Mario Fresh și Lino Golden au făcut primul pas spre împăcarea cu Alex Velea: „Oricând este gata să treacă peste, vom...”

 Ifrim Georgiana
.

Mario Fresh și Lino Golden au făcut primul pas spre împăcarea cu Alex Velea. În urmă cu aproximativ un an, cei trei artiști au încheiat colaborarea pe plan muzical. Deși se comportau ca o familie, aceștia au ajuns să nu își mai vobească și și-au adresat acuzații grave. Acum, Lino Golden a făcut câteva declarații despre o posibilă împăcare, susținând că atât el, cât și iubitul Alexiei Eram au luat inițiativa în acest sens. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Conflictul dintre Mario Fresh, Lino Golden și Alex Velea nu este străin publicului. La acea vreme, iubitul Antoniei se arătat deranjat de faptul că oamenii pe care i-a ajutat ar fi spus lucruri mincinoase despre el. Deși susținea că i-a iertat pe cei doi artiști și este gata să-i ajute oricând au nevoie, Alex Velea a subliniat că nu există nicio posibilitate de împăcare. Acum, cei doi tineri au vorbit despre refacerea prieteniei cu celebrul artist, declarând că s-au făcut primii pași în acest sens.

velea-11velea-11

Mario Fresh și Lino Golden au făcut primul pas spre împăcarea cu Alex Velea. După conflictul de proporții, iubitul Antoniei a susținut că s-a simțit rănit, având în vedere că s-a implicat enorm în formarea ca artiști și nu numai a celor doi tineri. Cei trei obișnuiau să locuiască în aceeași casă și să lucreze la același studio de înregistrări.

Citește și: Alex Velea dezvăluie de la ce a pornit, de fapt, conflictul dintre el, Mario Fresh și Lino Golden:„Cineva e acolo Sus și le vede pe toate' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Alex Velea despre împăcarea cu Lino Golden și Mario Fresh:'Am spus lucruri pe care le-am regretat, dar…'

Citește și: Raluca și Alex formează cel mai nou cuplu de la Mireasa. Ce dedicație specială i-a făcut concurentul iubitei lui:„Am avut foarte mari emoții'

Citește și: Actorul Leslie Jordan, din „American Horror Story', a murit într-un accident rutier. Avea 67 de ani

Mario Fresh și Lino Golden au făcut primul pas spre împăcarea cu Alex Velea

În ciuda conflictului pe care l-au avut cu Alex Velea, se pare că Mario Fresh și Lino Golden își doresc refacerea prieteniei. Lino Golden a recunoscut că s-au făcut pași în acest sens, însă așteaptă ca și artistul să îngroape „securea războiului'.

„Am îngropat securea războiului de mult, sper să o îngroape și el în curând. Eu sunt oricând gata să mă împac și să fim din nou prieteni! Am făcut un prim pas și eu, și Mario, oricând este gata să treacă peste, vom fii aici să fim prieteni din nou.

Tot timpul, dacă un om greșește, niciodată nu trebuie să lase persoana mai mică să își ceară scuze, nu, eu merg bazat pe respect, nu pe vârstă și pe chestii de genul, care n-au niciun sens în etică, moralitate și principii. Este irelevant care este mai mare sau mai mic atunci când a greșit cineva', a susținut Lino Golden.

Lino Golden, criticat din cauza unei colaborări cu Jador

În luna iulie, Lino Golden și Jador au scos o piesă împreună. Deși melodia a cunoscut un real succes, artistul a recunoscut că a fost criticat pentru că a abordat acest gen muzical, deși, în cele din urmă, mai mulți cântăreți i-au călcat pe urme.

„Toată industria, de la primul la ultimul, când am scos noi piesa aceea care a fost un hit imens, toți m-au judecat că fac manele, ca după aceea să facă toți aceleași chestii, să se ia exact după același tipar pe care l-am folosit, doar că mult mai prost și să ajungă să mă pună pe mine la perete, să mă scoată pe mine vinovat că eu doar am deschis un drum și aparent l-au urmărit cu toții. Au fost momente grele, au fost frustrări, au fost uși închise', a adăugat cântărețul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton