Mario Fresh, surprins de paparazzi cu o domnișoară care i-ar fi prietenă Alexiei Eram. Zilele trecute, Alexia a ieșit cu Liviu Moreanu, fostul iubit al Annei Lesko

.

Mario Fresh s-a întors din Dubai și a fost surprins de paparazzi în compania unei domnișoare blonde, pe numele ei Bianca, care i-ar fi prietenă Alexiei Eram. Zilele trecute, și fiica Andreei Esca a fost fotografiată în compania lui Liviu Moreanu, fostul iubit al Annei Lesko, dar gesturile lor nu au trădat vreo intenție romantică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

La începutul lunii, Alexia Eram și Mario Fresh au anunțat despărțirea, după o relație care a durat opt ani. Imediat după, artistul a plecat cu familia în Dubai, încercând să se detașeze de agitația din viața personală. Fiica Andreei Esca a rămas în București și a fost surprinsă de paparazzi, zilele trecute, alături de fostul iubit al Annei Lesko. Liviu Moreanu a mai apărut și în compania lui Mario Fresh, semn că fac parte din același anturaj.

bianca-mario-fresh-5bianca-mario-fresh-5

Citește și: Alexia Eram, surprinsă de paparazzi în compania fostului iubit al Annei Lesko, după destrămarea relației de 8 ani cu Mario Fresh. Cine este Liviu Moreanu

Citește și: Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după ce a anunțat despărțirea de Alexia Eram: „Mă mut aici!'

Citește și: „Este un miracol!' Un bărbat a supraviețuit 66 de zile pe mare, pe o barcă gonflabilă. Fratele și nepotului lui și-au pierdut viața

Citește și: Adrian Marțian și cei trei copii ai săi au fost găsiți în Serbia și aduși în România. Ce s-a întâmplat cu ei imediat ce au trecut granița

Mario Fresh, surprins de paparazzi cu o domnișoară care i-ar fi prietenă Alexiei Eram, după vacanța în Dubai

Întors recent în țară, Mario Fresh pare să-și fi asumat statutul de burlac, căci a fost surprins în compania unei domnișoare blonde. Se zvonește că Bianca, cea alături de care a apărut artistul, e prietenă cu Alexia Eram. Aceasta o și urmărește pe fiica Andreei Esca pe Instagram.

Imaginile publicate de CANCAN îi surprind pe cei doi în timpul unei plimbări în zona de Nord a Capitalei. După ce au petrecut o bucată de timp împreună, Mario Fresh o conduce pe Bianca la mașina ei, apoi se despart. Aceștia nu au făcut gesturi care să sugereze o posibilă relație.

„Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia Eram am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment. Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie', a scris Mario Fresh.

Alexia Eram, surprinsă în compania lui Liviu Moreanu, fostul iubit al Annei Lesko

În timp ce Mario Fresh se afla în Dubai, Alexia Eram a fost surprinsă cu Liviu Moreanu, fostul iubit al Annei Lesko. Imaginile publicației mediaflux.ro au surprins-o după un antrenament la sală, având în vedere echipamentul sportiv în care era îmbrăcată atunci.

Fiica Andreei Esca se afla în compania unor prieteni, undeva pe o stradă din București, alături de ei fiind și Liviu Moreanu, ieșit la plimbare împreună cu cei doi câini ai săi.

Afaceristul Liviu Moreanu, în vârstă de 42 de ani acum, a fost în atenția presei încă din anul 2010, atunci când acesta s-a iubit cu Anna Lesko. Cei doi s-au despărțit după doi ani de relație pe motivul că nu și-ar fi dorit să aibă o familie la doar 25 de ani.

Alexia Eram și Mario Fresh au fost împreună 8 ani și aveau planuri de căsătorie

Alexia Eram și Mario Fresh au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi aveau planuri de căsătorie, însă după 8 ani de relație, au decis să meargă pe drumuri separate.

„Mă văd și eu căsătorită, cu un copil măcar și cu o carieră frumoasă și stabilă. Eu trebuie să mă gândesc sau el? Suntem foarte tineri, am 23 de ani, nu pun presiune, când o se întâmple o să se întâmple, chiar nu mă gândesc la asta', declara Alexia Eram la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram & Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton