Marius Elisei, reacție dură după ce Oana Roman a spus că nu-și merită titulatura de părinte: „I-a plecat sluga de acasă?! Îi place să se plângă, să se victimizeze”. Ce a zis despre Petre Roman

 Ifrim Georgiana
.

Marius Elisei, reacție dură după ce Oana Roman a spus că nu-și merită titulatura de părinte. De curând, Oana Roman a lansat un atac dur împotriva lui Marius Elisei, acuzându-l că nu se implică în creșterea fiicei lor, Isabela, și că nu-și merită titulatura de părinte. Fostul ei soț a reacționat la declarațiile zdrobitoare, susținând că nu și-a abandonat copilul și că a făcut tot posibilul să salveze căsnicia lor. Iată declarațiile lui Marius Elisei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei, reacție dură după ce Oana Roman a spus că nu-și merită titulatura de părinte. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv la începutul lunii septembrie. După ce fostul ei soț și-a oficializat relația cu noua iubită, vedeta i-a adresat mai multe acuzații, susținând că nu se implică mai deloc în creșterea fiicei lor, Isabela, și nici nu plătește pensia alimentară. Zilele trecute, i-a transmis că nu-și merită titulatura de părinte, iar Marius Elisei a reacționat la aceste declarații. A acuzat-o că se victimizează public și că el a depus, de fapt, eforturi pentru a fi alături de Isabela și pentru a salva căsnicia.

99

Citește și: Oana Roman, atac dur împotriva lui Marius Elisei, după ce l-a acuzat că nu mai are grijă de fiica lor: „NU mai merită titulatura de părinte. Prefer să găsesc un șofer care să mă ajute cu drumurile astea”

Citește și: Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, la o lună după ce s-a operat de urgență. Oana Roman: „Nici astăzi nu este vindecată, tratamentul este foarte costisitor și dureros”

Citește și: Cristina Spătar continuă scandalul cu fostul soț pentru pensia alimentară: „Nu are cu ce să plătească, îl întreține soția. Copiii își doresc bănuții aceia ai lor'

Citește și: Cum arată Leonard Miron acum, după ce și-a micșorat stomacul și a slăbit 34 de kilograme: „Ajunsesem la 110, ceea ce la vârsta și înălțimea mea… Am avut și preinfarturi'

Marius Elisei, reacție dură după ce Oana Roman a spus că nu-și merită titulatura de părinte

Acuzat de Oana Roman că nu-și merită titulatura de părinte, Marius Elisei a avut o reacție acidă la adresa acesteia, susținând că el ar fi dus greul pe parcursul căsniciei. Acesta susține că nu și-a abandonat fiica, așa cum ar da de înțeles fosta lui soție, fiindcă petrece suficient timp cu Isabela.

„I-a plecat sluga de acasă care nu făcea nimic și nu era capabil de nimic și bun de nimic?! Ei asta îi place, să se plângă, să se victimizeze. Ce înseamnă că nu mă implic în creșterea Isabelei? Eu sunt în weekend, nu sunt în cursul săptămânii. Când îți pleacă sluga de acasă, care făcea multe, iar pe tine nu te încânta cu mai nimic, mna.. nu mai contează. Nu eram bun nici așa, nici așa! Acum poate să spună într-adevăr că le facea ea pe toate. Eu nu mi-am abandonat copilul, asta înseamnă că și taică-su a abandonat-o pe ea, că zicea că nu vorbește cu ea, nu o sună, nu o bagă în seamă?!', a spus Marius Elisei, potrivit spynews.ro.

„Eu am tras 10 ani în relația cu ea ca să fie bine'

Marius Elisei a mai spus că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a salva căsnicia cu Oana Roman.

„Eu am tras 10 ani în relația cu ea ca să fie bine, m-am chinuit și m-am rupt pe mine doar ca să ne fie bine. Am trecut și am înghițit peste multe fapte urâte pe care le face în continuare. Asta ce înseamnă? Să stau până la bâtrânețe, până la 60 de ani și să rămân singur. Păi cine mă mai ia?

Sunt niște văicăreli pentru că i-a plecat sluga de acasă. Ea nu făcea nimic nici atunci (n.r. când erau într-o relație). Acum a dat de greu?', a mai zis Marius Elisei.

„Eu încerc să fac tot posibilul să ne fie bine'

Marius Elisei susține că o vizitează pe fiica lui ori de câte ori poate, acuzând-o pe Oana Roman că îi adresează atacuri publice pentru a-și crește comunitatea din mediul online.

„Eu o văd pe Isa un weekend la două săptămâni. Eu o sun, câteodată răspunde, câteodată nu răspunde. Poate să fie și mai multe zile atunci când e vacanță. Ea face niște chestii acum ca să-și facă o comunitate așa pe Instagram cu persoanele care sunt despărțite, dar e treaba ei, pe mine nu mă privește. Eu încerc să fac tot posibilul să ne fie bine, și mie, și copilului și Gabrielei', a încheiat el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton