorbit despre starea actuală de sănătate a acesteia, susținând că Marinela Chelaru este mult mai precaută și a făcut schimbări majore în stilul de viață. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


În anul 2018, Marinela Chelaru a suferit o operație complicată la inimă, iar una dintre artere i-a fost înlocuită cu o venă de la mână. Chiar înainte de Paște, îndrăgita actriță a ajuns din nou la spital, după ce a suferit 4 AVC-uri. Externată din spital, după aproximativ o lună în care a stat sub observația medicilor, Marinela Chelaru și-a schimbat major stilul de viață și preferă să petreacă mai mult timp în casă. Vedeta a renunțat la călătoriile prin țară și spectacole, de teamă că i s-ar putea face rău și nu ar avea cum să primească ajutor medical.


Citește și: Ce a pățit Marinela Chelaru la Casa de Pensii. Actrița a trecut printr-o experiență neplăcută: „Am văzut negru în fața ochilor. Nu ai cum să te comporți așa cu nimeni'

Citește și: Marinela Chelaru a fost la un pas de moarte, după ce a suferit 4 AVC-uri. Supraviețuiește dintr-o pensie mizeră: „Mi-e foarte rău, s-a întâmplat după un șoc…'


Citește și: George Simion va deveni tată. Soția lui, Ilinca, este însărcinată cu primul lor copil, la 1 an de la nuntă

Citește și: Dorian Popa a fost înșelat de Călin Donca în privința panourilor solare. Artistul a investit bani grei în parcurile fotovoltaice ale afaceristului: „Cel care ne-a furat să plătească’

Cum se simte Marinela Chelaru, după ce a suferit 4 AVC-uri

La 5 luni după ce a suferit patru accidente vascular-cerebrale, starea de sănătate a Marinelei Chelaru este, în continuare, delicată, după cum susține un apropiat al acesteia. Îndrăgita actriță și-a luat mai multe măsuri de precauție după externarea din spital, așa că petrece mai mult timp în casă și evită călătoriile pe distanțe lungi.


„Am vorbit cu ea, acum câteva zile, încă era cald afară, a spus că stă mai mult în casă, la aer condiționat, dar e stabilă, din punct de vedere medical. O sun mereu, are o stare de sănătate mai delicată, trebuie să aibă grijă de ea.

Noi avem multe spectacole, cu Compania Teatrală Vouă, dar la ea este marea problemă, uriașă, chiar, frica de a ieși din București, de drumurile lungi, teama că i se va face rău și că nu va fi vreun medic prin apropiere. Are această fobie, de peste 10 ani, nu și-a învins teama asta, mai are o fobie și de lift, dar și de altele.


Marinela venea, mai mereu, la filmări, cu niște plăcinte, de toate neamurile, fie cu brânză, fie cu mere, o nebunie! La ziua fiicei mele, ea și soțul ei au venit la restaurant, au stat câteva ore bune’, a spus Adrian Fetecău, apropiat al acesteia, potrivit playtech.ro.

„E mulțumită și fericită că lumea încă o mai vede la TV’

Deși nu mai joacă în filme sau spectacole, Marinela Chelaru e fericită că încă apare la TV, în serialul „Braonii’, reluat la Național TV.

„Din fericire, ne-au rămas reluările de la Național TV, și eu mă uit la episoadele din serialul ‘Baronii’, realizate în perioada 2006-2009. Este strălucitoare, acest sitcom este, de departe, cel mai bun produs al grupului Vouă, ea are un rol principal, văd că cei de la Național TV o țin și acum, după 17 ani, pe micul ecran. Marinela mi-a spus: ‘La piață, lumea mă strigă și acum Doamna Maria, după rolul din Baronii’.


Marinela interpretează rolul Mariei, soția prefectului, adică, eu. Audiențele sunt bune, altfel, s-ar mai difuza? E mulțumită și fericită că lumea încă o mai vede la tv, că încă mai e pe micul ecran, că nu a fost uitată’, a adăugat bunul ei prieten.


Marinela Chelaru trăiește dintr-o pensie modestă

După 40 de ani de carieră, Marinela Chelaru trăiește dintr-o pensie modestă, de 1400 de lei. Actrița se descurcă greu cu banii, mai ales că medicamentele pe care le ia lunar ajung s-o coste aproape jumătate din pensie.

„Am o pensie amărâtă, de 1.400 de lei, am și facultate și o viață de muncă. Iar din această sumă cam 600 de lei mă costă medicamentele. Dacă n-ar fi fost soțul meu, ar fi fost jale. Cu ce să trăiești? Aș fi murit de foame!’,  declara Marinela Chelaru, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Sursa foto: Facebook